Οι 4 ασκήσεις που χρειάζεσαι για να πάρει το σώμα σου το πολυπόθητο σχήμα V!

0
19853

Όταν βλέπεις fit άντρες με φαρδείς ώμους και λεπτή μέση ζηλεύεις! Και καλά κάνεις γιατί το V στη διαμόρφωση του σώματος είναι ο φυσιολογικός σχηματισμός του αντρικού κορμού! Οπότε ξέχνα τους αγύμναστους ώμους και την πλαδαρή κοιλιά. Απέκτησε τη “ζώνη του Άδωνη” και γίνε θεός!

Οι παρακάτω ασκήσεις κυριολεκτικά θα σε μεταμορφώσουν. Θα αναδείξουν και θα ενισχύσουν τους μύες της κοιλιάς και της μέσης και θα κάψουν το αποθηκευμένο περισσευούμενο λίπος στην περιοχή, δίνοντάς σου ένα θεαματικό αποτέλεσμα!

Οι μόνες 2 ασκήσεις που χρειάζεσαι: Κάψιμο λίπους και ενδυνάμωση κορμού στο φουλ!

1.Πλάγιες ανασηκώσεις με πόδι στον αέρα

Ξαπλώνουμε στο πλάι. Στηριζόμενοι στο αντιβράχιο του χεριού ανασηκώνουμε τον κορμό ακουμπώντας μόνο τον αστράγαλο και το πέλμα του ενός ποδιού στο πάτωμα. Κρατάμε το σώμα σε πλήρη ευθεία και ανασηκώνουμε το άλλο πόδι τεντωμένο όσο πιο ψηλά μπορούμε. Κρατάμε 3 δευτερόλεπτα και χαμηλώνουμε. Κάνουμε 15 επαναλήψεις και αλλάζουμε πλευρά για να ολοκληρώσουμε το σετ. Εκτελούμε 3 σετ.

2.Ρωσικό τουίστ

Καθόμαστε στο πάτωμα με τα πόδια ανοιχτά στο άνοιγμα της λεκάνης. Κρατάμε μια μπάλα γυμναστικής μπροστά στο στήθος. Σηκώνουμε ελαφρά τα πόδια από το πάτωμα ισορροπώντας στον κόκκυγα. Χωρίς να τα ακουμπήσουμε στο έδαφος, κάνουμε στροφές πρώτα δεξιά και μετά αριστερά. Αυτή η κίνηση μετράει ως μία φορά. Συνεχίζουμε με 3 σετ των 30 επαναλήψεων έκαστο. 

3.Ασκήσεις V

Ξαπλώνουμε ανάσκελα στο δάπεδο κρατώντας μια ιατρική μπάλα 2 ή 3 κιλών πάνω από το κεφάλι. Σηκώνουμε το πάνω μέρος του κορμού και τα πόδια έτσι ώστε το σώμα να μοιάζει με V. Κρατάμε την μπάλα με τεντωμένα χέρια προς τα εμπρός. Ξαπλώνουμε και επαναλαμβάνουμε τους κοιλιακούς. Κάνουμε 3 σετ των 12 επαναλήψεων το καθένα. 

4.Κοιλιακοί με μία λεπτομέρεια

Τοποθετούμε το σώμα μας στη στάση των κάμψεων με τους καρπούς στην ευθεία των ώμων. Σηκώνουμε από το έδαφος το δεξί πόδι και λυγίζουμε το δεξί γόνατο, πλησιάζοντάς το στον δεξιό αγκώνα. Επαναλαμβάνουμε με το αριστερό πόδι. Αυτή η διπλή κίνηση μετράει σαν μία επανάληψη. Κάνουμε 3 σετ των 20 επαναλήψεων.

Γιόγκα για άντρες: Οι 3 ασκήσεις που θα σφυριλατήσουν τους κοιλιακούς σου!