Πάρε όγκο τώρα! Η Νο1 άσκηση κάμψεων που θα κάνει το στήθος σου να πάρει φωτιά!

0
2771

Πέσε πιο χαμηλά για να ανεβάσεις τον μυϊκό όγκο του στήθους σου! Η μία και μοναδική άσκηση που πρέπει να κάνεις για να χτίσεις στήθος από πέτρα!

Στην ουσία πρόκειται για μία άσκηση παραλλαγής των παραδοσιακών κάμψεων με την προσθήκη έξτρα ύψους κάτω από κάθε χέρι. Για την συγκεκριμένη άσκηση μπορείς πανεύκολα να χρησιμοποιήσεις δύο αλτήρες,ή δύο ξύλινους τάκους ή ακόμακαι δύο μπάλες εγκύμνασης. Γενικά ο,τιδήποτε θα σου δώσει ένα μεγαλύτερο εύρος κίνησης.

Αυτή η διαδικασία θα σε αναγκάσει να πιέσεις τους μύες σου σε μεγαλύτερη κλίμακα,αυξάνοντας έτσι τις απαιτήσεις σε ενέργεια των μυών σου!

Για να είναι επιτυχώς ολοκληρωμένη η άσκηση κάνε 3 με 5 επαναλήψεις όσων περισσότερων σετ σου βγουν και φτάσε τον εαυτό σου στα άκρα! Ανάμεσα σε κάθε σετ ξεκουράσου το πολύ για 60 δευτρόλεπτα!

Χωρίς γυμναστήριο μπορείς! Οι 5 +1 ασκήσεις που γίνονται ακόμα και στο σαλόνι σου!

Για κάθε ολοκληρωμένη επανάληψη να θυμάσαι ότι αφού πάρεις θέση χρειάζεται να κατεβάζεις το σώμα σου για τρία δευτερόλεπτα και να μένεις χαμηλά για ακόμα δύο πριν επανέλθεις και πάλι στην αρχική θέση.Αυτή θα είναι μια ολοκληρωμένη επανάληψη για κάθε σετ.

1. Αρχικά τοποθέτησε μπροστά σου σε απόσταση ενός μεγάλου ανοίγματος των ποδιών σου δύο επίπεδες υπερυψωμένες επιφάνειες,όπως δύο ξύλινα κουτιά ή δύο αλτήρες.

2. Πέσε σε θέση των παραδοσιακών κάμψεων και αντί να τοποθετήσεις τα χέρια σου στο πάτωμα βάλ’ τα πάνω σε αυτές τις επιφάνειες.

3. Το σώμα σου θα πρέπει να σχηματίζει μια ευθεία και πριν ξεκινήσεις την άσκηση κράτα τους γλουτούς σου και τον κορμό σφιχτούς.

4. Κατέβασε το σώμα σου όσο πιο χαμηλά στα πάτωμα μπορείς και επέστρεψε και πάλι ψηλά στην αρχική σου θέση!

Τρία μυστικά για να σηκώνεις περισσότερα βάρη στην προπόνησή σου! (photos)