Κονδυλώματα! Είναι σίγουρα και αντρική υπόθεση! Ποιες είναι οι θεραπείες τους;

0
521

Τελικά όπως έχει διαπιστωθεί και από έρευνες τα κονδυλώματα είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο και στους άντρες μιας και ιδιαίτερα μετά τις καλοκαιρινές  διακοπές ψάχνουν να βρουν την κατάλληλη θεραπεία.

3 παράγοντες που ενισχύουν την υγεία σου και δεν τους ήξερες!

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι όταν κάποιος προσβληθεί αμέσως εμφανίζει σημάδια του ιού αλλά πρέπει να περάσουν ένα με δύο μήνες για να γίνουν εμφανή τα σημάδια και να οδηγηθεί ο ασθενής στον γιατρό για να κάνει τη διάγνωση.Επιπλέον μπορεί να κάνουν να εμφανιστούν ακόμα και χρόνια.Στην ουσία είναι καλοήθη ογκίδια που δεν προκαλούν κάποιο σοβαρό πρόβλημα στον άντρα αλλά είναι περισσότερο ενοχλητικά. Τα κονδυλώματα συχνά εντοπίζονται στο πέος, στο όσχεο,στην ουρήθρα ή στην περιοχή του πρωκτού.

Όπως στις γυναίκες έτσι και στους άντρες τα κονδυλώματα οφείλονται σε στελέχη του ιού HPV, τα οποία όμως χαρακτηρίζονται ώς στελέχη χαμηλού κινδύνου για καρκινογένεση.

Ο HPV (ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων) είναι ένας σεξουαλικώς μεταδιδόμενος ιός, τα στελέχη του οποίου ενοχοποιούνται για την εμφάνιση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας στις γυναίκες.

Δεν είναι απαραίτητο ότι όταν ένας άνθρωπος έρθει σε επαφή με τον ιό προσβάλλεται αμέσως και από αυτόν.Υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που ενώ ήρθαν σε επαφή τελικά δεν προσβλήθηκαν γιατί το αμυντικό τους σύστημα ήταν πολύ δυνατό.

Οι πιο διαδεδομένοι μύθοι για την αντρική υγεία!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ;

Η διάγνωση γίνεται συνήθως με κλινική εξέταση σε συνδυασμό με τη λήψη ενός μικρού ιστού από τις αλλοιώσεις (βιοψία) για ιστολογική εξέταση.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΩΝ

  • LAZER CO2
  • ΔΙΑΘΕΡΜΟΠΛΗΞΙΑ Ή ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΥΤΗΡΙΑΣΗ Ή ΚΡΥΟΠΗΞΙΑ Ή ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
  • ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ

Καρκίνος του προστάτη: Τρόποι για να προστατέψετε την υγεία σας!