Τα ζώδια της εβδομάδας απο τον αστρολόγο Νίκο Δόξα

0
7578

 

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξεις αυτήν την εβδομάδα στον τομέα της εργασίας σου, καθώς οποιοδήποτε λάθος, μπορεί να σε οδηγήσει σε διάλυση κάποιας επαγγελματικής συνεργασίας ή συμφωνίας, που καθόλου δεν το θέλεις. Πολλές θα είναι οι ενστάσεις και οι διαφωνίες με συνεργάτες και συναδέλφους και πρέπει να κάνεις σωστούς και μετρημένους χειρισμούς. Αρκετό άγχος σε περιμένει και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς θα έρθεις αντιμέτωπος με διαπληκτισμούς και εντάσεις στη σχέση σου και ο σύντροφός σου δεν θα έχει την πρόθεση να σε καταλάβει, αλλά ούτε και να ηρεμήσει τα πνεύματα. Οι singles θα περάσετε μία περίοδο έντονης αναζήτησης που μπορεί να σας οδηγήσει στα όρια της κατάθλιψης.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Τα αισθηματικά σου είναι σε μια κρίσιμη φάση καθώς κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βγουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν ένταση. Φέρσου με ωριμότητα και σεβασμό απέναντι στο σύντροφό σου και μην βλέπεις τα πράγματα μονόπλευρα, γιατί στο τέλος εσύ θα χάσεις. Αν είσαι single, εμπιστεύσου περισσότερο τα συναισθήματά σου και δεν θα χάσεις. Ο έρωτας τον τελευταίο καιρό σε φλερτάρει αδιάκοπα και δεν μπορεί… θα σε κατακτήσει!!!

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα σου χρειαστεί ψυχραιμία και ορθότητα για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις με θετικά αποτελέσματα. Πρέπει να είσαι αντικειμενικοςκαι να διώξεις κάθε ίχνος συναισθηματισμού, ώστε να δεις ποιο είναι το συμφέρον σου. Όλες οι στάσιμες καταστάσεις, σύντομα θα αρχίσουν να εξελίσσονται με τη δική σου σκληρή δουλειά και συνέπεια. Τα οικονομικά σου από την άλλη, έχουν την πρώτη θέση στο μυαλό σου. Κάνε ό, τι καλύτερο μπορείς χωρίς όμως να πανικοβάλλεσαι.

 

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Επαγγελματική άνοδος σε περιμένει αυτήν την εβδομάδα με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται  στον Κριό , να σε ευνοεί και να κάνει τα όνειρά σου πραγματικότητα. Τα πράγματα πλέον κυλούν όπως επιδίωκες και οι συμφωνίες που θα κλείσεις τώρα θα σου αποφέρουν άμεσα σημαντικά κέρδη. Στα αισθηματικά σου έρωτας, αγάπη και πάθος θα κυριαρχήσει στη σχέση σου και θα ανανεωθείς. Οι singles πολύ πιθανό να κάνετε τώρα μία νέα γνωριμία που θα σας οδηγήσει σε σοβαρή σχέση. Οι παντρεμένοι θα περάσετε υπέροχες οικογενειακές στιγμές. Η τύχη είναι με το μέρος σου σε όλους τους τομείς για αυτό δώσε τον καλύτερό σου εαυτό και αξιοποίησε στο μέγιστο βαθμό τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και με λίγη καλή διάθεση θα περάσεις μια όμορφη περίοδο και θα μοιραστείς με το σύντροφό σου ευχάριστες στιγμές. Αν είσαι single, βγες έξω και άφησε την κοινωνικότητά σου να φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα. Ένα από όλα αυτά θα σου ξυπνήσει και τον ερωτικό σου πόθο

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν ιδιαίτερα και έχεις αρκετό άγχος για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στη δουλειά σου. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να παραμείνεις ψύχραιμος και να κινηθείς σύμφωνα με το πρόγραμμά σου. Τα οικονομικά σου φέρνουν αναπάντεχα έξοδα. Δείξε υπομονή και κάλυψε όσα περισσότερα μπορείς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Μην πάρεις οριστικές αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα σε κανέναν από τους τομείς που σε προβληματίζουν γιατί το σκληρό πλανητικό σκηνικό θα κάνει άνω κάτω τη ζωή σου. Φρόντισε να είσαι διακριτικος και μην εμπιστεύεσαι άτομα που έχεις αμφιβολίες για το χαρακτήρα τους. Είναι πιθανό ένα οριστικό τέλος μίας ερωτικής σχέσης ή μία επαγγελματικής συνεργασίας, για αυτό άφησε λίγο το χρόνο να κυλήσει και κάνε υπομονή. Να είσαι εγκρατής σε συζητήσεις γιατί θα στραφούν εναντίον σου άνθρωποι από την οικογένειά σου ή τον εργασιακό σου χώρο. Στα αισθηματικά σου η σχέση με το σύντροφό σου χρειάζεται δουλειά και εσύ δεν έχεις τις προθέσεις ή τη διάθεση για να την φτιάξεις.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου, η εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιο φωτιάς Κριός  μπορεί να είναι πολύ καλή, αν και εσύ από την πλευρά σου φερθείς με βάση το συναίσθημα. Η ερωτική σου διάθεση θα είναι έντονη και μπορείς να εκπλήξεις το σύντροφό σου με κάποιες κινήσεις που θα κάνεις. Μην παρασυρθείς σε εντάσεις που θα σου χαλάσουν το κέφι. Αν είσαι single, μην χάνεις την αισιοδοξία σου και σύντομα η ζωή σου θα αλλάξει.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα και εσύ δεν θα ξέρεις από πού να πρωτομαζέψεις τις υποχρεώσεις σου και ποια από όλες να πρωτοκαλύψεις. Πρόσεξε σε συμφωνίες που θα σου προταθούν γιατί όσα φαίνονται στην αρχή πολύ βολικά αν τα σκεφτείς μπορεί να μην σε συμφέρουν τόσο πολύ. Τα οικονομικά ζητήματα βελτιώνονται καθώς τα έσοδά σου μπορούν να αυξηθούν με λίγη προσπάθεια και αυτοσυγκράτηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά δύσκολη λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο Εκλειψη στον Σκορπιό . Εάν έχεις κάνει τώρα μία νέα γνωριμία μην βιαστείς να δώσεις τα πάντα πάνω στον ενθουσιασμό σου και αξιολόγησε καλύτερα τις κινήσεις και τα λόγια του συντρόφου σου, ώστε να προφυλάξεις καλύτερα τον εαυτό σου. Διέθεσε χρόνο για να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία σου και την εξωτερική σου εμφάνιση που έχεις παραμελήσει και μην διστάσεις να ξοδέψεις κάποια χρήματα για να βελτιωθείς σε αυτούς τους τομείς. Καλή τύχη θα έχεις σχετικά με τα οικονομικά σου και στα επαγγελματικά σου ζητήματα ήρθε ο καιρός να διορθώσεις τα ατοπήματα και τις επιπολαιότητες που έχεις κάνει, ώστε να στρώσεις το δρόμο για μελλοντικές επιτυχίες.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος που δεν σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Κοίταξε μπροστά και με τη βοήθεια της Αφροδίτης  όλα θα πάνε καλά. Αν είσαι single, αυτή η εβδομάδα είναι μία καλή περίοδος για να φλερτάρεις και να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Έχεις κοντά σου άτομα που σου φτιάχνουν τη διάθεση και η παρέα μαζί τους σου ανυψώνει το ηθικό και σου φτιάχνει τη διάθεση.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει καλύτερα απ’ όσο νομίζεις και αν δεις τα πράγματα χωρίς πολύ άγχος θα διαπιστώσεις ότι όλα κινούνται υπέρ σου. Εξάλλου, έχεις αποδείξει στον εαυτό σου πως μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες. Ακόμα και τα οικονομικά σου έχουν τη δυνατότητα να αυξηθούν και διάφορα προβλήματα που είχες μπορούν να ξεπεραστούν αν είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις και στις οφειλές σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Αυτήν την εβδομάδα δώσε προσοχή σε νομικά ζητήματα που εκκρεμούν και μην παραμελείς τις υποχρεώσεις σου. Στα οικονομικά σου μην σπαταλάς χρήματα αδιάκοπα και εκεί που δεν είναι απαραίτητο και απόφυγε άσκοπες ενέργειες που μπορεί να σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού. Λόγω των αρνητικών επιρροών που θα δεχτείς από την Πανσέληνο, δώσε παραπάνω προσοχή στην υγεία σου και φρόντισε τον εαυτό σου που τον έχεις παραμελήσει. Στα αισθηματικά κάποιες τεταμένες καταστάσεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα σου χαλάσουν τη διάθεση και θα χρειαστεί να επιδείξεις μεγάλη υπομονή για να το ξεπεράσεις.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου σε κάνουν  λίγο παραπάνω γκρινιάρη από τα συνηθισμένα και αυτό μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με το σύντροφό σου. Μην μιλάς πριν σκεφτείς αν έχεις δίκιο και μην τον παιδεύεις με παιδιάστικα καμώματα, γιατί έχει τα δικά του προβλήματα. Αν είσαι single, το παρελθόν σου μπορεί να επιστρέψει και να φλερτάρεις με κάποιο άτομο που γνώριζες από παλιά. Μην κάνεις πράγματα που δεν σε εκφράζουν απλά και μόνο για να επιβεβαιωθείς.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Η δουλειά σου είναι αρκετά φορτωμένη από υποχρεώσεις και καλό είναι να μην προσθέσεις καινούριες γιατί θα αγχωθείς και δεν θα είσαι αποτελεσματικος. Ξεμπέρδευε πρώτα με αυτές που ήδη έχεις και μετά βλέπεις… Να θυμάσαι ότι η πρόοδος έρχεται με αργά και σταθερά βήματα και όχι μονομιάς. Στα οικονομικά, απόφυγε τις αποφάσεις που μπορεί να σε βάλουν σε έξοδα. Δείξε ωριμότητα για να μην μετανιώσεις τις κινήσεις σου και εκτεθείς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Μην αφήνεις τους γύρω σου να σε καθοδηγήσουν σε θέματα που αφορούν στην επαγγελματική σου εξέλιξη και την αισθηματική σου πορεία και πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου, ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα που το πλανητικό σκηνικό θα σε μπερδέψει για τα καλά και θα σου δημιουργήσει εμπόδια από εκεί που δεν το περιμένεις. Σκέψου σοβαρά τις ενέργειές σου και φέρσου έντιμα και ξεκάθαρα, ώστε να έχεις και εσύ την ίδια αντιμετώπιση από τους άλλους. Οι υπόγειες διαδρομές και οι κρυφές ενέργειες θα σε οδηγήσουν μόνο σε “γνωστά” λάθη, που δεν έχεις το περιθώριο να τα ξανακάνεις. Στα επαγγελματικά σου η κατάσταση θα είναι στάσιμη έως και αρνητική λόγω του επιπόλαιων χειρισμών σου. Στα αισθηματικά σου να προσέχεις πολύ τι λες και τι κάνεις, γιατί οι καθυστερήσεις και οι αναποδιές θα είναι πολλές.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου μπορείς να συζητήσεις με το σύντροφό σου την εξέλιξη της σχέσης σας αφού πρώτα λύσετε από κοινού τα προβλήματα σας με κατανόηση και εποικοδομητικό διάλογο. Αν δεν έχεις κάποια μόνιμη σχέση, οι μέρες θα σου φέρουν γνωριμίες μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Άρπαξε κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί και μην αφαιρείς από τους άλλους τη χαρά να σε γνωρίσουν καλύτερα… γιατί στο τέλος εσύ θα χάσεις!

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ό,τι και να γίνει χρειάζεται να είσαι καταρχάς μεθοδικος, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Ο ανταγωνισμός που θα έρθεις αντιμέτωπος θα είναι μεγάλος και από άτομα που ούτε καν φαντάζεσαι. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλύτερα αν λειτουργήσεις χωρίς άγχος και πανικό. Θα υπάρξει μία μικρή βελτίωση και με το πρόγραμμα που ακολουθείς θα μπορέσεις να κάνεις αρκετές οικονομίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου απαιτεί αυτή η εβδομάδα για εσένα λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την ανάδρομη πορεία του Ερμή και ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Λάθη που έχεις κάνει στο παρελθόν θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σε φέρουν σε δυσμενή θέση. Στο σκηνικό της καθημερινότητάς σου μπορεί να πρωταγωνιστήσει και μία ακούσια αλλαγή εργασίας ή διάλυση συμφωνιών που τόσο καιρό έχεις επιδιώξει. Στον αισθηματικό σου τομέα, αν δεν χειριστείς καλά την κατάσταση που επικρατεί, τότε είναι πιθανές έντονες κόντρες και διαμάχες που μπορεί να σε οδηγήσουν σε οριστική ρήξη με το σύντροφό σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Τα αισθηματικά σου μπορεί να έχουν εντάσεις και να φτάσεις να λογομαχείς με το σύντροφό σου χωρίς ουσιαστικό λόγο. Πρόσεξε λοιπόν τη συμπεριφορά σου και μην μεγεθύνεις αυτά που σας συμβαίνουν. Προτίμησε αντ’ αυτού να γεμίσεις το χρόνο σου με ευχάριστα και δημιουργικά πράγματα και μην αναλώνεσαι σε εφήμερες δυσκολίες και διαφωνίες. Οι singles, αποφασίστε τι θέλετε και μην δέχεστε τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζεστε. Πολύ γρήγορα θα βρείτε αυτό που σας αντιπροσωπεύει.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στη δουλειά σου θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις που σε εκνευρίζουν με αποτέλεσμα να ξεσπάς στους συνεργάτες σου. Μέτρησε τα λόγια σου και βρες την ψυχραιμία σου. Κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν θα είναι συμφέρουσες για τη μελλοντική σου εξέλιξη και πρέπει να τις αξιολογήσεις καλά. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη εβδομάδα αφού τα έξοδά σου θα αυξηθούν. Βάλε ένα πρόγραμμα και μην το παραβιάζεις για τίποτα και για κανέναν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Διάστημα επιλογών θα είναι για εσένα αυτή η εβδομάδα. Άφησε τα πρέπει και τα μη και βάλε σε λειτουργία τα θέλω σου και τις ανάγκες σου, για να νιώσεις την ευτυχία που σου αξίζει. Θα δεχτείς αρκετές πιέσεις λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή και η ψυχολογική και σωματική σου κατάσταση βρίσκεται ήδη στα άκρα. Πέταξε πίσω το παρελθόν και χάραξε νέες πορείες. Ο τροχός της τύχης γυρίζει με το μέρος σου για δικό σου όφελος με την θέση της Αφροδίτης στον Κριο.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα θα πάνε καλά εφόσον συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Μην ξεσπάς στο σύντροφό σου, αντίθετα προσπάθησε να μοιραστείς τα προβλήματά σου μαζί του και θα αποφύγεις τα άσχημα σενάρια. Αν είσαι single, υπάρχει πιθανότητα να κάνεις μια ερωτική γνωριμία το προσεχές Σαββατοκύριακο για αυτό αυτές τις ημέρες μην καθίσεις λεπτό στο σπίτι.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ χρήσιμες επαφές με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που έμεναν στάσιμα εδώ και πολύ καιρό. Δείξε προσοχή σε επικείμενες συνεργασίες και μην προβείς σε αλλαγές και νέα δεδομένα αν πρώτα δεν έχεις τακτοποιήσει όλες σου τις παρελθοντικές εκκρεμότητες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αρκετή κούραση σε περιμένει αυτήν την εβδομάδα. Λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικοςκαθώς τα γεγονότα συχνά θα τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια σου, οπότε θα τονίσουν έντονα την ανασφάλειά σου. Θα αισθανθείς πιεσμένος τόσο λόγω της κατάστασης στα οικονομικά σου όσο και επειδή θα νιώσεις ακάλυπτος συναισθηματικά. Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση και προσπάθησε να κάνεις οικονομία δυνάμεων. Πρέπει να σκεφτείς πιο ώριμα και να πράξεις αναλόγως.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου μην κρατάς όλες σου τις σκέψεις για τον εαυτό σου. Μίλησε με το σύντροφό σου και προσπάθησε να καταλάβεις και τη δική του πλευρά. Γενικά μην κλείνεσαι και μην είσαι απόλυτος στις απόψεις σου γιατί πάντα υπάρχει και διαφορετική οπτική στα πράγματα. Αν είσαι single, οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέες γνωριμίες που μπορεί να οδηγήσουν σε ερωτική σχέση.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα διανύσουν μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά με ένα καλό πρόγραμμα θα καταφέρεις να τελειώσεις με όλες σου τις υποχρεώσεις χωρίς να αγχώνεσαι. Προσοχή στα έξοδα τα οποία βγαίνουν εκτός ελέγχου και σε πιέζουν. Πρέπει να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό για να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και να μην δημιουργήσεις νέες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η νευρικότητα και η δυσθυμία που θα σου προκαλέσει ο Ερμής θα στραφούν ενάντια στα άτομα του στενού σου περιβάλλοντος (τα οποία πιθανώς να μην σου φταίνε σε τίποτα) και θα έρθεις σε ρήξη μαζί τους, γεγονός που θα μετανιώσεις πολύ γρήγορα και θα σε κάνει να νιώσεις ακόμη χειρότερα. Πρέπει λοιπόν να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου, αλλιώς θα συνειδητοποιήσεις με απότομο τρόπο ότι δεν έχεις πλέον την πολυτέλεια να ξεσπάς τα νεύρα σου χωρίς κανένα κόστος. Προσπάθησε να μπεις στη θέση τους και αναλογίσου τις δικές σου ευθύνες πριν πράξεις το οτιδήποτε.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Σε ό, τι αφορά στον αισθηματικό τομέα, ανοίξου και δείξε όλη σου την αγάπη στο σύντροφό σου. Θα αισθανθείς πολύ καλύτερα και εσύ και αυτός. Από το Σάββατο και μετά  οργάνωσε μία βόλτα στα μαγαζιά και ρίξε το λίγο έξω με τις αγορές, όσο βέβαια σε παίρνει οικονομικά. Κι αν είσαι single, δείξε την τρυφερότητά σου και η Πανσέληνος Εκλειψη στον Σκορπιό την Δευτέρα  θα φέρει κοντά σου το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στα επαγγελματικά σου χρειάζεται να φτιάξεις ένα πρόγραμμα και να το ακολουθήσεις πιστά. Οι αρμοδιότητες που έχεις είναι πολλές και για να τις προλάβεις πρέπει να είσαι συγκεντρωμένη σε αυτές, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια αφηρημάδας. Είναι πιθανό κάποιοι συνεργάτες να σε απογοητεύσουν αλλά με τη δική σου ώριμη στάση θα μπορέσεις να αποφύγεις λάθη που θα στοιχίσουν. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα έχεις ευχάριστα νέα, αφού νέες προτάσεις μπορεί να σου αποφέρουν κέρδη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Οι αντιφατικές καταστάσεις που θα προκαλέσουν αυτήν την εβδομάδα οι πλανήτες θα σε μπερδέψουν για τα καλά, για αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικος. Από τη μία απροσδόκητα γεγονότα θα δώσουν σε ορισμένους τομείς ευκαιρίες ζωής, από την άλλη θα υπάρξουν και δυσάρεστες εξελίξεις από τις οποίες δεν θα μπορέσεις να κρατήσεις τις απαραίτητες αποστάσεις. Εάν δεν είσαι σίγουρος για τις πράξεις σου, μην αναλάβεις επιπλέον ευθύνες στον επαγγελματικό σου τομέα αλλά και μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε προσωπικό επίπεδο.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Τα αισθηματικά σου, είναι σε καλό δρόμο και ο διάλογος θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου. Οι μέρες είναι καλές για να επαναπροσδιορίσετε τους κοινούς σας στόχους και να βάλετε νέα πλάνα στη ζωή σας. Αυτό θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα σας δέσει συναισθηματικά. Αν είσαι single, μην αφήσεις τα βράδια σου να περνούν χωρίς να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν με την κατάλληλη παρέα. Και ο έρωτας αν είναι να ‘ρθει, θε να ‘ρθει!

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στη δουλειά σου πρέπει να είσαι πολύ φειδωλοςστα λόγια σου αλλά και στις ενέργειές σου και να προσπαθήσεις να παραμείνεις πιστος στο πρόγραμμά σου. Απόφυγε τώρα τις μεγάλες αλλαγές γιατί θα ρισκάρεις και ο καιρός δεν είναι ιδανικός για τέτοιες ενέργειες. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Τα έξοδα είναι πολλά και χρειάζεται πολύ οργάνωση για να μην ξεφύγεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά

Δύσκολη θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα. Εδώ και καιρό έχεις αφήσει τους άλλους να κάνουν κουμάντο στα επαγγελματικά σου και κινδυνεύεις να χάσεις το παιχνίδι. Βάλε τάξη και ανέλαβε τις ευθύνες σου, όσο κι αν αυτό σου είναι κουραστικό. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη γιατί πολύ γρήγορα δεν θα μπορέσεις να μαζέψεις τα λάθη σου. Είναι απαραίτητο τώρα να απαλλαγείς από οποιεσδήποτε “εξαρτήσεις” και να προετοιμαστείς για καθοριστικής σημασίας αλλαγές είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σου ζωή. Όσο πιο πρόθυμη είσαι να αποκοπείς από τα λάθη του παρελθόντος, τόσο πιο ανώδυνα θα περάσει αυτή η δύσκολη περίοδος για εσένα.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν μέσα στη σχέση σου. Οι μέρες είναι καλές για συζητήσεις και εξομολογήσεις που θα διορθώσουν το βεβαρημένο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι αυτή η εβδομάδα σε καλεί να ζήσεις ερωτικές στιγμές με νέα πρόσωπα που θα μπούνε τώρα στη ζωή σου ή ακόμη και με πρόσωπα από το παρελθόν, όχι όμως με ξεχασμένους έρωτες.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στη δουλειά σου μην πάρεις ρίσκα και μην υποκύψεις σε πιέσεις για κάποιες συμφωνίες που θα σου προταθούν. Προσπάθησε να δεις και να αντιμετωπίσεις τις αλλαγές που θα γίνουν γύρω σου πιο σφαιρικά και μην κολλάς σε καταστάσεις που το μόνο που κάνουν είναι να συντηρούν παγιωμένες και “ανώδυνες” καταστάσεις. Ειδικά στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικος για να μην χάσεις χρήματα.