Θες γυμνασμένα οπίσθια; Ορίστε η 3-λεπτη προπόνηση για … γλουτούς στα ύψη!

0
1021

Χτίσε το πρώτο πράγμα που κοιτάνε οι γυναίκες όταν τους γυρίζεις την πλάτη.Το παρακάτω σουπερ σετ όχι μόνο να γυμνάσει τους γλουτιαίους  μυες σου,αλλά είναι και η κατάλληλη προπόνηση για κάψιμο θερμίδων στο έπακρο!

Σκοπός σου για να γυμνάσεις την μεγαλύτερη μυϊκή ομάδα του ανθρώπινου σώματος είναι να κάνεις όσα περισσότερα σετ μέσα σε 3 λεπτά!

Τα πηδηματάκι του skater

Κάθε σετ της συγκεκριμένης άσκησης ολοκληρώνεται με 10 επαναλήψεις. Μόλις κάνεις και τις δέκα πέρνα κατευθείαν στην επόμενη άσκηση που θα δεις παρακάτω και αφού ολοκληρώσεις και εκείνη ξεκουράσου όσο χρειάζεται! Για τη συγκεκριμένη άσκηση ξεκινάς με όλο σου το βάρος να στηρίζεται στο δεξί σου πόδι και με το δεξί σου γόνατο ελαφρώς λυγισμένο. Το αριστερό σου πόδι σήκωσε το και φέρε το πίσω από το δεξί σου πόδι. Τώρα πήδα στο αριστερό σου πόδι σπρώχνοντας με το δεξί. Στήριξε όλο το βάρος στο αριστερό τώρα και φέρε το δεξί από πίσω του. Συνέχισε να πηδάς από το ένα πόδι στο άλλο και για μεγαλύτερη ισορροπία φρόντισε να πατάς σωστά τα πέλματα στο έδαφος σε κάθε πήδημα.

Fit για μια ζωή! Χρειάζεσαι μόνο αυτές τις 8 ασκήσεις!

Καθίσματα με κουτί και με το βάρος του σώματος

Και εδώ θα πρέπει να κάνεις 10 επαναλήψεις σε κάθε σετ. Με το που τελειώσεις πέρνα αμέσως στην προηγούμενη άσκηση και αφού ολοκληρώσεις και αυτό ξεκουράσου όσο χρειάζεσαι. Κάνε όσο πιο πολλούς γύρους με τις δύο ασκήσεις εναλλάξ μπορείς μέσα σε τρία λεπτά. Για τα καθίσματα εδώ πρέπει να σταθείς όρθιος με το κορμί σου σε ευθεία. Πίσω από τα πόδια σου βάλε ένα σκαμνί, ένα κουτί ή έναν πάγκο ύψους περίπου στην ευθεία των γαμπών σας. Μόλις έχετε πάρει την αρχική θέση χαμηλώστε το σώμα σας με τους γλουτούς σας όσο πιο γίνεται προς τα πίσω και κατεβείτε μέχρι να ακουμπήσετε την επιφάνεια πίσω σας. Παράλληλα τα χέρια σας θα ακολουθούν την αντίθετη πορεία από το σώμα σας και θα είναι προτεταμένα προς τα επάνω ώστε να έχετε ισορροπία. Μόλις κατεβείτε στο σωστό ύψος μείνετε εκεί για λίγα δευτερόλεπτα και μετά ανεβείτε και πάλι στην αρχική σας θέση.

Η καλύτερη και ευκολότερη προπόνηση για κοιλιακούς και γλουτούς που έχεις κάνει ποτέ!