Μεταμόρφωσε τον κορμό σου! Χτίσε στήθος μόνο με 3 ασκήσεις!

0
1469

Θέλεις να χτίσεις το τέλειο στήθος πηγαίνοντας τις κλασικές κάμψεις ένα βήμα παραπέρα; Το παρακάτω βίντεο θα σου δείξει τρεις ασκήσεις που στοχεύουν αποκλειστικά στη συγκεκριμένη μυϊκή ομάδα με έναν τελείως καινούργιο και  αποτελεσματικό τρόπο!

Κάθε μετατροπή των παρακάτω push ups έχουν στόχο να γυμνάσουν εντατικά τους μύες τους στήθους σου με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο από ότι το κάνουν οι κλασικές κάμψεις. Στόχος σου είναι να πιέσεις τον εαυτό σου να βγάλει όλες τις παρακάτω ασκήσεις όσο μπορείς πιο γρήγορα και σωστά, αφού πρόκειται για ασκήσεις υψηλού βαθμού δυσκολίας. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να δημιουργήσεις και να θρέψεις την μυική σου μάζα στο στήθος, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του κορμού σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Η πιο hardcore προπόνηση για πλάτη που θα σε φτάσει στα όριά σου!

Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο και δώσε μια ευκαιρία σε αυτές τις πρωτοποριακές ασκήσεις να σε εντυπωσιάσουν με την αποτελεσματικότητά τους! Ίσως να μην καταφέρεις να ολοκληρώσεις το σύνολο του προγράμματος από την πρώτη προπόνηση, όμως σίγουρα οι αντοχές σου θα αυξηθούν με το πέρασμα των ημερών και τότε θα τα καταφέρεις. Άλλωστε τα εμφανή αποτελέσματα σε αντοχή και όγκο που θα πάρεις, πραγματικά θα σε πείσουν να συνεχίσεις μόνο με αυτό το είδος προπόνησης για το στήθος και τον κορμό σου.

5 + 1 ασκήσεις για να αποκτήσεις τα μεγαλύτερα μπράτσα που είχες ποτέ!