Skip to main content

Mπάτσελορ πάρτι! Η μακροχρόνια παράδοση όπου εσύ και οι κολλητοί σου θα προκαλέσετε το απόλυτο χάος με ελάχιστες ευθύνες και μηδέν αναστολές. Αλλά το να συμμετέχεις σε μπάτσελορ δεν σημαίνει και το ότι θα περάσεις καλά, αφού κάτι μπορεί να στραβώσει! Τσέκαρε τα παρακάτω και δώσε προσοχή στο τι να ΜΗΝ κάνεις!

1. Να υπολογίζεις χωρίς τον ξενοδόχο (τον γαμπρό δηλαδή).

Σίγουρα θα φαντάζεσαι ένα έξαλλο σαββατοκύριακο με 14 γυναίκες αγκαλιά όπως θα φαντάζονταν άλλωστε και οι περισσότεροι άντρες ένα μπάτσελορ πάρτυ αλλά ο γαμπρός και η γυναίκα του μπορεί να μην είναι και τόσο ενθουσιασμένοι με την ιδέα αυτή. Δικό του είναι όμως το πάρτυ και δεν θέλεις να τσακωθεί μια μέρα πριν τον γάμο του και να βάλει τα κλάματα, έτσι δεν είναι; Λυπάμαι που θα σε ξενερώσω αλλά θα πρέπει να τον ρωτάς πριν σχεδιάζεις οτιδήποτε και στην τελική να κάνεις αυτό που προτιμά ο γαμπρός!

Τα πιο παράξενα πράγματα που κάνεις εσύ και όλοι οι άντρες όταν είσαι μόνος στο σπίτι…!

2. Να προσκαλέσεις οποιονδήποτε που να έχει συγγένεια (ή να σχετίζεται) με την νύφη.

Για να περάσετε ένα σαββατοκύριακο ανεμπόδιστης διασκέδασης και ξεγνοιασιάς σίγουρα δεν θα βοηθούσε εάν στο απέναντι τραπέζι του στριπτιτζάδικου βρισκόταν ο αδερφός της νύφης… καταλαβαίνεις…

3. Να προγραμματίσετε ένα τριήμερο «μαραθώνιο ποτού».

Οκ, αυτό μπορεί να παραπέμπει περισσότερο σε πάρτυ κολεγίου αλλά ευτυχώς για το συκώτι σας δεν ανήκετε πλέον σε καμία αδελφότητα της σχολής σας και αν περάσετε ένα ολόκληρο βράδυ με το να πίνετε ασταμάτητα, τότε σίγουρα τις επόμενες δύο ημέρες θα καταλήξετε με παυσίπονα και το πάρτυ σας δεν θα έχει και τόσο επιτυχία ή δεν θα θυμάστε τίποτα… Σίγουρα και θα πιείτε, οκ θα πιείτε πολύ, αρκεί να μην σας βγει και από τη μύτη..

4. Να βγάλεις τους φίλους σου εκτός προϋπολογισμού.

Μπάτσελορ είναι αυτό και λογικό είναι να θέλετε να ξεσαλώσετε και να κάνετε σπατάλες.. αλλά πρόσεχε μη ξεχάσεις να ενημερώνεις και τους υπολοίπους της παρέας σου για το χρηματικό κόστος των απολαύσεων σας ώστε να μπορούν και αυτοί να προγραμματίσουν αναλόγως.

5. Να προσκαλέσεις στο μπάτσελορ όλη τη λίστα των καλεσμένων.

Η λήψη αποφάσεων σε μεγάλες ομάδες είναι λίγο έως πολύ ΑΔΥΝΑΤΗ.

6. Να προσπαθήσεις να τους ικανοποιήσεις όλους.

Το να προσπαθήσεις να επιλέξεις ένα συγκεκριμένο σαββατοκύριακο του μήνα όπου θα κάνετε το μπάτσελορ σας και να συντονίσεις 10 άντρες μαζί, είναι σαν να προσπαθείς να τους βάλεις όλους να συμφωνήσουν μεταξύ τους για το τι θέλουν να έχει πάνω η πίτσα τους! Όποτε, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις προτάσεις από την ομάδα σου, να συμφωνήσεις με τον γαμπρό και στη συνέχεια να ορίσετε μια σταθερή ημερομηνία. Όσοι δεν θα μπορέσουν δεν θα έρθουν, μην περιμένεις να τους βολέψεις όλους… αρκεί να μπορεί ο γαμπρός!

7. Μη δημοσιεύσεις τίποτα σε Facebook, Twitter ή Instagram

Γιατί ως γνωστόν οι καλύτερες στιγμές δεν αναρτήθηκαν ποτέ στο διαδίκτυο.. Διασκεδάστε μεταξύ σας.. όχι πάνω από τα κινητά σας!

Τα λάθη που κάνεις όταν αποφασίζεις να ασχοληθείς με τις δουλειές του σπιτιού!

8. Μη σχεδιάσεις οτιδήποτε τη τελευταία στιγμή

Επειδή κανείς δεν θα ευχαριστηθεί ένα ανοργάνωτο τριήμερο του τύπου «ξέρω γω, εσείς τι θέλετε να κάνουμε;;»

9. Να πάτε στο κλάμπ χωρίς κράτηση.

Γιατί δεν θέλεις ο κολλητός σου να περάσει τις τελευταίες του μέρες «ελευθερίας» χωρίς να του έχεις κλείσει το καλύτερο τραπέζι στο κλαμπ, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να προνοήσεις και να επικοινωνήσεις με τον υπεύθυνο πριν πάτε οπουδήποτε για να μην καταλήξετε να περιμένετε στην ουρά!!

10. Να υπερφορτώσεις το πρόγραμμα σας.

Είπαμε να μην πάτε ανοργάνωτοι αλλά πρόσεξε μην πας και στο άλλο άκρο. Για σένα το να ξυπνήσετε στις 7 το πρωί και να πάτε για κατάδυση, να παίξετε γκολφ, να πάτε για καρτ, να κάνετε μπάρμπεκιου, να τραγουδήσετε καραόκε και να καταλήξετε σε στριπ κλαμπ, μπορεί να σου φαίνεται η ιδανική μέρα της ζωής σου. Στην ουσία όμως το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σε μισήσουν όλοι..

Οι “εντολές” του σύγχρονου άντρα! Ένα κείμενο που κάθε άντρας πρέπει να διαβάσει!