Σμίλεψε τους κοιλιακούς σου με 3 εξωφρενικά αποτελεσματικές ασκήσεις (vid)

0
675

Αν έχεις βαρεθεί να κάνεις ασκήσεις σανίδας, μόνο και μόνο επειδή είναι σούπερ αποτελεσματικές, ήρθε η ώρα για μερικές… σοβαρές ασκήσεις που θα κάνουν τους κοιλιακούς σου να “μαρτυρήσουν” για μέρες!

Μια νέα σειρά ασκήσεων που χρησιμοποιούνται και στο crossfit και κρίνονται ώς πολύ αποτελεσματικές είναι οι ασκήσεις ισορρόπησης του σώματος σε καμπύλη θέση.

Στο παρακάτω βίντεο που θα δεις ο ειδικός personal trainer Andy Speer θα σου δείξει πώς θα χάσεις το λίπος από την κοιλιά και θα δυναμώσεις τους κοιλιακούς μύες σου σε λιγότερο από ενάμιση μήνα.

Οι 2 κινήσεις για απίστευτα γυμνασμένα οπίσθια και χαμηλούς κοιλιακούς! (vid)

Τι είναι αυτό που κάνει τις συγκεκριμένες ασκήσεις αποδοτικές; “Είναι ένας συνδυασμός κινήσεων που στοχεύουν σε συγκεκριμένους μύες στον κορμό”, εξηγεί ο Andy, “Αλλά κάθε κίνηση είναι ελαφρώς διαφορετική και πιο δύσκολη για να επιτύχει την ενίσχυση των κοιλιακών σας, να τους κάνει πιο δυνατούς και φυσικά πιο… ορατούς!”

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς μπορείτε να εκτελέσετε τις ασκήσεις. Αν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ολοκληρώσετε όλη την διαδικασία από την πρώτη φορά. Αλλά μόλις σε πολύ λίγες προπονήσεις θα καταλάβετε και θα δείτε αμέσως διαφορά στο σώμα σας.

Το ΑΠΟΛΥΤΟ μυστικό για να “λιώνεις” περισσότερο λίπος κατά τη διάρκεια της προπόνησης!