Οι καλύτερες ασκήσεις για να ξεφορτωθείς μια για πάντα την γυναικομαστία! (vids)

0
5254

Όταν μιλάμε για γυμνασμένο σώμα πάντα κάπου θα υπάρχει ένα πρόβλημα. Είτε αυτό είναι κοιλιακοί,είτε το στήθος σου. Και επειδή γενικά δεν θα έπρεπε να έχεις στήθος,αλλά στέρνο, εμείς σου παρουσιάζουμε τις ιδανικές ασκήσεις για να ξεφορτωθείς το χαλαρό γυναικείο στήθος!

Και αν νομίζεις ότι με το να πηγαίνεις στο γυμναστήριο και να κάνεις μόνο ασκήσεις στήθους με πολλά κιλά,κάνεις μεγάλο λάθος.Για να δείξει ένα στήθος όμορφα γυμνασμένο θα πρέπει να υπάρχουν παράλληλα εξίσου γυμνασμένοι ώμοι και πλάτες για να το στηρίξουν και να το αναδείξουν. Γι αυτό και οι παρακάτω ασκήσεις είναι οι καλύτερες για ταυτόχρονη εκγύμναση στήθος και ώμων – πλάτης!

Ιδανικός οδηγός ασκήσεων για άντρες λεπτούς με τοπικά παραπανίσια κιλά!

1. T Push-Ups

Πάρε την παραδοσιακή θέση για Push-Ups με τα χέρια ελαφρώς πιο ανοιχτά από ότι συνήθως. Κατέβασε το σώμα σου χαμηλά μέχρι το στήθος σου να ακουμπήσει το πάτωμα. Στο ανέβασμα για την αρχική θέση και αφού έχει φτάσει σε αυτή ανασήκωσε το δεξί σου χέρι ψηλά ενώ στηρίζεσαι ακόμα στο άλλο και τέντωσέ το ψηλά όσο πάει κάνοντας με το σώμα σου ένα τόξο. Επέστρεψε στην αρχική θέση και κάνε το ίδιο και από την άλλη πλευρά!

2. Push-Ups του Διαμαντιού

Πάρε και πάλι την κλασική θέση κάμψεων, αλλά αυτή τη φορά μην έχεις τα χέρια σου ανοιχτά στο ύψος των ώμων.Αντίθετα φέρτα μπροστά από το στήθος σου το ένα δίπλα στο άλλο,έτσι ώστε οι αντίχειρές σου να ενώνονται. Κατέβασε το σώμα σου χαμηλά μέχρι να ακουμπήσεις έδαφος και μετά ανέβα και πάλι στην αρχική σου θέση.

Λιώσε το κοιλιακό λίπος τώρα! Η 4-λεπτη άσκηση που θα σε μεταμορφώσει!

3. Κάμψεις…κατάδυσης

Ξεκινώντας πρέπει να πάρεις τη σωστή στάση. Πέσε σε θέση κάμψεων με τα χέρια ανοιχτά στο ύψος των ώμων και τα πόδια ανοιχτά πίσω στο με την ίδια έκταση όπως αυτή των χεριών. Ανασήκωσε τον πισινό σου έτσι ώστε να σχηματίζεις ένα ανάποδο V στον αέρα. Τώρα ξεκίνα να κατεβαίνεις προς τα κάτω και πριν το στήθος σου ακουμπήσει στο πάτωμα κατέβασε πιο χαμηλά μόνο την μέση σου, έτσι ώστε να ακουμπάς μόνο με την κοιλιά σου και με το στήθος σου να βρίσκεται ανασηκωμένο μπροστά. Επέστρεψε στην αρχική θέση σου ψηλά και επανέλαβε!

4. Όρθια στρατιωτική πίεση

Στάσου όρθιος και πιάσε μία ίσια μπάρα με λίγα κιλά για αρχή.Πιάσε την μπάρα με τα χέρια ανοιχτά στο ύψος των ώμων και φέρ’ την στην αρχή του στήθους σου.Κάνε ένα βήμα πίσω και σήκωσε την μπάρα με τα χέρια σου τεντωμένα ψηλά. Αμέσως μετά κατέβασε πάλι μέχρι το ύψος του στήθους.

5. Πιέσεις στήθους με αλτήρες

Ξάπλωσε σε ένα επικλινή πάγκο και κράτα δύο αλτήρες με τα χέρια ανοιγμένα δίπλα στο στήθος σου. Πίεσε τους αλτήρες προς τα επάνω μέχρι να τεντώσουν τα χέρια σου και επέτρεψε τους πάλι κάτω δίπλα από το στήθος.Πρόσεχειδιαίτερα την μέση σου σε αυτή την άσκηση τοποθετώντας αν θες το ένα πόδι πάνω στον πάγκο όπου κάθεσαι.

6. Κλασικές κάμψεις στο… αργό

Πάρε πάλι θέση κάμψεων με τα χέρια ανοιχτά στο ύψος των ώμων και τους κοιλιακούς σφιγμένους και το σώμα σου ψηλά σε ευθεία. Κατέβα κάτω μέχρι το στήθος σου να ακουμπήσει πάτωμα, αλλά αυτή την φορά με πολύ αργό ρυθμό. Επέστρεψε και πάλι στην αρχική θέση με αρχή κίνηση επίσης.

Τρία μυστικά για να σηκώνεις περισσότερα βάρη στην προπόνησή σου! (photos)