Πέντε πράγματα που θα ήθελαν όλοι οι άντρες να έχουν στο σπίτι

0
1384

Υπάρχουν κάποια πράγματα που οι περισσότεροι άντρες έχουν συνεχώς στο μυαλό τους και για τα οποία πάντα προσπαθούν να εξασφαλίσουν μία ξεχωριστή θέση στο σπίτι. Για τους εργένηδες τα πράγματα είναι ίσως λίγο πιο εύκολα όταν το επιτρέπει η οικονομική κατάσταση, όμως όταν στο ίδιο σπίτι ζει η σύντροφος και παιδιά, τότε δυστυχώς τα πράγματα γίνονται αρκετά πιο δύσκολα. Συνήθως δεν υπάρχει επαρκής χώρος ή μιλάμε για πράγματα που οι άλλοι δεν έχουν σκοπό να χρησιμοποιήσουν και τα οποία θεωρούν συνεπώς άχρηστα… Ας ρίξουμε μία ματιά σε πέντε πράγματα που θα ήθελε ο κάθε άντρας να βλέπει καθημερινά και να χρησιμοποιείς στο σπίτι του:

Άνετη πολυθρόνα

Μετά από μία δύσκολη μέρα δουλειάς, η χαλάρωση είναι απαραίτητη. Τι καλύτερο από μία αναπαυτική πολυθρόνα για να ξεκουραστεί κάνεις το κουρασμένο του κορμί; Το υλικό κατασκευής αποτελεί υποκειμενικό παράγοντα, αλλά όλοι συμφωνούν πώς όσο πιο άνετη είναι μία πολυθρόνα, τόσο καλύτερα την απολαμβάνει κάνεις. Στα αξεσουάρ μιας καλής πολυθρόνας συγκαταλέγεται σίγουρα ένα υποπόδιο, ενσωματωμένο ή μη, για τα κουρασμένα πόδια.

Τραπέζι πόκερ

Είναι ωραίο να παίζεις πόκερ με τους φίλους, αλλά όταν παίζεις πόκερ σε ένα ειδικό τραπέζια πόκερ με φίλους, τότε μιλάμε για την απόλυτη εμπειρία. Ειδική τσόχα υψηλής ποιότητας, αφρώδη λαστιχένια άκρα, ειδικές θέσεις για τις μάρκες, θέσεις για το ποτό, αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν το συγκεκριμένο τραπέζι να ξεχωρίζει. Επειδή ο όγκος είναι μεγάλος και οι χρήσεις του τραπεζιού περιορισμένες, όπως πιθανότατα θα δηλώσει η σύζυγος, μάλλον θα συνεχίσεις να παίζεις το αγαπημένο σου παιχνίδι στο Netbet καζίνο ή το πολύ-πολύ στην κανονική τραπεζαρία.

Εξοπλισμένο μπαρ

Ένα ποτό σε ένα όμορφα εξοπλισμένο μπαρ είναι ότι χρειάζεται για να χαλαρώσεις το βράδυ. Φυσικά θα πρέπει να διαθέτει και ποικιλία ποτών, τόσο για εσένα, όσο και για τους επισκέπτες. Απαραίτητα είναι επίσης και το αξεσουάρ του μπαρ, όπως το σέικερ και ο αναδευτήρας. Αν υπάρχει χώρος στο σπίτι και η σύζυγος πίνει κανένα ποτηράκι, έχεις ελπίδες…

Home Cinema

Οι περισσότεροι διασκεδάζουν στο σπίτι βλέποντας ταινίες και σειρές, ιδιαίτερα δε την εποχή του Netflix. Μία μεγάλη τηλεόραση 4k είναι αυτή τη στιγμή το αντικείμενο του πόθου όλων των ανδρών. Εδώ το μέγεθος πραγματικά μετράει, ενώ παράλληλα, ένας προτζέκτορας αποτελεί για κάποιους πιο επιθυμητή, αλλά σίγουρα πιο ακριβή και πιο «μπελαλίδικη» λύση.

Ποιοτικά ηχεία

Ένα αξιοπρεπές ηχοσύστημα είναι σημαντικό, είτε σκοπεύεις να διοργανώνεις πάρτι συχνά, είτε απλά θέλεις να ακούς ποιοτικά την αγαπημένη σου μουσική. Τα ηχεία είναι αυτά που κάνουν συνήθως τη διαφορά. Τα καλά ηχεία ενδέχεται να είναι ογκώδη, ενώ και η καλωδίωση μερικές φορές μπορεί να αποτελέσει μπελά.

Σετ εργαλείων

Μπορεί να μην είσαι ο καλύτερος μάστορας, αλλά πάντα κάτι υπάρχει που θα πρέπει να επιδιορθώσεις στο σπίτι. Είναι θέμα χρόνου να χαλάσουν τα υδραυλικά και τα ηλεκτρολογικά και οι εργασίες αυτές κοστίζουν ακριβά. Το κιτ εργαλείων περιλαμβάνει τουλάχιστον μερικά κλειδιά, κατσαβίδια, ένα σφυρί και φυσικά ένα τρυπάνι και σου προσφέρει λύσεις για κάθε πρόβλημα. Είναι πιο πιθανό να αποκτήσεις το κιτ μόλις χτυπήσει κάποια καταστροφή το σπίτι…