Skip to main content

Δεν είναι τυχαίο που λένε πως τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή είναι και τα πιο απλά… Το ίδιο άλλωστε συμβαίνει και στο φαγητό! Τα σουβλάκια εξακολουθούν να αποτελούν σταθερή αξία της ελληνικής διατροφής γι΄ αυτό και υπάρχουν διάφορες παραλλαγές που μπορούν να απογειώσουν ακόμη περισσότερο την υπέροχη γεύση τους!

Δοκίμασε να φτιάξεις την παρακάτω συνταγή και θα ξετρελαθείς!

 

Για να της κάνεις το τραπέζι απόψε! Φτιάξε φιλέτο κοτόπουλο με πέστο βασιλικού και λεμόνι!

Υλικά:

  • 1 κιλό χοιρινά σουβλάκια
  • 1 μπύρα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • δενδρολίβανο
  • 2 κ.σ. μέλι ή μαύρη ζάχαρη
  • 1 κ.γλ. πάπρικα
  • 1 κ.σ. κόλιανδρο
  • 1 κ.σ πράσινο πιπέρι
  • αλάτι
  • ρίγανη
  • 1 λεμόνι

Εκτέλεση:

Τοποθετούμε τα σουβλάκια το ένα δίπλα στο άλλο σε ένα σκεύος.

Ψιλοκόβουμε το σκόρδο, αλέθουμε τα μπαχαρικά, ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε τα χοιρινά σουβλάκια.

Αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ και την επόμενη τα ψήνουμε στη σχάρα

Τα συνοδεύουμε με μπύρα.

 

Πρωινό για δυνατούς μύες: Φτιάξε pancakes με σκόνη πρωτεΐνης!