Τα ζώδια της εβδομάδας απο τον αστρολόγο Νίκο Δόξα

0
11512

 

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή θα είναι όλο εκπλήξεις και απρόοπτα γεγονότα! Λόγω τους Ερμή στους Διδυμους απόφυγε να εκνευριστείς και πρόσεξε τις επαφές σου με τα φιλικά σου πρόσωπα, γιατί θα δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις και ζητήματα που δεν τα θέλεις καθόλου στη ζωή σου. Μοίρασε το χρόνο σου μεταξύ αγαπημένων προσώπων και αναπόλησε μαζί τους παρελθοντικές, όμορφες στιγμές χωρίς να ξύνεις πληγές. Δεν είναι καιρός για ξεκαθαρίσματα.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχεις έντονη ερωτική διάθεση και θέλοντας να ευχαριστήσεις το σύντροφό σου μπορεί να υπερβάλλεις στις εκδηλώσεις σου, τόσο στα λεγόμενά σου όσο και στις πράξεις σου. Λίγο μέτρο δεν κάνει κακό, γιατί υπάρχει ενδεχόμενο να τον φοβίσεις. Αν είσαι single, μην απογοητεύεσαι αλλά μην υπεραισιοδοξείς κιόλας ότι ο έρωτας θα σε βρει από μόνος του. Πρέπει να κάνεις και εσύ κινήσεις.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξει ένας μικρός αναβρασμός που θα αφορά σε κάποιες αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν λόγω των γενικότερων οικονομικών δυσχερειών. Φέρσου επαγγελματικά και μην πανικοβληθείς όποια μαντάτα κι αν ακούσεις. Προστάτεψε τον εαυτό σου και τη θέση σου με όσα εφόδια διαθέτεις και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Οικονομικά συγκρατήσου και μην παρασύρεσαι από τις επιθυμίες σου.

 

 

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα σου θα είναι καλή αρκεί να φροντίσεις να μην ασχολείσαι με πολλά θέματα ταυτόχρονα, αν θέλεις να μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια θέματα, που μέχρι τώρα σε απασχολούν. Πάνω απ’ όλα, βάλε έναν καλύτερο προγραμματισμό, ώστε να σταματήσεις να αγχώνεσαι με τις καθημερινές σου δραστηριότητες και μην το βάζεις κάτω με την παραμικρή δυσκολία που θα σου παρουσιαστεί. Οι οικονομικές συζητήσεις κυριαρχούν καθώς μπορεί να παρθούν αποφάσεις ακόμα και με άτομα του οικογενειακού σου κύκλου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα, καθώς ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του με τη θέση της κυβερνήτης σου Αφροδίτης στον Κριο! Μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου και να δοθούν πολύ καλές λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Ακολούθησε τις προσταγές του, χωρίς να σκέφτεσαι και να αγχώνεσαι για το τι μέλλει γενέσθαι. Ζήσε τη στιγμή και η τύχη θα σου χαμογελάσει. Αν είσαι single, θα παρασυρθείς τώρα από έναν έρωτα που ανήκει στο στενό, φιλικό σου περιβάλλον και ούτε καν είχες φανταστεί… Απόλαυσε τον!!!

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Αυτήν την περίοδο μην κάνεις τίποτα για να αλλάξεις τη δουλειά σου. Πέρασε ουδέτερα, χωρίς πολλές κουβέντες και κυρίως μην πάρεις καμία απόφαση, που αφορά στο μέλλον της εργασίας σου. Μη δώσεις σημασία σε κάποια γεγονότα που θα συμβούν, γιατί θα είναι τελείως περαστικά. Στα οικονομικά, ο Ερμής στους Διδυμους θα φέρει στην επιφάνεια κάποια οικονομικά θέματα που σε προβληματίζουν. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η εβδομάδα σου ξεκινά με αρκετό άγχος και αυτό οφείλεται κυρίως στην πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή στον ζωδιο σου. Αν θέλεις να πάνε όλα καλά, μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Κινήσου με προγραμματισμό και ήρεμα, χωρίς να σε πιάνει το συνηθισμένο σου άγχος και θα τα καταφέρεις καλύτερα από ότι νομίζεις. Η δημιουργικότητά σου θα σε σπρώξει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Δώσε προσοχή μόνο στις λεπτομέρειες αλλά και στην εδραίωση της θέσης σου στα επαγγελματικά σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η Αφροδίτη στον Κριο σού δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να γίνει η σχέση σου καλύτερη και να περνάς όμορφα και ξεκούραστα με το σύντροφο σου. Άλλαξε τακτική, δες τις καταστάσεις πιο θετικά και θα κάνεις και το ταίρι σου να σε αντιμετωπίσει αναλόγως και να σου εκφράσει τα πιο βαθιά του συναισθήματα. Αν είσαι single, κυκλοφόρησε, βγες, για να συναντήσεις τον έρωτα.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Η δουλειά σου βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο και δεν χρειάζεται να βιάζεσαι να κλείσεις όλες τις συμφωνίες, που δεν έχεις κλείσει μέχρι τώρα. Κινήσου μεθοδικά και με γνώμονα τη λογική σου, πάρε τις πιο συμφέρουσες αποφάσεις για την καριέρα σου. Απόφυγε αυτήν την περίοδο να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Τα έξοδα είναι πάρα πολλά και οι υποχρεώσεις που έχεις ατελείωτες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Για άλλη μια φορά θα βγουν στην επιφάνεια κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν και θα μπεις σε σκέψεις για το τι έπρεπε να έχεις κάνει και τι όχι. Φρόντισε να μην πανικοβάλλεσαι και να μην σε πιάνουν ενοχές για κάποια θέματα που ξέρεις πως τα έχεις χειριστεί με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσες τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Η θέση της Αφροδίτης που παραμένει στον Κριο θα ομορφύνει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά δεν είναι ιδανική για ξεκαθαρίσματα και αναλυτικές κουβέντες. Φρόντισε να μην αμελήσεις κάποιες ενοχλήσεις που μπορεί να έχεις με το σώμα σου γιατί η κούραση που θα νιώσεις αυτές τις μέρες θα είναι στα ανώτατα επίπεδα.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η σχέση σου βρίσκεται σε μια φάση στασιμότητας και αυτό σε εκνευρίζει αρκετά. Μην προβείς σε συζητήσεις που μόνο επιπλέον μπερδέματα μπορεί να σου φέρουν και κράτα μία μικρή απόσταση από το σύντροφό σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις πρώτα τα δικά σου συναισθήματα. Αν είσαι single, άλλαξε λίγο το σκεπτικό σου και αντιμετώπισε διαφορετικά τα άτομα που γνωρίζεις αυτόν τον καιρό γιατί ο Άρης στους Ιχθεις είναι βέβαιο ότι θα σου στείλει κάποιον πολύ κοντά στα γούστα σου.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Η δουλειά σου πάει πολύ καλά και θα πάει ακόμη καλύτερα, αν δεν σε πιάσουν τα νεύρα σου αυτήν την εβδομάδα για πράγματα τα οποία δεν σου στρώνουν και οδηγηθείς σε απερίσκεπτες ενέργειες. Μπόρα είναι και αυτή και θα περάσει όσο γρήγορα ήρθε… Κινήσου με προγραμματισμό και μείνε συνεπής στις υποχρεώσεις σου και θα δεις ότι στο τέλος θα περάσεις αλώβητος και από αυτόν τον σκόπελο. Στα οικονομικά, από την πρώτη μέρα της εβδομάδας τακτοποίησε υποχρεώσεις που έχεις και μην κάνεις πολλά έξοδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται αυτήν την εβδομάδα από τη μεριά σου για να διατηρήσεις όσα έχεις καταφέρει και να μην τα τινάξεις όλα στον αέρα σε μία στιγμή αδυναμίας. Βλέπεις η κίνηση του Ερμή στους Διδυμους θα σε φέρει αντιμέτωπο με άτομα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά που θα ξυπνήσουν μέσα σου εκδικητικές τάσεις και δεν θα μπορείς να ανεχτείς άλλο στη ζωή σου. Προτίμησε να αποστασιοποιηθείς και μην πάρεις μέρος σε τέτοιου είδους κόντρες, γιατί μόνο κακό μπορούν να σου κάνουν. Τώρα δώσε προτεραιότητα στην επαγγελματική σου δραστηριότητα έναντι οποιασδήποτε άλλης ενασχόλησής σου. Οι σχέσεις συνεργασίας μπορεί να περάσουν σε δεύτερη μοίρα, έτσι κι αλλιώς δεν ευνοούνται ιδιαίτερα!

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας σου επιφυλάσσει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή. Ο ρομαντισμός και το πάθος θα είναι έκδηλος από τη μεριά του συντρόφου σου, γεγονός που θα σε παρασύρει κι εσένα σε ιδιαίτερα ερωτικά μονοπάτια. Οι singles, μπορείτε να περάσετε στιγμές ευτυχίας με ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν. Από το τίποτα καλό είναι και αυτό.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στον επαγγελματικό σου στίβο επικρατεί μεγάλος ανταγωνισμός και πισώπλατες κουβέντες γίνονται για εσένα και τη δουλειά σου. Μην προσπαθήσεις να υπερασπιστείς με λόγια τη θέση σου, αλλά δούλεψε σκληρά για να αποδείξεις ό,τι θέλεις με τις πράξεις σου. Στα οικονομικά, δες με σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις και φρόντισε να τις τακτοποιήσεις, όσο πιο γρήγορα μπορείς. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτόν τον καιρό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κινείται στους Διδυμους εφιστά την προσοχή σου στο να μην παρασυρθείς από την υπερβολική σου αισιοδοξία και εν τέλει αντί για κερδισμένος να βγεις χαμένος. Προσπάθησε να μην υπερεκτιμάς τις δυνάμεις αλλά και τις δυνατότητες που έχεις σε όλους τους βασικούς τομείς της καθημερινότητάς σου και μείνε εγκρατής και συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου μην παρασύρεσαι σε υπερβολές και μετά μετανιώνεις την ώρα και τη στιγμή για τις αποφάσεις σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η Αφροδίτη από τον Κριο θα δώσει τις καλύτερές της επιρροές στη σχέση σου και θα μπορέσεις να χαλαρώσεις έτσι όπως θέλεις. Φρόντισε με τον τρόπο σου να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου και να μιλήσεις για τα προβλήματα και τις διαφορές που έχετε και με ήρεμους τόνους να επαναφέρεις την ισορροπία μεταξύ σας. Ίσως το Σαββατοκύριακο να καταφέρεις να αποδράσεις κάπου μαζί του μακριά από όλους και όλα και να περάσετε τέλεια. Οι singles, ανοίξτε τα μάτια σας. Έχετε όλα τα εφόδια ώστε να συναντήσετε τον έρωτα.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις θα σε κάνουν και αυτήν την εβδομάδα να μην μπορείς να κάτσεις λεπτό στη δουλειά σου. Θα καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι χρειάζεται ακόμη περισσότερος προγραμματισμός και να μην τα κάνεις όλα μαζί. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο, άλλα οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις δεν σε αφήνουν να χαρείς τα έσοδά σου. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα και μην παρασύρεσαι συνεχώς από την καταναλωτική σου μανία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η κίνηση του Ερμή στους Διδυμους καθώς και ο Άρης που κινείται στους Ιχθεις επηρεάζουν ιδιαιτέρως το νευρικό σου σύστημα. Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας φρόντισε να κινηθείς με αρκετή ψυχραιμία και χαλαρότητα, ώστε να αποφύγεις τον εκνευρισμό. Επίσης, αλλαγές και μετακινήσεις που θέλεις να κάνεις θα πρέπει να τις σκεφτείς καλά πριν αποφασίσεις γιατί το μυαλό σου δεν είναι καθαρό και μπορεί να πάρεις αποφάσεις που στο μέλλον θα μετανιώσεις. Σε συζητήσεις που θα κάνεις είτε στο σπίτι είτε στην εργασία σου, φρόντισε να τεκμηριώνεις τις απόψεις σου με επιχειρήματα και λογικά συμπεράσματα, διαφορετικά κινδυνεύεις να θεωρηθείς ισχυρογνώμων.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η σχέση σου πάει πολύ καλά και θα κάνεις κινήσεις για να γίνει καλύτερη. Θα μπορέσεις να πετύχεις ό,τι θέλεις και να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο. Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου φέρει η Αφροδίτη από τον Κριο για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και με μικρές, ρομαντικές πράξεις βελτίωσε το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής! Και αν ακόμη δεν έχεις κάτι στη ζωή σου που να σε ενθουσιάζει, ηΑφροδιτη στον Κριό μπορεί να φέρει στην πόρτα σου πολλούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σε γοητεύσουν και θα σε κάνουν να πετάξεις στα ουράνια.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Θα έχεις φουλ ενέργεια και έντονο δυναμισμό που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις πολλά σχέδια, αλλά και να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις στο χώρο της δουλειάς σου. Αυτήν την εβδομάδα απόφυγε να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά, πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και να μην δίνεις άλλες αναβολές. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής που κινείται στους Διδυμους δεν είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να σου συμβεί αυτήν τη στιγμή στη ζωή σου καθώς θα σε μπερδέψει αρκετά και θα σπείρει την ανασφάλεια μέσα σου -πράγμα που δεν αντέχεις καθόλου. Οι προσωπικές σχέσεις και η γκρίνια θα έχουν τον πρώτο λόγο μίας και ο συναισθηματικός σου κόσμος θα γίνει ιδιαίτερα ευαίσθητος. Με την εξυπνάδα σου όμως, αλλά και τους ελιγμούς που θα κάνεις, θα καταφέρεις να ξεδιαλύνεις το τοπίο υπέρ σου. Απόφυγε αυτές τις ημέρες να βρεις λύσεις ή να πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν δικά σου άτομα, πέρασε χαλαρά στην καθημερινότητά σου και όλα θα πάνε καλά.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Θα έχεις μεγάλη καχυποψία αυτήν την εβδομάδα για κάποια πράγματα που θα κάνει ο σύντροφος σου και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Μην κάνεις συζητήσεις που δεν έχουν σημασία και μόνο αντιπαραθέσεις θα φέρουν. Εξέτασε πρώτα τις προθέσεις του και όταν είσαι σίγουρος πως μπορείς να έρθεις αντιμέτωπος μαζί του, διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος. Αν είσαι single, δεν έχεις παρά να κινηθείς με το δικό σου, ξεχωριστό τρόπο…

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Ο Άρης από τους Ιχθεις, σου δίνει έντονο δυναμισμό για να ξεπεράσεις πολλά θέματα στη δουλειά σου που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Η εβδομάδα αυτή θα φέρει πολλές υποχρεώσεις που δεν τις περίμενες και δεν θα μπορείς να κινηθείς με τον τρόπο που θέλεις, αλλά με αργά και σταθερά βήματα θα πραγματοποιήσεις όλα όσα έχεις κατά νου. Οικονομικά, φρόντισε να είσαι προσεκτικος με τα έξοδά σου γιατί η κοινωνική σου ζωή μπορεί να σε παρασύρει σε σπατάλες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα απαιτεί την προσοχή σου στο μέγιστο βαθμό της. Η πίεση που έχει συσσωρευτεί μέσα σου θα εκδηλωθεί τώρα υπό την επιρροή της πορείας του Ερμή στους Διδυμους. Πρόσεχε να μην γίνεις καυστικος με άτομα που δεν σου φταίνε και εκμεταλλεύσου με ευελιξία τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στο δρόμο σου. Το πλανητικό σκηνικό θα φέρει ανακατατάξεις στις σχέσεις σου και θα σε βάλει σε σκέψεις για το ποιοι είναι τελικά οι πραγματικοί σου φίλοι ή όχι. Μην κάνεις κινήσεις που δεν έχεις μελετήσει καλά και μην πεις λόγια πάνω στον εκνευρισμό σου που πιθανόν δεν εννοείς, γιατί το παραμικρό λάθος θα σου φέρει πολλά απρόσμενα προβλήματα και μπορεί να φτάσει τις καταστάσεις στα άκρα.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στην αισθηματική σου ζωή πρέπει να αφιερωθείς λίγο περισσότερο στη σχέση σου και να σταματήσεις να τη βάζεις σε δεύτερη μοίρα -όπως συνηθίζεις. Υπάρχουν θέματα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου που πρέπει να διευθετηθούν άμεσα, γιατί η αδιαφορία σου στην επίλυσή τους θα σου δημιουργήσει μεγαλύτερα και περισσότερα προβλήματα. Οι singlesμπορείτε να εξομολογηθείτε τον έρωτά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ώστε να σταματήσετε να παιδεύεστε και να πνίγεστε στην ανασφάλεια. Τολμήστε και δεν θα χάσετε!!!

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις μια χαρά και κάθε μέρα πηγαίνεις ακόμα καλύτερα. Πρόσεξε όμως αυτήν την εβδομάδα που το πλανητικό σκηνικό είναι “ύπουλο” να μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση και να σκέφτεσαι πολύ καλά από πριν τα βήματά σου. Μην εκνευρίζεσαι με καθυστερήσεις που έχεις και μην τα βάζεις με τους συνεργάτες σου, εκεί που δεν φταίνε σε τίποτα. Συνεχίζεις να προβληματίζεσαι για τα οικονομικά σου, καθώς οι υποχρεώσεις συνεχίζονται. Απόφυγε αυτήν την περίοδο να δανειστείς ή να δανείσεις χρήματα, ώστε να αποφύγεις τα προβλήματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή τονίζει τα συλλογικά ενδιαφέροντα, θα δημιουργήσει ευκαιρίες στις φιλικές σου σχέσεις και κυρίως θα αυξήσει ευχάριστα τη συμμετοχή σου σε κοινωνικά δρώμενα. Η τύχη είναι με το μέρος σου για να βρεις τις κατάλληλες λύσεις σε ένα οικογενειακό σου ζήτημα, ωστόσο ο Ερμής στους Διδυμουςθα σε φέρει αντιμέτωπο με ένα επαγγελματικό σου πρόβλημα, που δεν θα ξέρεις τον τρόπο να το χειριστείς.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στη σχέση σου, αυτήν την περίοδο με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης στον Κριο θα περάσεις πολύ καλά. Φρόντισε να απολαύσεις τον έρωτα, την αγάπη και τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Αν είσαι single, μην κάθεσαι κλεισμένοςστους τέσσερις τοίχους. Βγες έξω και πέρνα όμορφες στιγμές με τους φίλους σου. Ο έρωτας δεν αργεί να έρθει…

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Καθυστερήσεις και μικροπροβλήματα θα είναι τα χαρακτηριστικά των ημερών και ο φόρτος εργασίας που έχεις συνεχώς θα αυξάνεται όλο και περισσότερο. Σκύψε το κεφάλι και εργάσου δυναμικά ώστε στο τέλος οι κόποι σου να δικαιωθούν. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Μπορείς να ασχοληθείς τέλος με γραφειοκρατικά και θέματα ακίνητης περιουσίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η κίνηση του Ερμή στους Διδυμους θα φέρει κάποια προβλήματα στο φιλικό σου περιβάλλον. Για να τα αποφύγεις και να μην προκαλέσεις περαιτέρω εντάσεις θα πρέπει να αλλάξεις στάση και να γίνεις πιο διαλλακτικος. Ίσως κιόλας τώρα αντιμετωπίσεις κάποιες έκτακτες προσκλήσεις από τη μεριά της οικογένειας σου ή των φίλων και γνωστών που θα πρέπει να είσαι σίγουρος για τις προθέσεις τους πριν αντιδράσεις “άκομψα”. Το Σαββατοκύριακο μία αναπάντεχη φιλική γνωριμία θα σε βγάλει εντελώς από την καθημερινότητά σου και θα σου αλλάξει τη διάθεση.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Αυτήν την εβδομάδα ασχολήσου με κάποια προβλήματα που το τελευταίο διάστημα σου εξομολογείται συνεχώς ο σύντροφός σου και μην αδιαφορείς άλλο για τη σχέση σου, γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνος σου. Πρέπει να αφιερώσεις τον ελεύθερό σου χρόνο για να τον πλησιάσεις και να προσπαθήσεις να τον καταλάβεις. Αν είσαι single, αυτή η εβδομάδα ευνοεί πολύ τα φλερτ και τις νέες γνωριμίες.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Η εβδομάδα αυτή θα σου φέρει πολλά τρεχάματα στη δουλειά σου και αρκετό άγχος. Τα επαγγελματικά θέματα που πρωταγωνιστούν θα σε βάλουν σε έννοιες και μάλλον δεν θα είσαι σε θέση να δεις ξεκάθαρα τι θέλουν οι συνεργάτες σου από εσένα. Μία κουβέντα μαζί τους σε ήρεμους τόνους ίσως σου έκανε αρκετό καλό και ξεκαθάριζε το τοπίο. Στα οικονομικά, μπορείς να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις που έχεις εδώ και καιρό και να τις τακτοποιήσεις, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά

Έχεις επενδύσει πολύ χρόνο στην προσωπική σου ανάπτυξη και το αποτέλεσμα θα φανεί από εδώ και στο εξής με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την παρουσία της Αφροδίτης στον Κριο που σε ευνοεί. Η δραστηριοποίησή σου θα οδηγήσει στην πρόοδο της καριέρας σου και θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών ή προϊσταμένων σου, οι οποίοι θα κάνουν ευκολότερη την εργασία σου. Σε κάποια μικροπροβλήματα που θα εμφανιστούν στα μέσα της εβδομάδας, μην το βάζεις κάτω. Επαναπροσδιόρισε τους στόχους σου και προχώρα ακάθεκτη στην επίτευξή τους. Μπόρα είναι και θα περάσει…

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Έχεις κάποια παράπονα από το σύντροφό σου, αλλά με λίγη παραπάνω προσπάθεια και κατανόηση όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ότι πιστεύεις και θα νιώσεις πιο ασφαλης στη σχέση σου. Θα υπάρξει η ίδια διάθεση και από τους δύο σας να έρθετε κοντά ο ένας στον άλλο και να διευθετήσετε ζητήματα που εκκρεμούν μεταξύ σας. Αν είσαι single, να περιμένεις πρόσκληση από άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και αν δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις, ίσως πρέπει να την αποδεχτείς. Ποτέ δεν ξέρεις…

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Κάποια μικρά προβλήματα στη δουλειά σου θα μπορέσεις να τα λύσεις αν είσαι διπλωμάτης. Κάνε τα σχέδιά σου, οργανώσου όπως πρέπει και μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου όσα εμπόδια και αναποδιές σου παρουσιαστούν. Πρέπει τώρα που οι συγκυρίες είναι αλλοπρόσαλλες, να αποδείξεις ότι τα καταφέρνεις και οι ανώτεροι σου μπορούν να βασιστούν πάνω σου. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές.