Skip to main content

Πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στην ιστορική στιγμή που οι άνθρωποι που υποφέρουν από απώλεια όρασης και τύφλωση, όπως ο εκφυλισμός της ωχράς κηλίδας το γλαύκωμα, ο καταρράκτης, η όραση του κερατοειδούς, η διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, μέχρι και η εγγύς και μακρινή όραση θα αφήσουν πίσως τους, τους φακούς επαφής, τα γυαλιά και τις επεμβάσεις laser θα ελαττωθούν σε σημείο…εκηδενισμού.

 

Αυτό θα συμβεί χάρη σε μια ανακάλυψη από έναν συνταξιούχο θαλάσσιο σωματοφύλακα των Ηνωμένων Πολιτειών και έναν ιατρικό ερευνητή, οι οποίοι σκοπεύουν να αλλάξουν όλα όσα πιστεύαμε ότι γνωρίζαμε όσον αφορά την όραση και την επιδείνωση της …

 

Τέλος στους φακούς ή στις επικίνδυνες χειρουργικές επεμβάσεις ματιών!

 

Ο Bill Campbell, συνταξιούχος λοχίας στο Αμερικανικό Ναυτικό Σώμα, σε μια θαρραλέα (και τυχερή) προσπάθεια να σώσει τη σύζυγό του από το να τυφλωθεί, ανακάλυψε μια απομακρυσμένη στρατιωτική μονάδα των Αβοριγινών βαθιά μέσα στο αυστραλιανό Outback. Η όραση αυτών των Αβορίγινων είναι ίσως και τέσσερις φορές καλύτερη από τη δική μας (κυρίως λόγω της διατροφής τους).

 

Με τη βοήθεια του Bunji, ενός Αβορίγινου στρατιώτη και ιατρικού ερευνητή, και ξεπερνώντας αρκετές δυσκολίες, κατάφερε να επινοήσει μια φυσική συνταγή που είναι μέχρι και τρεις φορές πιο ισχυρή από αυτές που καταναλώνουν οι Αβορίγινοι.

Η συνταγή αυτή είναι πλέον κλινικά αποδεδειγμένη για την αναστροφή ακόμη και των χειρότερων περιπτώσεων εξασθένησης της όρασης και επίσης προστατεύει από καταστροφικές οφθαλμικές παθήσεις και μόνιμη τύφλωση.

 

Μετά από μήνες εκτεταμένης έρευνας, μελέτης και πειραμάτων, ο David Lancaster, ανεξάρτητος ιατρικός ερευνητής, ανακάλυψε έναν εκπληκτικά απλό τρόπο να μετατρέψει την αρχαία συνταγή των Αβορίγινων σε μια απλή συνταγή που μπορεί να γίνει και στο σπίτι και στην πραγματικότητα μπορεί να αντιστρέψει ακόμα και τις χειρότερα περιπτώσεις οφθαλμολογικής ασθένειας, ενώ την ίδια στιγμή είναι σε θέση να προστατεύσει από καταστροφικές οφθαλμολογικές παθήσεις, καθώς και την τύφλωση, εγγυόμενος την τέλεια όραση 20/20.

 

Αυτή η νέα μέθοδος αντιμετωπίστηκε με σκληρή κριτική από τη βιομηχανία της οφθαλμομετρίας, αλλά ποτέ δεν επικρίθηκε από εκείνους που τη δοκίμασαν πραγματικά. Οι περισσότεροι από αυτούς είδαν αποτέλεσμα σε λίγες μόνο εβδομάδες. Το 93% των συμμετεχόντων στις δοκιμές πέτυχαν 20/20 όρασης, ενώ οι υπόλοιποι ανέφεραν μεγάλη βελτίωση στην όραση τους.

 

Μέχρι τώρα αναρωτιέστε γιατί δεν έχετε ακούσει ποτέ αυτή τη μέθοδο. Η απάντηση είναι πολύ απλή. Η βιομηχανία οφθαλμομετρίας (36 δισεκατομμυρίων δολαρίων) δεν θα σας πει ποτέ ότι υπάρχει ένας γρήγορος, εύκολος και φυσικός τρόπος για να αποκαταστήσετε την όραση σας, γιατί τότε σχεδόν κανείς δεν θα χρειαζόταν να αγοράσει γυαλιά! Αυτό θα κατέστρεφε το επιχειρηματικό τους μοντέλο!

 

Ο Campbell παρ’ότι δέχθηκε αρκετές πιέσεις μεγάλες εταιρείες για να σταματήσει, προχώρησε και δημιούργησε αυτήν την παρουσίαση για να ενημερώσει τους ανθρώπους ανά τον κόσμο ότι μπορούν να κάνουν μια αλλαγή και να απελευθερωθούν από την «κακή όραση».

 

Ο Bill Campbell επισημαίνει ότι όλοι μπορούν να ακολουθήσουν αυτή τη μέθοδο, αρκεί να είναι προσεκτικοί ότι τα συστατικά που χρησιμοποιούν, τα παίρνουν την κατάλληλη στιγμή και στην κατάλληλη δοσολογία κάθε μέρα.

 

Φυσικά και οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να χρησιμοποιούν την κοινή λογική τους και να ελέγχουν τα μάτια τους τακτικά. Παρακολουθήστε το βίντεο και θα καταλάβετε.