Πέτυχε την απόλυτη γράμμωση! Η προπόνηση των 4 κινήσεων θα σε κάνει να γονατίσεις!

0
651

Είναι η καλύτερη προπόνηση για να δυναμώσεις τους μύες όλου του πάνω μέρους του κορμιού σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αντρών που θέλουν να διατηρήσουν το βάρος και την δύναμη τους είναι επίσης μια πολύ καλή προπόνηση, αφού οι ασκήσεις εκτελούνται σε γύρους και παρ΄όλο που πολλοί πιστεύουν πως αυτού του είδους προπονήσεις επιταχύνουν την καύση του λίπους, ωστόσο τα αποτελέσματα της θα σε εκπλήξουν!

 

Η πιο hardcore προπόνηση με Κettlebell που θα μεταμορφώσει το σώμα σου!

Αυτή η προπόνηση λειτουργεί διαφορετικά. Δεν είναι αγώνας δρόμου και ο απόλυτος στόχος είναι το σωστό σώμα. Αν δοκιμάσεις 165 επαναλήψεις αυτών των ασκήσεων, θα φουσκώσεις τους μύες σου και ταυτόχρονα θα ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου. Είναι πραγματικά η καλύτερη προπόνηση που συνδυάζει  γράμμωση και ενδυνάμωση μυών!

Δοκίμασε την προπόνηση αυτή για 20 λεπτά και μετά δεν θα μπορείς να σηκώσεις τα χέρια σου ούτε για να πιάσεις το κεφάλι σου. Όταν αναρρώσεις όμως, θα αισθάνεσαι σούπερ δυνατός και ψυχικά και σωματικά.

Βάλε κιλά σε μια μπάρα μέχρι να δυσκολεύεσαι να βγάλεις 10 επαναλήψεις. Κάνε 10 επαναλήψεις της κάθε άσκησης. Στη συνέχεια κάνε 9 επαναλήψεις τη κάθε άσκηση, μετά 8 και μετά 7 μέχρι να κάνεις 1 επανάληψη την κάθε άσκηση. Μην αλλάξεις τα κιλά στις μπάρες σου.

Δες αναλυτικότερα στο βίντεο:

 

Προσπάθησε να ολοκληρώσεις την προπόνηση γρήγορα αλλά ξεκουράσου λίγο όταν νοιώσεις την ανάγκη.

 

Απογείωσε τα δικέφαλα σου με αυτή τη 12λεπτη προπόνηση!