Αφιέρωμα: 6 από τα χειρότερα αυτοκίνητα του James Bond!

0
1062

Σίγουρα στις ταινίες του James Bond έχεις δει μερικά από τα καλύτερα αυτοκίνητα που θα θέλαμε πολύ να είχαμε οδηγήσει. Όμως υπάρχουν και κάποια που δεν ήταν από τις καλύτερες επιλογές του πράκτορα 007 και στις παρουσιάζουμε παρακάτω:

1974 AMC Hornet: Στις αρχές του 1970, η AMC Hornet ήταν από όλες τις απόψεις ένα κακό αυτοκίνητο. Λόγω της κρίσης των καυσίμων της εποχής, ήταν ένα αυτοκίνητο μικρής ισχύος, χωρίς στυλ, οικονομικό και χωρίς καλή απόδοση που όμως είναι απαραίτητη για έναν μυστικό πράκτορα!

Top 10: Τα πιο συναρπαστικά Toyota που ονειρεύεται κάθε άντρας!

1981 Citroën 2CV: Θεωρείται ταυτόχρονα ένα από τα καλύτερα και τα χειρότερα αυτοκίνητα του Bond. Είναι ένα πολύ αξιαγάπητο αυτοκίνητο, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί πουθενά με τα υπόλοιπα σούπερ αυτοκίνητα του πράκτορα. 

1983 Ford LTD: Ευτυχώς δεν έκανε μεγάλη εμφάνιση στην ταινία. Τίποτα από τον μύθο του 007 δεν εξηγεί πως οδήγησε αυτό το αυτοκίνητο! 

1989 Lincoln Continental Mark VII LSC: Σίγουρα αυτό το αυτοκίνητο θυμίζει συνταξιούχο από χιλιόμετρα. Το μόνο θετικό ότι ήταν ενοικιαζόμενο και όχι κάποιο από τα συνηθισμένα του οχήματα!

1995 BMW Z3: Εκτός από την Ζ8, το αυτοκίνητο που “έχτισε” τις σχέσεις μεταξύ BMW και 007, η συνολική επαφή ήταν υποτονική. Ήταν ένα απλό βασικό μοντέλο που θεωρείται μόνο διαφήμιση για την συγκεκριμένη εταιρεία.

2002 Aston Martin V12 Vanquish: Δύσκολο να πεις οποιαδήποτε Aston Martin κακή επιλογή και για την εποχή του ήταν ένα καλό μοντέλο. Αλλά ήταν τόσο πολύ φορτωμένο με την τεχνολογία της ταινίας Die another day που πραγματικά δεν μπορείς να απολαύσεις το αυτοκίνητο!

Αφιέρωμα: Τα 10 κλασικά σπορ αμάξια που θα σε κάνουν τα… τρέχεις και να μην φτάνεις!