Skip to main content

 

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Εβδομάδα που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν που σε αγχώνουν. Μην ανησυχείς όμως, θα καταφέρεις να τα εξομαλύνεις όλα και μάλιστα όσο πιο ικανοποιητικά γίνεται. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν και θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η σχέση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που σου προσφέρει ο σύντροφός σου, Για να του το ανταποδώσεις, δημιούργησε μία ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι και υποδέξου τον με ανοιχτή την αγκαλιά σου και με ερωτική διάθεση.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Ο δυναμισμός που θα έχεις στη δουλειά σου θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν. Τα επιχειρήματα που θα έχεις, για να αντιμετωπίσεις τους ανταγωνιστές σου, θα εκτιμηθούν με το παραπάνω από συναδέλφους και συνεργάτες. Στα οικονομικά, συνεχίζεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις του παρελθόντος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ευνοϊκή θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα, με τα σχέδια και τις αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου, να επιτυγχάνονται με ευκολία. Για να μπορέσεις όμως να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν τροχοπέδη για την πορεία σου, και μετά να ασχοληθείς ενεργά και ανεμπόδιστα με το μέλλον σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει,  και ο σύντροφός σου θα νιώσει πιο ερωτευμένος από ποτέ μαζί σου. Μην αφήνεις την ημέρα αναξιοποίητη και μη διστάσεις να του μιλήσεις για τις επιθυμίες σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε προσκλήσεις και προκλήσεις, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Μην τις θυσιάσετε στον βωμό του εγωισμού σας.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στη δουλειά σου, βάλε ένα σωστό και εφικτό πρόγραμμα και ασχολήσου ενεργά με τις βαρετές ευθύνες του επαγγέλματος σου. Ταυτόχρονα, θα καταφέρεις να κάνεις μία εποικοδομητική κουβέντα για την πορεία των οικονομικών σου, που παραμένουν πιο στάσιμα από ποτέ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες,  και πρέπει να κάνεις αρκετό κουράγιο, για να μπορέσεις να φέρεις κάποια θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη και μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου και μάλιστα με επιτυχία. Αρκεί να κάνεις θετικές σκέψεις για το μέλλον και να ξέρεις ότι θα έχεις πολύ ευχάριστες εξελίξεις.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Ο έρωτας αλλά και ο ρομαντισμός, θα παίξουν τον πρωτεύοντα ρόλο στην ερωτική  σου ζωή. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες, που αφορούν στην καθημερινότητά σου και να κάνεις κάτι διαφορετικό με το σύντροφό σου. Αν είσαι στο ψάξιμο, μια καινούργια γνωριμία θα φέρει σήμερα μεγάλη χαρά στη ζωή σου.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα που έχεις στη δουλειά σου. Στα οικονομικά, αυτή η εβδομάδα για εσένα θα είναι μέρα με αρκετά έξοδα, γι’ αυτό πρέπει επειγόντως να αποφύγεις τις περιττές σπατάλες και να φροντίσεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Εύνοια σε περιμένει στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές και τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Δημιούργησε τώρα τις σωστές βάσεις και μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο, που μπορεί μελλοντικά να αποδειχτεί λανθασμένο. Εκμεταλλεύσου την δυναμικότητά σου, για να ανοίξεις το δρόμο για την ομαλότερη πραγματοποίηση των στόχων σου, είτε αυτοί αφορούν στα επαγγελματικά είτε στα αισθηματικά σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στη σχέση σου θα ξεπεραστούν, αν δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο σύντροφό σου και σταματήσεις να είσαι εριστικός στις μεταξύ σας κουβέντες. Αν η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, είναι καιρός να εξωτερικευτείς λίγο.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στα θέματα εργασίας,  μην απαισιοδοξείς, γιατί διανύεις περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα φέρουν καλές εξελίξεις για εσένα. Στα οικονομικά, καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις τις βιαστικές συμφωνίες. Επίσης, να προσέχεις αρκετά τα έξοδα που μπορεί να προκύψουν, ώστε να μην χάσεις τον λογαριασμό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Προσπάθησε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου και τακτοποίησε όσα σου επιτρέπουν οι αντοχές σου. Φρόντισε επίσης να τελειώνεις με ενδεχόμενα οικογενειακά ζητήματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου, μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις στο σύντροφό σου,  και μην δώσεις υποσχέσεις, που δεν θα μπορείς στο μέλλον να πραγματοποιήσεις, γιατί πολύ γρήγορα θα έρθεις σε σύγκρουση μαζί του και τα πράγματα θα χειροτερέψουν μεταξύ σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μια γνωριμία, που θα σε κάνει να χαρείς και θα ανανεώσει την διάθεση σου.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολύ ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Ίσως και να τα καταφέρεις, αν δεχτείς τη βοήθεια, που οι συνεργάτες σου θα σου δώσουν απλόχερα. Στα οικονομικά, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Θα σου αποφέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Θέλεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση όμως θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας και δεν θα σου επιτρέψει να το κάνεις. Αντ’ αυτού, καλύτερα να εργαστείς μόνος σου και να τακτοποιήσεις μισοτελειωμένες υποθέσεις, που πρέπει όμως να διευθετηθούν, για να μπορέσεις να προχωρήσεις ένα βήμα πιο μπροστά.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Ίσως να έχεις κάποια παράπονα, που πρέπει να τα εκφράσεις στο σύντροφό σου γρήγορα, για να απαλλαγείς από τις ανασφάλειες και από τις αμφιβολίες που σε βασανίζουν και δεν σε αφήνουν να εκδηλωθείς. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί με τον ερωτισμό που έχεις, σίγουρα θα προκύψει κάποια νέα γνωριμία.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις σου, γιατί από την ένταση και την βιασύνη, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά σήμερα δεν θα τα πας άσχημα. Ίσως να έρθουν και κάποια χρήματα, που δεν τα περίμενες και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φρόντισε σήμερα να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που νοιώθεις, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Καλό θα είναι να απομακρυνθείς από άτομα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να μην ασχολείσαι με πράγματα που δεν είναι της δικής σου αρμοδιότητας. Πριν κάνεις οτιδήποτε, φρόντισε να μιλήσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους και να ζητήσεις τη συμβουλή τους, ώστε να δεις τα δεδομένα και από μία άλλη, διαφορετική και ίσως πιο ρεαλιστική σκοπιά.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Άλλα θα σου λέει ο σύντροφος σου και εσύ άλλα θα καταλαβαίνεις,. Θα επικρατήσει μία σχετική ασυνεννοησία και ίσως προκύψουν παρεξηγήσεις. Η λύση είναι να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις μαζί του και να περιοριστείς σε ανώδυνα θέματα. Αν όμως και αυτή η εβδομάδα σε βρίσκει χωρίς κάτι σταθερό στα αισθηματικά σου, να θυμάσαι ότι ο έρωτας θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά και βγες από το σπίτι για να τον συναντήσεις.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές στη δουλειά σου, Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα πολύ γρήγορα στη ζωή σου. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα, που δεν τα είχες προβλέψει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ασχολήσου πιο σοβαρά με τις σχέσεις σου και εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες. Το οικογενειακό σου περιβάλλον χρειάζεται την προσοχή σου, καθώς θα υπάρξουν αρκετά παράπονα για την απουσία σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η στάση που θα έχεις σήμερα απέναντι στο σύντροφό σου,  θα είναι αδιάφορη και απόμακρη άνευ λόγου και αιτίας. Αντί να απομακρύνεσαι, σκέψου τρόπους για να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα και να πλησιάσεις το σύντροφό σου. Για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμα στη ζωή σου, να ξέρεις ότι η ημέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, με ένα νέο πρόσωπο που θα εισβάλλει σε αυτή.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στη δουλειά σου προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις, και μην τα αφήνεις όλα τελευταία στιγμή. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και μην κάνεις περιττά έξοδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αυτές τις ημέρες η  ανασφάλεια θα κυριεύσει την ζωή σου,  και θα νιώσεις κάπως ανήμπορος να τα βγάλεις πέρα με τις τόσες ευθύνες που έχεις. Μην ξεχνάς ότι έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θέλουν να σε βοηθήσουν, γι’ αυτό μην διστάσεις να τους μιλήσεις και να δεχτείς την προσφορά τους.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στη σχέση σου, προσπάθησε να δώσεις περισσότερη αγάπη στο σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν μέχρι τώρα και σε βασάνιζαν. Αν κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά, το σύμπαν σε ευνοεί και εκεί που δεν θα το περιμένεις θα κάνεις μία πολύ καλή γνωριμία, μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι τώρα καιρός για να τις αναλάβεις. Οι ανώτεροί σου ίσως σου φορτώσουν επιπλέον ευθύνες, από αυτές που ήδη έχεις. Στα οικονομικά, μην συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις, που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν, και φρόντισε να κλείσεις όλες σου τις οφειλές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Μπορείς να γίνεις πιο αποφασιστικός στα θέλω σου και στις διεκδικήσεις σου, με θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε, οι πλανήτες έχουν ήδη εξομαλύνει την επικοινωνία με τους γύρω σου και είναι μόνο στο χέρι σου οι κινήσεις εντυπωσιασμού, που θα πάνε ένα βήμα πιο πέρα την ζωή σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Τα πάντα μπορούν να διορθωθούν  στη σχέση σου,  αρκεί να κουβεντιάσεις, να ανοίξεις την καρδιά σου και να βάλεις και εσύ λίγο νερό στο κρασί σου, όσον αφορά στο σύντροφό σου. Η εβδομάδα φέρνει μεγάλη ερωτική εύνοια, για φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες, και στους ελεύθερους του ζωδίου σου.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Μπορείς στη δουλειά σου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Οι κρίσεις και οι συμβουλές τους θα σου φανούν πολύτιμες στην αναποφασιστικότητά σου. Στον οικονομικό τομέα, πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και να αποφύγεις να πάρεις μεγάλα ρίσκα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αυτή είναι μία καλή περίοδος για να βάλεις σε τάξη κάποια πράγματα,  Κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βρουν τη λύση τους και θα σε ξαλαφρώσουν. Κάτι καινούργιο φαίνεται στον ορίζοντα, γι’ αυτό μην στέκεσαι σε όσα τελείωσαν και αφοσιώσου στο νέο κύκλο, που αρχίζει στη ζωή σου. Πρέπει να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μην δυσπιστήσεις και υποχωρήσεις, πριν δεις καλά αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο. Επένδυσε στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου, για να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου,  πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή σε αυτά που θες να πεις στο σύντροφό σου, γιατί η ανυπομονησία σου να τα βγάλεις από μέσα σου, θα σε κάνει να ξεστομίσεις κουβέντες, που πολύ πιθανό να τον πληγώσουν. Πρόσεχε λοιπόν τώρα, για να έχεις αργότερα.

Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες, γιατί οι πιθανότητες να συναντήσετε αυτό το βράδυ το άλλο σας μισό, είναι πάρα πολλές!

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα, που μέχρι τώρα είναι στάσιμα. Θα συνεχίσουν να είναι ένα έντονο άγχος τα οικονομικά σου, όπου συνεχώς προστίθενται έξοδα, που δεν είχες υπολογίσει. Πρέπει να σταματήσεις τα ανοίγματα, μέχρι τουλάχιστον να ισορροπήσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά

Η δημιουργικότητά σου θα είναι έκδηλη αυτή την εβδομάδα. Η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις όποιες υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες. Τα βράδια σου, μπορείς να τα περάσεις με φιλικά άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά και θα σε κάνουν να νιώσεις ανάλαφρος και ευδιάθετος.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας και θα ανανεώσουν ιδιαίτερα ευχάριστα το κλίμα στη σχέση σου. Εσύ που αναζητάς ακόμη την ερωτική ευτυχία και δεν την έχεις βρει, πρέπει να τολμήσεις να εξομολογηθείς τα συναισθήματά σου στο πρόσωπο που σου αρέσει. Αν δεις ότι δεν υπάρχει το αντίστοιχο ενδιαφέρον, είναι καιρός να ανοιχτείς σε νέους, πιο προσιτούς ερωτικούς στόχους.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στη δουλειά σου,  πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις, γιατί κάποιες παρανοήσεις που θα προκύψουν, θα σε αποσυντονίσουν. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή σήμερα, που να έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και απαιτούν λεπτομερή διαχείριση.