Πώς να κρύψεις ή να… ρίξεις μια ανεπιθύμητη στύση!

0
2532

Δεν είναι σπάνιο για τους ενήλικες άντρες να έχουν στύση και σεξουαλική διέγερση τις πιο ανεπιθύμητες ώρες, είτε υπάρχει κάποιος λόγος που το προκάλεσε, είτε πρόκειται για αντανακλαστική κίνηση. Μάθε πώς μπορείς να βγεις από την άβολη θέση αν σου συμβεί!

Και μπορεί σε πολλές περιπτώσεις μια ανεπιθύμητη στύση μπορεί και να μην σε πολυ-απασχολήσει, όμως αυτή η διαδικασία δεν χρειάζεται να έχει κάποιο ερέθισμα για να προκύψει και αυτό σημαίνει ότι ακόμα και σε ένα ραντεβού για δουλειά μπορεί ξαφνικά κάτι να αρχίσει να σαλεύει με αποτέλεσμα να μην ξέρεις που να πας να κρυφτείς, ειδικά όταν το θέαμα δεν μπορεί να κρυφτεί με τίποτα. Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις σου χρειάζεται ο παρακάτω οδηγός!

Καρκίνος των όρχεων! Τα προειδοποιητικά σημάδια

1. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μην το σκέφτεσαι

Εκείνη τη στιγμή δεν πρέπει με τίποτα να “κολλήσεις” σε αυτό που συμβαίνει γιατί και μόνο που θα επικεντρώσεις την προσοχή σου εκεί θα γίνεις ακόμα πιο σκληρός. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να χαλαρώσεις. Πάρε μερικές ανάσες και σκέψου ότι αυτό που συνέβη δεν έχει σημασία αν είναι κατάλληλη ή ακατάλληλη η στιγμή, αφού πρόκειται για μία απολύτως ασυνείδητη και αυτόματη διαδικασία. Άλλωστε δεν σου είπε κανείς ότι όλοι θα τρέξουν να σε κοιτάξουν αμέσως στο συγκεκριμένο σημείο.

2. Προσπάθησε να σκεφτείς κάτι άλλο

Εκείνη τη στιγμή οποιαδήποτε σεξουαλική σκέψη μπορεί να κάνει την κατάσταση μόνο χειρότερη. Προσπάθησε να στρέψεις την προσοχή σου σε κάτι που δεν είναι και τόσο αισθησιακό ή είναι τελείως άσχετο με αυτό που συμβαίνει στο παντελόνι σου. Σκέψου ας πούμε τα επαγγελματικά τηλεφωνήματα που πρέπει να κάνεις ή τα ραντεβού με συνεργάτες που πρέπει να προγραμματίσεις. Σε καμία περίπτωση όμως μην σκέφτεσαι το σεξ ή ο,τιδήποτε μπορεί να κάνει τη στύση σου να διατηρηθεί.

3. Άλλαξε χώρο

Αν η στύση σου προκλήθηκε από κάποια ή κάτι μέσα στον συγκεκριμένο χώρο που βρίσκεσαι, απομακρύνσου από εκεί έτσι ώστε ο εγκέφαλος να αλλάξει αμέσως παραστάσεις και να σταματήσει η σύνδεση που συνέβη μεταξύ του οποιουδήποτε σκηνικού έζησες με την στύση την οποία σου προκάλεσε.

Στυτική δυσλειτουργία: Ποιος είναι ο νούμερο ένα παράγοντας κινδύνου μιας σκληρής στύσης;

4. Κάθισε

Αν είσαι κάπου όρθιος και σου προκύψει στύση το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπορεί κάποιος να την διακρίνει. Γι’ αυτό κάθισε κάπου. Με την στάση που παίρνει το σώμα όταν κάθεται το ύφασμα του παντελονιού στη συγκεκριμένη περιοχή μαζεύεται και σακουλιάζει κάτι που κάνει τη στύση σου αόρατη, αφού δεν ξεχωρίζει από τις πτυχώσεις του παντελονιού, για ακόμα περισσότερο καμουφλάζ μπορείς να λυγίσεις και τα πόδια σου ή να κάτσεις σταυροπόδι κάτι το οποίο θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερο λόγκο υφάσματος.

5. Κρύψε τον καβάλο σου με κάτι

Αν παρόλα αυτά είσαι όρθιος ή ακόμα και καθιστός και η στύση σου φαίνεται χρησιμοποιείσαι κάποιο αντικείμενο, μια τσάντα, μια εφημερίδα ή ένα βιβλίο, ή μια ζακέτα για να την καλύψεις. Πρόσεχε όμως να κάνεις την όλη διαδικασία με απόλυτη φυσικότητα. Δεν θέλεις ο κόσμος να καταλάβει αμέσως ότι κάτι τρέχει με κάποιον που ζουλάει με το ζόρι μια εφημερίδα πάνω στον καβάλο του! Μην τραβάς την προσοχή.

6. Άλλαξε θέση στον φίλο σου

Αν παρόλα αυτά η στύση δεν λέει να φύγει επιχείρησε κάτι αρκετά χοντρό που για να γίνει θέλει μεγάλη προσοχή για να μην σε πάρουν χαμπάρι. Σκοπός σου είναι να μην φαίνεται ο έξτρα όγκος που δημιουργείται με τη στύση στο παντελόνι σου, οπότε για να μειώσεις έστω και με μια μικρή ψευδαίσθηση τον όγκο αυτό βάλε το χέρι σου διακριτικά μέσα στο εσώρουχό σου και φέρε το πέος σε όρθια θέση, έτσι ώστε η βάλανος σου να πιάνεται στο λάστιχο του εσωρούχου σου. Αυτό θα φέρει το πέος σε μια άλλη θέση και θα μειώσει αισθητά τον χώρο που καταλαμβάνει μέσα στο παντελόνι σου και που μπορεί να παρατηρηθεί από τους άλλους.

7. Προσπάθησε να ουρήσεις

Το να πας στην τουαλέτα με μια στύση να σε εμποδίζει είναι σίγουρα πολύ δύσκολη διαδικασία. Προσπάθησε όμως να ουρήσεις αφού έτσι θα μπορέσεις αποτελεσματικά να ρίξεις τη στύσησ ου. Η ούρηση προκαλεί αισθήματα χαλάρωσης και ανακούφισης κάτι που μπορεί να αποφορτίσει το μυαλό και το πέος σου από την ένταση και τη διέγερση μιας στύσης.

8. Αυνανίσου ή κάνε σεξ

ΑΝ πια τόσο πολύ δεν λέει να σταματήσει αυτή η κατάσταση, ο μόνος τρόπος για να ηρεμήσεις είναι να εκσπερματώσεις, οπότε καταφεύγεις στους δύο πιο διαδεδομένους πατροπαράδοτους τρόπους. ή πέρνα λίγες στιγμές ιδιωτικότητας μόνος σου ή κάνε σεξ με εκείνη που κατά πάσα πιθανότητα είναι η αιτία για τις στύσεις σου!

Οι γυναίκες δεν παρεξηγούν: Οι καλύτερες sex positions ανάλογα με το…μέγεθος σου