Ασκήσεις για το… πέος! Κι όμως, μπορείς να το γυμνάσεις!

0
5510

Ε ναι λοιπόν! Μπορείς να γυμνάσεις το εργαλείο σου! Και μάθε πώς, για να ξεκινήσεις από σήμερα!

Έρευνες έδειξαν ότι οι ασκήσεις «εκγύμνασης πέους» όπως ονομάζονται, μπορούν να φέρουν αποτελέσματα στο μήκος & το πάχος του μικρού σου φίλου! Και όχι μόνο αυτό, αλλά σε κάνουν ντούρο για περισσότερη ώρα και να αυξήσουν την παραγωγή σπέρματος!

Πρωινή στύση: Πώς συνδέεται απόλυτα με την καλή υγεία του άντρα;

 ΑΣΚΗΣΗ 1 – ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ

Τεχνική που χάνεται στο βάθος του χρόνου και λανσαρίστηκε από νομαδικές φυλές της Αφρικής που το τελειοποίησαν σταδιακά (τον είχανε κάνει λάστιχο με λίγα λόγια). Στην ουσία η κίνηση είναι σαν να αρμέγεις γελάδα μόνο που…αρμέγεις το Μητσάρα! Στόχος είναι η αύξηση της αιμάτωσης, που οδηγεί στη διόγκωσή του πέους. Θεωρητικά αν την κάνεις συχνά η συγκέντρωση αίματος θα είναι μόνιμη . Συστήνουμε καθημερινή άσκηση και χρήση λαδιού για μασάζ. Απαραίτητη η προθέρμανση πριν και η σταδιακή χαλάρωση μετά από κάθε «σετ» ( διατάσεις). Καλό είναι επίσης να είσαι περιποιημένος ώστε να μην έχεις μικροατυχήματα με τρίχες που γυρίζουν!

 Άλειψε λάδι στα χέρια και το πέος

Με δείκτη και αντίχειρα πιάσε το πέος σου σφιχτά στη βάση του.

Κίνησε το χέρι σου αργά από τη βάση προς την κορυφή, κάνε παύση 2 δευτερολέπτων και κατόπιν άλλαξε χέρι. Θα πρέπει να σφίγγεις τα δάχτυλα τόσο, ώστε να «παγιδεύεται» το αίμα χωρίς όμως να νιώθεις ενόχληση.

Επανάλαβε το προηγούμενο βήμα τουλάχιστον 200 φορές αργά και προσεκτικά. Αν νιώσεις ενόχληση, πάρε τη γκόμενα σου να βάλει ένα χεράκι!

ΑΣΚΗΣΗ 2 – ΜΕΘΟΔΟΣ KEGEL

Στην ουσία πρόκειται για εκγύμναση, των περιφερειακών μυών δηλαδή την περιοχή του προστάτη. Για να μαθαίνεις, ονομάζονται κοκκυγικοί και χρησιμεύουν σε δυο πράγματα: Στον έλεγχο της ούρησης και στον έλεγχο της ροής του σπέρματος. Είναι οι μύες που χρησιμοποιούμε όταν… κρατιόμαστε και μπορούν να γυμναστούν σφίγγοντάς τους κάθε στιγμή, ακόμα κι όταν κάθεσαι ( ένα all day long γυμναστήριο δηλαδή απλά μην το παρακάνεις!)

Κάνε ένα flashback στα ντοκιμαντέρ που έχεις δει για τους Ινδούς φακίρηδες που κρεμάνε βάρη στο πουλί τους, (έλεος μην το επιχειρήσεις αυτό χωρίς επίβλεψη!) ή τις ταλαίπωρες Αφρικανές που επιμηκύνουν το λαιμό τους περνώντας σταδιακά όλο και περισσότερα βραχιόλια. Η εξήγηση είναι απλή: Το σώμα έχει την τάση να ανταποκρίνεται και να προσαρμόζεται σε κάθε καταπόνηση, ακόμα κι αν αυτή περιλαμβάνει το υπερβολικό τσίτωμα των ιστών. Εννοείται φυσικά ότι υπάρχει κίνδυνος αν κρεμάσεις κάνα βαρίδι στο δόλιο το εργαλείο σου να μην το ξαναδείς ποτέ όρθιο αφού θα έχει πάθει μόνιμο… κάταγμα! Όσο για την περίφημη penis yoga των Hindu, μάθε ότι αυτοί απέχουν τουλάχιστον 9 χρόνια από το σεξ πριν το δοκιμάσουν. ( αντέχεις; όχι, λέγε αντέχεις;)

Άσκηση:

Κατά τη διάρκεια της ούρησης, συγκεντρώσου στο να την ελέγξεις. Μείωσε τη ροή και νιώσε τους μυς που δουλεύουν και κατανόησε πώς τους ελέγχεις με το να τους σφίγγεις. Καθώς είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί, θεωρείται πως με 200 «επαναλήψεις» ημερησίως (με μέση διάρκεια «σύσπασης» 5-30 δευτερόλεπτα) έχεις ορατό αποτέλεσμα στην επιμήκυνση του οργασμού σου και σίγουρα θα μας ευγνωμονείς!

Φίλε άνδρα δώσε προσοχή: Έτσι θα δεις το πέος σου να μεγαλώνει, με απόλυτα φυσικές μεθόδους!