Skip to main content

 

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Μην αφήνεις άλλο το άγχος να σου κρύβει την αλήθεια. Χαλάρωσε και τόλμησε επιτέλους να δεις με καθαρό μάτι θέματα και καταστάσεις που μέχρι τώρα σε έπνιγαν, ώστε να καταφέρεις να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις. Πρόσθετες υποχρεώσεις έρχονται κι αν δεν αποφασίσεις να τις αντιμετωπίσεις τώρα που είναι νωρίς, θα αγχωθείς επικίνδυνα.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Ο κυβερνήτης σου Άρης από τον Αιγόκερω θα σου δώσει ευκαιρίες προκειμένου να ξαναφτιάξεις λίγο την κατάσταση στη σχέση σου. Αν είσαι single, κάτι καινούριο εμφανίζεται στον ορίζοντα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χαμηλώσεις λίγο τον πήχη στις προσδοκίες σου και να σταματήσεις να αναζητάς την τελειότητα.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Κάποια προβλήματα στη δουλειά είναι πάντα στο πρόγραμμα και για αυτό πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις αναγκαίες λύσεις. Με τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο ζώδιο του Υδροχόου θα μπορέσεις να ισορροπήσεις κάπως τις καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά θα αρχίσουν σιγά-σιγά να ισορροπούν. Απόφυγε τα έξοδα.

 

 

 

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Είναι αλήθεια πως η καθημερινότητα σε έχει κουράσει αρκετά και θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα στη ζωή σου. Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 01 του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου , τόλμησε να κάνεις αλλαγές που θα σε ανανεώσουν και μη φοβηθείς να ρισκάρεις. Έχεις όλα τα εφόδια ώστε να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να προσέξεις όλες οι κινήσεις σου να είναι μεθοδικές και όχι βιαστικές.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Τα καλά νέα δεν σταματούν να έρχονται, καθώς ο Άρης από την του θέση στο Αιγόκερω θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Αυτόν τον καιρό θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να έρθεις πιο κοντά του. Αν είσαι single, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και αυτό που είναι να έρθει θα έρθει στην ώρα του και από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Δεν υπάρχουν συγκλονιστικές εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Πέρασε την εβδομάδα σου έτσι όπως θα έρθει, χωρίς να πιέσεις τον εαυτό σου να ασχοληθεί με καταστάσεις που θα σε κουράσουν. Στα οικονομικά σου: απόφυγε να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Από την πρώτη κιόλας μέρα της εβδομάδας ένας λαβύρινθος από υποθέσεις και θέματα που ζητούν λύσεις θα σε απομονώσει από τον υπόλοιπο κόσμο και θα αισθανθείς κάπως άβολα. Πρόσεξε μόνο να αφήσεις λίγο χώρο και στους δικούς σου ανθρώπους, γιατί στην αντίθετη περίπτωση, στο τέλος της εβδομάδας από τις πολλές ώρες υπερωρίας που θα δουλέψεις μπορεί να αναζητήσεις ψυχολογική υποστήριξη και βοήθεια για να τα βγάλεις πέρα.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Απρόσμενα γεγονότα σε πλημμυρίζουν από χαρά και έρωτα. Η καλοτυχία των ημερών οφείλεται εν μέρει βέβαια και στην Νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται στον Υδροχόο και αλλάζει πολλά πράγματα στη σχέση σου φέρνοντάς σου νέες ευκαιρίες για να βελτιώσεις το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου. Αν είσαι single, δώσε ευκαιρία σε ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να έρθει κοντά σου και να γνωριστείτε καλύτερα. Η θεά Τύχη θα είναι με το μέρος σου!

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Κάτσε φρόνιμα αυτήν την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου. Μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου και κυρίως μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Στα μέσα της εβδομάδας θα σου πέσει πολλή δουλειά και θα έχεις πολύ τρέξιμο. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και προστάτευσε τα κεκτημένα σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Μήπως έφτασε επιτέλους ο καιρός να οργανώσεις περισσότερο το χρόνο σου και να βάλεις ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου; Η συσσωρευμένη κούραση από προβλήματα και άσκοπες κινήσεις σε κάνει και αυτήν την εβδομάδα να έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς. Φρόντισε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, αλλά και να συνειδητοποιήσεις πως δεν σου φταίει κανένας αν εσύ θέλεις να κάνεις πάντα πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ο πιο δυνατός σου σύμμαχος είναι η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 01 του μήνα.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Αφιέρωσε λίγο χρόνο στο ταίρι σου και χαλαρώστε μαζί. Η θέση του Δία στους Ιχθεις σε οδηγεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Μην αργείς λοιπόν και κάνε τις προτάσεις σου για να περάσετε πολύ όμορφα οι δυο σας και να αναθερμάνετε τον έρωτά σας. Κι αν βρίσκεσαι ακόμη στη φάση ψαξίματος, συνέχισε να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και πολύ γρήγορα αυτόςπου θέλεις θα έρθει κοντά σου.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Μην επιτρέπεις λοιπόν σε ανασφάλειες και άγχη να σου δημιουργούν περιττή κούραση και πίεση. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και ήρθε επιτέλους η ώρα οι κόποι σου να αποδώσουν καρπούς. Θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου και θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα που το μόνο που θα κάνουν θα είναι να σε επιφορτίσουν με στρες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Αυτήν την εβδομάδα να περιμένεις σταθερή βελτίωση στα οικονομικά σου, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι μπορείς να ξοδεύεις αλόγιστα. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 01 στον Υδροχόο σου δίνει μία ακόμη ευκαιρία να ασχοληθείς σοβαρά με την αισθηματική σου ζωή και να την βάλεις σε νέες βάσεις. Μία έκπληξη θα σε βγάλει από τη ρουτίνα το Σαββατοκύριακο με τον Άρη να παραμένει στο ζώδιό σου και να σου χαρίζει δυναμισμό και ερωτισμό.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Σταμάτα να απομακρύνεσαι από το ταίρι σου και άρχισε να μιλάς ανοιχτά για να βρείτε από κοινού λύσεις σε θέματα που σας προβληματίζουν. Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά! Εάν είσαι single, καλό είναι να σταματήσεις να κυνηγάς το ανέφικτο και να προσαρμοστείς στις καταστάσεις. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα και οι πιθανότητες να βρεις κάποιον θα αυξηθούν.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Οι στόχοι και οι ιδέες σου θα είναι σε καλό δρόμο τις προσεχείς ημέρες και ο Άρης στον Αιγόκερω θα σου ανοίξει διάπλατα τις πόρτες επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου. Οι γνωριμίες που θα κάνεις τώρα θα σου χρειαστούν άμεσα για την επίτευξη των επαγγελματικών σου σχεδίων, για αυτό καλό θα είναι να είσαι ιδιαίτερα διπλωματική.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η θέση του Δία στους Ιχθεις καθώς και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόοτην Τρίτη θα μπερδέψει λίγο τα θέλω σου με τις ανάγκες σου. Φρόντισε λοιπόν να ξεκαθαρίσεις μέσα σου πως αισθάνεσαι, να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά και ως δια μαγείας, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα βελτιωθούν αισθητά. Να ξέρεις πως αν ασχοληθείς παράλληλα με πολλά ζητήματα, κάπου θα κάνεις λάθος. Για αυτό βάλε πρόγραμμα και η επιτυχία θα είναι εγγυημένη!

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Μία πολύ ερωτική εβδομάδα γεμάτη αξέχαστες εμπειρίες σε υποδέχεται. Αν υπάρχει ακόμα κάτι που σε προβληματίζει, η Σελήνη θα σε βοηθήσει να το λύσεις. Άσε λοιπόν τους εγωισμούς και εκφράσου έτσι όπως πρέπει, για να υπάρχει αρμονία και ισορροπία στη σχέση σου με τον σύντροφο σου. Αν είσαι single, καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσεις πρώτα τα πράγματα μέσα σου και μετά να ανοίξεις τα φτερά σου για το ταξίδι του έρωτα.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Συμφέρουσες προτάσεις και καλές συνεργασίες φέρνει στο κατώφλι των επαγγελματικών σου ο Δίας από τους Ιχθεις. Μην αναβάλεις άλλο ξεχασμένες υποθέσεις του παρελθόντος και κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να τις διεκπεραιώσεις. Στα οικονομικά σου, αν και τα έξοδα συνεχίζονται, τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις πολύ τα έσοδα σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Έντονες προβλέπονται οι ερχόμενες μέρες για σένα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στον Υδροχόο και να φέρνει αιφνίδιες αλλαγές στα επαγγελματικά και στα αισθηματικά σου. Απόφυγε να εμπλακείς σε περιπέτειες, απομακρύνσου από δυσάρεστους ανθρώπους και απόφυγε πολυσύχναστους χώρους. Φρόντισε την ασφάλεια τόσο των αισθηματικών όσο και των χρημάτων σου και προφυλάξου από επιτήδειους που μπορεί να σε παραπλανήσουν.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου, μην αφήνεις τις φαντασιώσεις σου να σε παγιδεύουν και μην παρασύρεσαι από ψευδαισθήσεις που τροφοδοτούν οι υποσχέσεις του συντρόφου σου. Φρόντισε να είσαι ρεαλίστρια και να κινήσεις τα νήματα της σχέσης σου σε λογικά επίπεδα. Αν είσαι single προσπάθησε να μάθεις να απολαμβάνεις την ελευθερία σου απαλλαγμένη από την εμμονή της δέσμευσης που μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και ενέργειες.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Μάθε να κρατάς χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην ανακατεύεσαι σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Δείξε σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση σε τυχόν προτάσεις που θα σου γίνουν, γιατί ενώ υπάρχει καλή θέληση, οι δυσκολίες θα είναι αρκετές για να εφαρμοστούν. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να δείξεις σύνεση ειδικά σε κάποια απρόσμενα έξοδα που θα σου παρουσιαστούν αυτήν την εβδομάδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Νέα Σελήνη πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη στονΥδροχόο και η δική σου η ζωή φωτίζεται σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν. Η αναδιοργάνωση είναι απαραίτητη ώστε να ισορροπήσεις καταστάσεις που σε αγχώνουν και μπορείς τώρα να το κάνεις, με τις καλέςεπιρροές που δέχεσαι από την θέση του Δία στους Ιχθεις. Οι σωστές δημόσιες σχέσεις, οι εύστοχες επαφές και τα ταξίδια θα σου προσφέρουν την ευκαιρία να προωθήσεις τις επιδιώξεις σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Ευχάριστα θα είναι τα νέα για την ερωτική σου ζωή, καθώς ό,τι κι αν ζητήσεις, το πιθανότερο είναι να το έχεις. Το συναίσθημα που θα σου εκφράσει ο σύντροφός σου θα εξαφανίσει τις ανασφάλειες που νιώθεις και το ρομαντικό κλίμα θα είναι αυτό που θα αντικαταστήσει οποιονδήποτε αρνητισμό. Οι singles του ζωδίου θα έχετε πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα μέσω του φιλικού σας περιβάλλοντος και να περάσετε πολύ καλά μαζί τους. Και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει…

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Η εβδομάδα αυτή ευνοεί τους στόχους σου. Κινήσου δυναμικά για να πετύχεις ακόμα και αυτούς που θεωρείς δυσκολότερους και φρόντισε να συμβουλευτείς τα άτομα που εμπιστεύεσαι, ώστε να κάνεις το επόμενο βήμα στη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου έχεις μπόλικες υποχρεώσεις που πολλές φορές σου χαλούν τη διάθεση. Αν συγκρατηθείς και δεν παρασυρθείς από καταναλωτικές μανίες θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Μία πολύ καλή εβδομάδα σε περιμένει, κατά την οποία θα πετύχεις πολλούς από τους στόχους που έχεις θέσει. Με την θέση του κυβερνήτη σου Δια στους Ιχθεις μπορείς να κάνεις αλλαγές που θέλεις, αρκεί μόνο να τις έχεις προγραμματίσει μεθοδευμένα και ορθολογικά. Την Τρίτη που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 01 του μήνα, ξεκόλλα από τα παλιά και απόφυγε να σκέφτεσαι περασμένες καταστάσεις, γιατί σε ρίχνουν ψυχικά και σου χαλάνε τη διάθεση.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό του Αιγόκερωθα προσπαθήσει να σου ανοίξει επιτέλους τα μάτια ώστε να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση και να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις σας. Μην αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες τυχόν ευκαιρίες που θα σου χτυπήσουν την πόρτα. Κι εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι, μην απογοητεύεσαι. Πέρασε το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και να είσαι σίγουρος πως το σύμπαν συνωμοτεί για να βρεις τον έρωτα που έχεις ονειρευτεί!

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Όχι μόνο θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, αλλά θα δεις και συνεργάτες σου να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να ολοκληρώσεις. Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί και με λίγη διασκέδαση, που τόσο πολύ την έχεις ανάγκη. Μην πάρεις αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα που αφορούν στο μέλλον των οικονομικών σου. Αντίθετα, πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα στον Υδροχόο και συγκεκριμένα την Τρίτη, επηρεάζει τις σχέσεις σου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να αγχωθείς ή να ανησυχήσεις. Μην επιτρέπεις σε ανθρώπους που δεν σε νοιάζονται πραγματικά να σε πηγαίνουν πίσω σε πολλούς και σημαντικούς τομείς της ζωής σου και συντήρησε αυτούς τους δεσμούς που έχεις με τα άτομα που σε προκαλούν να πας ένα βήμα μπροστά.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου αρχίζουν και αλλάζουν. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την καλυτέρευση της σχέσης σας και οφείλεις πάνω από όλα στον εαυτό σου να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρη μαζί του, αν πραγματικά θέλεις να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Αν είσαι single, φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με αισιοδοξία γιατί όπως ξέρεις εμείς είμαστε υπεύθυνες για τα καλά και τα κακά που έρχονται στο δρόμο μας.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Φρόντισε να συνεργαστείς με τους συναδέλφους σου αυτήν την εβδομάδα για να λύσεις προβληματικά θέματα στη δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που δεν πρέπει να τις προσπεράσεις, γιατί σε συμφέρουν. Ύπουλες κινήσεις που πιθανόν να αντιληφθείς θα σε κάνουν να δεις τι και ποιος κρύβεται πίσω από αυτά που σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις, αν θελήσεις επί της ουσίας να τα διεκπεραιώσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται αυτήν την Τρίτη στον Ζώδιο σου, σου δημιουργεί προβληματισμούς και ανησυχίες. Απόφυγε να κάνεις απαισιόδοξες σκέψεις και μπες δυναμικά στην αρένα της μάχης. Σε χαρακτηρίζει η αντοχή και η επιβιωτική ικανότητα για αυτό δείξε ψυχραιμία και διαχειρίσου εκ νέου τις υποθέσεις σου, ώστε να μην αφήσεις εκκρεμότητες στο μέλλον. Προσαρμόσου σε κάτι που είναι μη αναστρέψιμο, όπως το γενικότερο κλίμα και οι συνθήκες που αλλάζουν στο περιβάλλον σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Κάποιο τρίτο πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον θα εισβάλλει στη σχέση σου και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, για οικονομικούς λόγους. Κράτα απόλυτη στάση απέναντί του και μην αφήσεις περιθώρια να δράσει. Έτσι μόνο μπορείς να διαφυλάξεις το δεσμό σου. Εάν είσαι single, σταμάτα να αγχώνεσαι και εκμεταλλεύσου τις καλές επιρροές που σου στέλνει ο Άρης που παραμένει στον Αιγόκερω, για να πλησιάσεις αυτόν που ποθείς. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Ό,τι έχεις στο μυαλό σου και θέλεις να πετύχεις στον τομέα της δουλειάς σου, μπορείς να το κάνεις με πρακτικές και λογικές κινήσεις. Παράμεινε ψύχραιμος και μην δίνεις σημασία στις παράλογες απαιτήσεις των προϊσταμένων σου. Με το Δία στους Ιχθεις η σκληρή και μεθοδευμένη δουλειά είναι αυτή που θα σε ανταμείψει στο τέλος, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Σε καμία περίπτωση μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά

Οι μέρες θα είναι επεισοδιακές και πολλά αιφνίδια γεγονότα θα συμβούν στη ζωή σου. Η πίεση που θα νιώθεις για ξεκαθαρίσματα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο θα είναι έντονη και θα σου δημιουργήσει έντονο στρες και εκνευρισμό. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και με καθαρό μυαλό να κάνεις τις πιο ορθές επιλογές για το καλό σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Έντονος ερωτισμός και πάθος θα σε διακατέχουν αυτήν την εβδομάδα στη σχέση σου και αν καταφέρεις να οργανώσεις μια μικρή απόδραση, θα έρθεις σίγουρα ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου. Μην αφήσεις υποψίες και υπόνοιες να βγουν στην επιφάνεια, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να τσακωθείς με τον σύντροφο σου, χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία. Αν είσαι single, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις πρώτα τι είναι αυτό που θέλεις και μετά να αναζητήσεις το στόχο σου.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικος στον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα στο χώρο της δουλειάς σου, καθώς και σε ό,τι αφορά στα μελλοντικά σου σχέδια. Να θυμάσαι ότι στο χέρι σου είναι το αν θα βγεις νικητής ή χαμένος από τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και ποιους εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις όλο και αυξάνονται. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις αυτήν την εβδομάδα για να αυξήσεις τα έσοδα σου.