Skip to main content
Σίγουρα ο τίτλος θα σας ξένισε και γι’ αυτό μπήκατε να διαβάσετε το άρθρο και όμως δεν ήταν clickbait.  Υπάρχουν στη πορεία της ενήλικης ζωής αρκετά event που βρισκόμαστε και για κάποιον ανεξήγητο λόγο σε πολλά από αυτά ο άντρας απέχει από τις προετοιμασίες, τις παρακολουθεί σαν θεατής ή ακόμα και βρίσκεται στο χώρο κάνοντας μεροκάματο δωρεάν στις μεταφορές πραγμάτων.
Είναι όμως κάποια event που είναι ευθύνη του άντρα και πρέπει να το αντιληφθεί, για να επισκεφτεί άμεσα τα καταστήματα Boutique Party Shop για να τα οργανώσει.
Βραδιά Μπάλας –  Μπάσκετ 
 
Είναι πολλές οι νύχτες και οι μέρες που τα αθλήματα και οι αγώνες τους είναι το επίκεντρο της προσοχής για τον άντρα.
Αρκετός κόσμος μαζεύεται στο σπίτι και νομίζουμε πως θα πρέπει να σιγά σιγά να αλλάξει επίπεδο η προετοιμασία αυτών των μεγάλων ντέρμπι.
Έτσι θα πρέπει να ξεκινήσουμε με τη διακόσμηση του χώρου, για να μπούμε στο mood του αγώνα. Τόσο γιρλάντες  στα χρώματα της ομάδας , μαζί με γιρλάντες tassel για τη διαφορά. Ολοκληρώνοντας τη γενική διακόσμηση ήρθε η ώρα να πάμε στα πρακτικά ζητήματα.
Θα υπάρξει φαγητό και ποτό, αλλιώς το ματς δεν γίνεται να το δούμε. Οπότε θα χρειαστούμε πιάτα, ποτήρια, χαρτοπετσέτες, πιατέλες και όλα αυτά θα είναι στο θέμα του αγώνα. Ποδόσφαιρο , μπάσκετ , τέννις  ή γκολφ  διαθέτουν όλη τη ποικιλία από ότι θα χρειαστείτε για να μην χρειαστεί μετά καθάρισμα σερβίτσιων.
Ενώ τέλος για του πιο χαβαλετζίδες και τολμηρούς, εάν ο αγώνας θα είναι με φιλάθλους και από τις δύο ομάδες, να έχετε έτοιμο το ”δωράκι” για αυτούς που θέλετε να πικάρετε και να τους δώσετε μετά την ήττα να πιούν από το σωστό καλαμάκι.
 
Ακόμα και σκεφτήκατε ότι δεν θα οργανώνατε εύκολα ένα τέτοιο event πως θα σας φαινόταν να οργανώσετε το bachelor του φίλου που αποφάσισε να το τολμήσει;
Bachelor 
Το bachelor  είναι ένα event και για τα δύο φύλα αλλά σίγουρα με διαφορετικές προετοιμασίες για το καθένα.
Έτσι επισκεπτόμενοι κάποιο από τα
 , Boutique Party Shop Καλλιθέας  , Boutique Party Shop Χαλανδρίου  ή στο Boutique Party Shop Pick Up Store Βάρης  θα βρείτε αξεσουάρ για το bachelor που δεν είχατε σκεφτεί ότι χρειάζεστε.
Τα αξεσουάρ για bachelor άντρα είναι μοναδικά και θα χαρίσουν γέλιο και σίγουρα ωραίες αναμνήσεις από τη βραδιά. Το ερώτημα είναι θα έχετε αναμνήσεις από τη βραδιά;
Γιατί ρωτάμε; Γιατί μετά τα αξεσουάρ και το γέλιο έρχεται το ποτό και το πάρτυ!
Οι επιλογές σε drinking games και φωτορυθμικά και ηχοσυστήματα καραόκε  είναι πάρα πολλές και θα αλλάξουν level το bachelor πάρτυ.
Τέλος αφού είδατε ματσ, κάνατε bachelor και παντρευτήκατε, πρέπει να υπάρχει πάντα το πλάνο για μια ωραία έκπληξη στη γυναίκα.
Έκπληξη στη γυναίκα 
 
Ένα event που όλοι οργανώνουνε και πολλοί θα θέλανε να οργανώσουν. Με τις οδηγίες της ομάδας του Boutique Party Shop, η επόμενη έκπληξη για το δώρο στη γυναίκα θα της μείνει αξέχαστη.
Ετοιμάστε διακόσμηση αγάπης για το δωμάτιο ή το ξενοδοχείο με στοιχεία από τη σειρά του Βαλεντίνου  ακόμα κι αν δεν είναι αυτή η ημέρα.
Όμορφα ποτήρια για σαμπάνια , πιάτα σε σχήμα καρδιάς  για το γλυκό σας ή καλαμάκια με καρδιές για το ποτό  είναι κάποιες από τις επιλογές που θα χαρίσουν χαμόγελο ευτυχίας στη γυναίκα. Ενώ τέλος προχωράμε σε κόκκινα ροδοπέταλα  στο κρεβάτι, κόκκινες καρδιές μπαλόνια με ήλιον  στο δωμάτιο και  με ένα έξτρα δώρο τις κόκκινες χειροπέδες για να είναι η έκπληξη σας όπως την έχετε ονειρευτεί.
Έτσι κλείνοντας πιστεύω καταλάβατε πως ο άντρα έχει event να οργανώσει, γι’ αυτό ήρθε η ώρα τα καταστήματα Boutique Party Shop να οργώσει!

Τμήμα E-shop: www.boutiquepartyshop.gr

Τηλ: +30 211 0133 900

Καταστήματα:

Boutique Party Shop Δούσμανη 5, Γλυφάδα
Τηλ: +30 210 8940 152

Boutique Party Shop Λεωφόρος Ελ.Βενιζέλου 16, Καλλιθέα
Τηλ: +30 210 957 3725

Boutique Party Shop Δουκίσσης Πλακεντίας 11, Χαλάνδρι
Τηλ: +30 210 680 1121

Boutique Party Shop PICK UP STORE Λεωφόρος Ευέλπιδων 66 Βαρη
Τηλ: +30 210 9655 554