Skip to main content

Τα eSports (ηλεκτρονικά αθλήματα) αναπτύσσονται συνεχώς και εκτιμάται ότι ο κλάδος των βιντεοπαιχνιδιών θα φτάσει σύντομα σε τζίρο-ρεκόρ που θα ξεπεράσει τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους υπάρχουν τόσα πολλά eSports που προσφέρονται σε κάθε αξιόπιστb betting site.

Μπορεί να φαίνεται τεράστιο ποσό, αλλά αν λάβουμε υπόψη τον ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης των τελευταίων 5 ετών, βλέπουμε ότι το μέσο ποσοστό είναι περίπου 27% με περισσότερα από 700 εκατομμύρια ευρώ.

Χάρη σε αυτά τα στοιχεία, είναι εύκολο να καταλάβουμε ότι τα ηλεκτρονικά αθλήματα αφορούν εκατομμύρια λάτρεις και τα τουρνουά βιντεοπαιχνιδιών προσελκύουν το ενδιαφέρον εταιρειών και χορηγών από όλο τον κόσμο.

Πώς λειτουργεί όμως το στοίχημα eSports; Αυτός ο οδηγός είναι πλήρως αφιερωμένος σε αυτό το θέμα.

Πώς να στοιχηματίσετε στα eSports

Τα eSports μοιάζουν πολύ με το στοίχημα σε άλλα αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Μόλις εγγραφείτε στο Wazamba, θα μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στην κατηγορία που είναι αφιερωμένη στα eSports και να επιλέξετε το παιχνίδι της αρεσκείας σας.

Γενικά, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε μία από τις δύο προκλητικές ομάδες και αφού επιλέξετε το στοίχημα με τις προτιμώμενες αποδόσεις, ως τελευταίο βήμα, θα πρέπει να εισάγετε το ποσό που θέλετε να στοιχηματίσετε.

Για να πραγματοποιήσετε το στοίχημα στο betting site, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί “Επιβεβαίωση του στοιχήματος”, που βρίσκεται στο κάτω μέρος του κουπονιού στοιχήματος.

Στην περίπτωση τουρνουά eSports, όπως αυτά της FIFA, θα ανοίξει μια ειδική ενότητα όπου μπορείτε να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα που ενημερώνονται πάντα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και να στοιχηματίζετε σε πραγματικό χρόνο.

Αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα στοιχήματα eSports, πρέπει να επικεντρωθείτε σε ένα παιχνίδι κάθε φορά.

Να είστε υπομονετικοί, να μελετάτε τους μηχανισμούς του παιχνιδιού και να παρακολουθείτε ταυτόχρονα τους αγώνες. Εφόσον κάνετε όλα αυτά τα πράγματα, θα γίνετε ένας καλός παίκτης στοιχήματος πριν το καταλάβετε.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή eSports?

Τα στοιχήματα eSports βασίζονται σε βιντεοπαιχνίδια, αλλά ποια είναι τα πιο δημοφιλή; Τα eSports χωρίζονται σε 2 τύπους: τα MOBA (Multiplayer online battle arena) στα οποία οι παίκτες ανταγωνίζονται σε ομάδες και τα FPS (First-person shooter) που αναφέρονται σε shooters.

Ας δούμε τη λίστα με τα πιο δημοφιλή και πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια.

● Battlefield,

● Call of Duty,

● Counter-Strike Global Offensive,

● Dota 2,

● FIFA,

● Hearthstone: Heroes of Warcraft,

● Heroes of the Storm,

● League of Legends (LoL),

● Smite,

● Overwatch.

Στοιχήματα FIFA

Τα στοιχήματα FIFA είναι απίστευτα δημοφιλή και, από την άποψη των στοιχημάτων στα eSports, το FIFA ακολουθεί τους ίδιους κανόνες με τα άλλα παιχνίδια.

Παρακολουθήστε τις αποδόσεις για το FIFA που προσφέρει το betting site. Υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε, όπως η νίκη ενός παίκτη ή μιας ομάδας, το ακριβές σκορ, τα χάντικαπ, τα live στοιχήματα και ούτω καθεξής.

Τα καλύτερα μπόνους στοιχημάτων eSports

Τα στοιχήματα eSports αναπτύσσονται συνεχώς και έχουν πολύ μεγάλο κοινό που καλύπτει όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Μόλις εισέλθετε στον κόσμο των ηλεκτρονικών αθλημάτων, παρατηρείτε ότι για να μπορέσετε να στοιχηματίσετε είναι απαραίτητο να έχετε συγκεκριμένες γνώσεις για τα παιχνίδια, τις ομάδες και τα ετήσια τουρνουά.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεκινήσετε είναι να ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα επισκεπτόμενοι το τμήμα eSports του Wazamba.

Μετά από αυτό, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα μπόνους καλωσορίσματος που σας προσφέρει το betting site.

Χάρη σε αυτές τις προσφορές θα μπορέσετε να στοιχηματίσετε χωρίς να ρισκάρετε τα χρήματά σας και να μάθετε τα κόλπα για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε.

Live στοιχήματα eSports στο Wazamba

Το Wazamba θεωρείται εδώ και χρόνια ένα από τα καλύτερα στοιχήματα με χιλιάδες εγγεγραμμένους χρήστες από όλο τον κόσμο.

Για να ξεχωρίζουν από τους άλλους πράκτορες στοιχημάτων, προσφέρουν σε όλους τους πελάτες τους τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά τα πιο δημοφιλή αθλήματα.

Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τα eSports. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγαπημένους σας αγώνες με όλα τα λεπτομερή στατιστικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα καλύτερα στοιχήματα.