Skip to main content

Πλησιάζει με ραγδαίους ρυθμούς η μέρα που οι ασθενείς που πάσχουν από Alzheimer θα εγκαταλείψουν τις ακριβές θεραπείες και την ακριβή αγωγή που συνεπιφέρουν, για να θεραπευθούν με φυσικό τρόπο.

 

 

 

Αυτό πρόκειται να γίνει χάρη σε μια ανακάλυψη στο χώρο της νευροχημείας και της εγκεφαλικής λειτουργίας, που θα είναι-απ’ότι λέγεται- τόσο επαναστατική που θα αλλάξει ό,τι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τη θεραπεία του Alzjeimer.

 

 

 

Είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε νόστιμα γεύματα από φυσικά συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν ώστε να λυθεί το πρόβλημα της νόσου αντο για τη λήψη ακριβών χαπιών που πιο πολύ συντηρούν παρά αποσοβήσουν το πρόβλημα;

 

 

 

Ο Martin Reilly σε μια γενναία προσπάθεια να σώσει τη γυναίκα του από το Alzheimer, καθώς δεν ήθελε να τη δει να καταλήγει σε ένα νοσοκομείο, όπου θα κοίταζε όλη μέρα έναν τοίχο και δε θα μπορούσε ν’αναγνωρίσει τα παιδιά της, ανακάλυψε ένα μικρό χωριό της Βόρειας Ινδίας, το Ballabgarh, όπου εντοπίζονται και οι λιγότερες περιπτώσεις εμφάνισης Alzheimer παγκοσμίως.

 

 

 

Ο Reilly με τη βοήθεια ενός ερευνητή από το Πανεπιστήμιο Brown, του δρ Fielding, προσπάθησε να αναπτύξει μια φυσική θεραπεία ώστε να αντιστρέψει κάθε μορφή άνοιας, όπως το Alzheimer. Αυτή η θεραπεία είναι ακριβώς βασισμένη στα ίδια συστατικά -προιόντα που καταναλώνει το χωριό εδώ και δεκαετίες.

 

 

 

Έπειτα από μακρά έρευνα, μελέτη και πειράματα, ο δρ Fielding έκανε μια σημαντική ανακάλυψη. Βρήκε μια απίστευτα απλή μέθοδο για να ξεκινήσει την παραγωγή κετονών του σώματος χρησιμοποιώντας συστατικά που είναι έως και 4 φορές πιο ισχυρά από αυτά που χρησιμοποιούν οι Ινδοί σε εκείνη την περιοχή. Όταν συνδυαστούν μεταξύ τους συγκεκριμένα συστατικά, που είναι δυνατά, μπορούν να αποτελέσουν θεραπεία για τη νόσο του Alzheimer φυσικά.

 

 

 

 

 

Η μέθοδος περιλαμβάνει μια σειρά από «γεύματα»-πιάτα που περιέχουν ακριβή, πολύ συγκεκριμένη ποσότητα συστατικών των βοτάνων, των μπαχαρικών και των λαχανικών, που από μόνα τους θα είχαν ελάχιστη επίδραση, αλλά όταν συνδυάζονται μπορεί να είναι η απάντηση στην άνοια για κακή τύχη κάποιων γιατρών και φαρμακευτικών εταιριών.

 

 

 

Ο Martin λέει ότι αυτή η μέθοδος έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα και αυτά τα αποτελέσματα μπορούν να μιλήσουν από μόνα τους.

 

 

 

 

 

Μέχρι τώρα αναρωτιέστε γιατί δεν έχετε ακούσει ποτέ γι’ αυτή τη μέθοδο. Η απάντηση είναι πολύ απλή. Big Pharma. Η φαρμακευτική βιομηχανία έχει προσπαθήσει πολύ για να διατηρήσει αυτές τις πληροφορίες σε αδιαφάνεια. Η αγορά φαρμάκων για την άνοια υπολογίζει δισεκατομμύρια δολάρια, με αποτέλεσμα οι φαρμακευτικές εταιρείες να κερδίζουν περισσότερα χρήματα όταν εσείς είστε άρρωστοι, γι ‘αυτό και δεν βιάζονται να βρουν τη λύση για πολλές ασθένειες, μεταξύ αυτών και του Αλτσχάιμερ.

 

 

 

 

 

Οι παραγωγοί φαρμάκων της άνοιας δεν σκοπεύουν να βγουν εκτός προυπολογισμού και να χάσουν τα δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια που αναμένεται να έχουν ετησίως (σύμφωνα με την Ένωση Αλτσχάιμερ, 1 στους 9 άνω των 65 ετών στην Αμερική έχει ήδη , ή θα αναπτύξει το Alzheimer).

 

 

 

 

 

Παρόλο που ο κ. Reilly πιέστηκε πολύ από το Big Pharma για να αφήσει την έρευνα του, προχώρησε και δημιούργησε αυτή την παρουσίαση για να ενημερώσει τους ασθενείς του Αλτσχάιμερ και τις οικογένειές τους σε όλο τον κόσμο να επιλέξουν τι θέλουν και βασικά να γνωρίζουν ότι έχουν επιλογές.

 

 

 

Δείτε την παρουσίαση εδώ.