7 πράγματα που θα έπρεπε να ξέρεις για τις γυναίκες

0
672

1. Οι γυναίκες διαθέτουν μια αυτοσυνειδησία, ένα ένστικτο και μια διαίσθηση που ένας άνδρας δε διανοείται και ούτε μπορεί ν’αντιληφθεί πλήρως τις διαστάσεις που μπορεί να πάρει! Και ίσως αυτό είναι ό,τι καλύτερο για τον ανδρικό πληθυσμό. Είναι φύσει ιδιότητα κι όχι θέσει.

 

2. Στις γυναίκες αρέσει το πορνό. Αυτό που μισούν είναι να τους το κρύβουν για να μην το δουν.

 

3. Οι γυναίκες θυμούνται τα πάντα. Δε με πιστεύεις; Ρωτήστε την κοπέλα σου πού συναντηθήκατε για πρώτη φορά. Δεν θα σας πει ότι ήταν σε πάρτι. Θα σας απαντήσει ότι ήταν μια Πέμπτη, μόλις είχε έρθει από δείπνο, όπου έφαγε burger, ότι φορούσε μια ροζ μπλούζα που της δάνεισε η φίλη της . Εσείς φορούσατε ένα το τάδε skinny jean ή το χ ριγάτο πουκάμισο, πίνοντας Jack και μιλώντας με ένα κοινό σας φίλο. Εκείνη χαιρέτησε κι εσύ της έγνεψες με αυτοπεποίθεση…τα θυμάται όλα!

 

4. Ανεξάρτητα από το πόσο αγαπάς την κοπέλα/γυναίκα σου, θα υπάρχουν τρεις έως επτά ημέρες κάθε μήνα όπου θα σε θέλει…νεκρό.

 

5. Το βρίσκουν τρομερά περίεργο που παρακολουθείτε ποδόσφαιρο και sports γενικά (καλά όχι όλες) και μπορείτε σε αυτό να εστιάσετε ολόκληρη την προσοχή και την ενέργεια σας. Κατά βάθος εύχονται να μπορούσατε να το κάνετε και με πράγματα που σας ζητάει ή όταν συζητάτε κάτι που για την ίδια είναι πολύ σοβαρό.

 

 

physicalneed1063x597.jpg

 

 

6. Στις γυναίκες η αίσθηση της ακοής είναι πολύ καλύτερη από των ανδρών. Οι επικοινωνιακές τους δεξιότητες, οι ελιγμοί που μπορεί να κάνουν σε μια συζήτηση και το πότε θα την κάνουν, και το εύρος προσοχής τους είναι σκάλες υψηλότερο. Τι να κάνουμε τώρα;

 

7. Σίγουρα θα εκπλαγείτε με το γεγονός ότι οι γυναίκες ήταν ο ιθύνων νους πίσω από τις επινοήσεις/εφευρέσεις του κυκλικού πριονιού, της φωτοβολίδας, της κοστουμιού, του αλεξίσφαιρου γιλέκου και του υαλοκαθαριστήρα.

 

Παρακαλώ.