Θέλεις μόνο 4 λεπτά! Απέκτησε τη γυμνασμένη πλάτη που πάντα ήθελες! (video)

0
2134

Μάθε πώς θα αποκτήσεις άψογα γυμνασμένη πλάτη σε μόλις 4 λεπτά. Δες το βίντεο και θα βγεις στην παραλία όπως σου αξίζει..!

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να ξέρεις, βέβαια, είναι ότι για μια γυμνασμένη πλάτη χρειάζεσαι πολλές – μα πάρα πολλές- έλξεις! Αλλά δεν χρειάζεται να σπαταλάς μια ολόκληρη προπόνηση την εβδομάδα σε τέτοιου είδους ασκήσεις για να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

Χωρίς γυμναστήριο μπορείς! Οι 5 +1 ασκήσεις που γίνονται ακόμα και στο σαλόνι σου!

Μόνο 4 λεπτά σε κάθε σου προπόνηση είναι αρκετά για να αποκτήσεις μια γυμνασμένη και ευρεία πλάτη. Στο παρακάτω βίντεο θα δεις στην ουσία έναν συνδυασμό από διάφορα είδη έλξεων συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών έλξεων στην μπάρα, των ελλειπτικών έλξεων και των υποβοηθούμενων. Οι συγκεκριμένες ασκήσεις στοχεύουν σε όλους τους μύες της ωμοπλάτης σου, αλλά και στους ραχιαίους που γυμνάζονται εξίσου.

Οι παρακάτω ασκήσεις σε ξεκινάνε από τον πιο απαιτητικό τρόπο εκγύμνασης με σετ που θα σε φτάσουν στα όρια σου και ακολουθούν στη σειρά πιο εύκολες ασκήσεις πλάτης με σκοπό να αυξάνεις από μόνο σου σε επαναλήψεις.

Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτή η μέθοδος είναι αποτελεσματικότερη σχετικά με την ανάπτυξη των μυών και την ενδυνάμωση όχι μόνο του μυϊκού σου συστήματος, αλλά και του σκελετού σου.

Ακολούθησε την παρακάτω διαδικασία κι κάνε όσα διαλείμματα θεωρείς ότι χρειάζεσαι για να ξεκουράζεσαι και να μην καταπονείς την πλάτη ή την μέση σου.

1ο και 2ο λεπτό:  Ξεκίνα με κλασσικές έλξης στο μονόζυγο κάνοντας όσες περισσότερες επαναλήψεις μπορείς να βγάλεις.

3ο λεπτό: ελλειπτικές έλξεις

4ο λεπτό: έλξεις υποβοηθούμενες με ιμάντα

 

Βγάλε το κοιλιακό λίπος knockout! Χρειάζεσαι μόνο αυτές τις ασκήσεις! (vid)