Αυτοί είναι οι 7 διαφορετικοί τύποι αιδοίου!

0
12867

Εάν έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν το δικό σας είναι φυσιολογικό, η απάντηση είναι ΝΑΙ.

Ο γυναικείος κόλπος καμιά φορά μπορεί να προκαλέσει άγχος.Αλλά υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρετε: ανεξάρτητα από το σχήμα ή το χρώμα, ο κόλπος σας είναι απόλυτα φυσιολογικός (εκτός αν πονάει).

Θυμηθείτε: εάν το αιδοίο σας ταιριάζει απόλυτα ή μερικώς με αυτά τα διαγράμματα, όλα είναι απολύτως φυσιολογικά, εκτός αν προκαλούν σωματική δυσφορία. Είναι έτσι σχεδιασμένα να διαφέρουν μεταξύ τους…

 

 

1. Μικρά ασύμμετρα χείλη

 

vagina-asymmetrical-inner-lips-1502290811.jpg

 

Η μία πλευρά των μικρών χειλέων είναι μεγαλύτερη από την άλλη και ξεπερνά τα μεγάλα χείλη. Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι ένας πολύ κοινός τύπος.

 

 

2. Καμπυλωτά μεγάλα χείλη

 

 

vagina-curved-outer-lips-1502290812.jpg

Τα μεγάλα χείλη έχουν κυρτό σχήμα, εκθέτοντας τα μικρά. Και οι δύο συναντιούνται παρακάτω δημιουργώντας το σχήμα ενός πέταλου.

 

3. Μικρά προεξέχοντα χείλη

 

 

vagina-prominent-inner-lips-1502290812.jpg

 

Είναι ο πιο κοινός τύπος, παρόλο που οι χειρούργοι ισχυρίζονται ότι είναι ο πιο πολύπλοκος … Τα μικρά χείλη είναι μεγαλύτερα από τα μεγάλα και τα ξεπερνούν.

 

4. Μεγάλα χείλη προεξέχοντα χείλη

 

vagina-prominent-outer-lips-1502290812.jpg

 

Σε πολλά αιδοία τα μεγάλα χείλη είναι…πραγματικά μεγάλα και είναι πολύ χαμηλότερα από τα μικρά. Παράλληλα, μπορούν να είναι και παχιά.

 

5. Μικρά και κλειστά χείλη

 

vagina-small-closed-inner-outer-lips-1502290812.jpg

 

Είναι ο πιο σπάνιος τύπος, παρά το γεγονός ότι είναι ο πιο “επιθυμητός”, κυρίως επειδή είναι πολύ κοινός στις ταινίες πορνό (και στη Barbie). Σε αυτόν τον τύπο αιδοίου, τα μεγάλα χείλη “περιέχουν” τελείως τα μικρότερα, τα οποία παραμένουν κρυμμένα.

 

 

6. Μικρά και ανοιχτά χείλη

 

 

vagina-small-open-lips-1502290812-1.jpg

 

Αυτός ο τύπος αιδοίου είναι παρόμοιος με τον προηγούμενο, καθώς και οι δύο έχουν μικρά χείλη. Η διαφορά είναι ότι εδώ τα μεγάλα χείλη δίνουν την αίσθηση ότι είναι ανοικτά και ως εκ τούτου τα μικρά χείλη είναι ορατά.

 

 

7. Μικρά χείλη ορατά

 

vagina-visible-inner-lips-1502290811.jpg

 

Συχνά περιγράφονται ως «ένα λουλούδι που πρόκειται να ανθίσει», επειδή τα μικρά χείλη ξεπερνούν τα μεγαλύτερα σε όλο το μήκος τους, ενώ φαίνονται σαν να τα αγκαλιάζουν από πάνω.