Skip to main content

Τα αθλητικά στοιχήματα συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον εκατομμύριων παικτών σε όλο τον κόσμο. Καθένα από αυτά έχει τη δική του στρατηγική επιτυχίας για το στοίχημα και τη διαχείριση του bankroll. Δεν υπάρχουν καθολικές τακτικές, επομένως κάθε επισκέπτης στον ιστότοπο τυχερών παιχνιδιών θα πρέπει, από μόνος του, να καταστρώσει ένα σχέδιο για να αποκτήσει κέρδη.

Υπάρχουν πολλές πολύτιμες συμβουλές, χάρη στις οποίες οι παίκτες μπορούν να βελτιώσουν τις με μαθηματικό τρόπο τις προσδοκίες τους για νίκη. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι τα αθλητικά στοιχήματα χρειάζονται χρόνο. Δεν πρέπει ποτέ να παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, ακόμη και όταν πρόκειται για τη διαδικασία εγγραφής στον ιστότοπο στοιχημάτων. Για παράδειγμα, το γραφείο Parimatch Cyprus  μπορεί να προσφέρει πολλά μπόνους για αρχάριους παίκτες, τα οποία μπορείτε να γνωρίσετε με περισσότερες λεπτομέρειες. Ο πράκτορας στοιχημάτων εστιάζει, συνήθως, στα παραδοσιακά αθλήματα, αλλά μπορείτε, επίσης, να ανακαλύψετε και άλλους τομείς όπως τα ηλεκτρονικά αθλήματα, το κρίκετ και ορισμένα άλλα τουρνουά που πραγματοποιούνται online.

Πώς να στοιχηματίσετε και να κερδίσετε;

Θα πρέπει πάντα να ξεκινάτε με τη μελέτη του υλικού. Οι παίκτες πρέπει να γνωρίζουν καλά:

  • αρχές εργασίας των bookmakers
  • βασική ορολογία αθλητικών στοιχημάτων
  • διαφορές μεταξύ των ειδών στοιχήματος
  • μέθοδοι ανάλυσης επερχόμενων αγώνων

Η πρακτική δείχνει ότι οι παίκτες συνήθως κάνουν τα πιο ανόητα λάθη λόγω εσφαλμένης κατανόησης των όρων και της σημειογραφίας. Εάν ο παίκτης δεν ξέρει πώς να διαβάζει σωστά τις εισαγωγικές στήλες, τότε αυτός θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να «ξοδέψετε» όλα τα χρήματα που έχετε ποντάρει.

Αρχικά, οι καλύτεροι θα πρέπει να αναζητήσουν μια πλατφόρμα που να μπορεί να προσφέρει μια πραγματικά υψηλής ποιότητας υπηρεσία για αθλητικά στοιχήματα. Ο bookmaker θα πρέπει να βρίσκεται στην αγορά για τουλάχιστον 10 χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι θα διαθέτει ήδη μια ομάδα επαγγελματιών σε θέματα υποστήριξης και διαχείρισης, καθώς και ότι ο ιστότοπος στοιχημάτων θα είναι εύχρηστος. Η εταιρεία θα πρέπει να προσφέρει όλες τις δημοφιλείς μορφές στοιχήματος, συμπεριλαμβανομένων των line και live bets.

Ένα εξίσου σημαντικό σημείο είναι η διαθεσιμότητα όλων των δημοφιλών μεθόδων ανάληψης χρημάτων. Οι παίκτες θα πρέπει να μπορούν να επιλέξουν τον πιο βολικό και κερδοφόρο τρόπο που θα εξαργυρώσουν τα κέρδη ή θα ανεφοδιάσουν τον λογαριασμό τους. Η ενότητα πληρωμών θα πρέπει να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις που ενδέχεται να εισπράξει η πλατφόρμα από τους χρήστες της.

Η ασφάλεια κατά τη διάρκεια του στοιχήματος είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος. Ο πράκτορας στοιχημάτων θα πρέπει να χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης δεδομένων, έτσι ώστε οι παίκτες να μην ανησυχούν για την προστασία της δικής τους χρηματικής κατάθεσης. Ένα εξίσου σημαντικό σημείο είναι η διαδικασία εγγραφής, κατά την οποία θα πρέπει να αναφέρονται μόνο ενημερωμένες πληροφορίες. Πριν από την πρώτη ανάληψη χρημάτων, οι παίκτες θα κληθούν να περάσουν από επαλήθευση, η οποία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αποκλείει την πρόσβαση σε απατεώνες στον προσωπικό τους λογαριασμό.

Πώς να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας

Εάν οι παίκτες θέλουν να λάβουν ένα πραγματικά μεγάλο κέρδος ενώ στοιχηματίζουν, πρέπει να δώσουν προσοχή σε κάθε σημαντική πτυχή. Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να ενημερωθούν για τη χρήση μπόνους από την πλατφόρμα. Το πρόγραμμα επιβράβευσης κάθε bookmaker έχει πολλά και διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ορισμένα γραφεία βασίζονται στη μακροπρόθεσμη υποστήριξη με μπόνους παικτών, ενώ άλλα προσφέρουν τα πιο κερδοφόρα μπόνους στην αρχή. Ανεξάρτητα από τους όρους, οι παίκτες πρέπει να λάβουν τα μέγιστα μπόνους και να έχουν χρόνο να εκπληρώσουν τις προϋποθέσεις για το ποντάρισμά τους.

Όταν στοιχηματίζετε, δεν πρέπει να νιώθετε άσχημα όταν χρησιμοποιείτε δωρεάν προβλέψεις. Μπορείτε να βασιστείτε απευθείας σε αυτές κατά τη διάρκεια του στοιχήματος και να τις χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά ως πηγή πρόσθετων πληροφοριών. Οι αθλητικές εφαρμογές παρέχουν και όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη στατιστική αξιολόγηση του επερχόμενου αγώνα.