Πέντε καλοί λόγοι υγείας για να έχεις γένια!

0
580

Πέραν από τις μόδες ή το προσωπικό γούστο, υπάρχουν πέντε καλοί λόγοι που δίνουν ένα έξτρα κίνητρο για να αφήσεις γένια. Ή να τα διατηρήσεις αν ήδη έχεις. Για να τα δούμε!

 

1. Προστασία από τον ήλιο

Τα γένια εμποδίζουν μέχρι και 95% από τις βλαβερές ακτίνες UV. Κάτι που αφορά τόσο την υγεία σου όσο και την εμφάνισή σου (ρυτίδες κλπ)

2. Δέρμα ελεύθερο από ερεθισμούς

Άφησες το ξυράφι στην άκρη και βρήκε το δέρμα σου την ησυχία του. Ούτε ερεθισμοί, ούτε ακμή που σχετίζεται με το ξυράφι ούτε η πιθανή ανάπτυξη βακτηριδίων που σχετίζεται με το ξύρισμα

5 συνήθειες που βλάπτουν την υγεία της καρδιάς!

3. Αρρενωπότητα

Κακά τα ψέματα. Σε πολλές γυναίκες αρέσει το περιποιημένο γένι. 10 ημέρες χωρίς ξυράφι είναι το σημείο στο οποίο οι τρίχες του προσώπου σου είναι στο σημείο που θεωρείται ιδανικό από όσες γυναίκες γουστάρουν γένια.

4. Φυσική ενυδάτωση

Το πρόσωπό σου ενυδατώνεται με ένα φυσικό συστατικό. Τα γένια (ειδικά αν είναι πυκνά) το διατηρούν περισσότερο πάνω στο δέρμα και το αφήνουν να κάνει τη δουλειά του, αφού δεν το επηρεάζει ο αέρας.

5. Αντίδοτο στις αλλεργίες

Τα γένια βοηθούν στο να παγιδεύουν τις αλλεργικές ουσίες από το να εισχωρήσουν στον οργανισμό σου. Αρκεί να τα πλένεις συχνά!

Τι φανερώνει το… σπέρμα για την υγεία του άντρα;