Μεγάλα και φουσκωμένα μπράτσα σε 5 λεπτά γίνεται; Και όμως γίνεται!

0
1508

Σκεφτείτε την παρακάτω προπόνηση δικέφαλων σαν μια πρόκληση! Πόσες, όσο το δυνατόν περισσότερες επαναλήψεις μπορείτε να βγάλετε σε κάθε μία από τις παρακάτω ασκήσεις;

Η εν λόγω προπόνηση είναι πολύ απλή. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εναλλάσσεστε μεταξύ της μίας και της άλλης άσκησης κάνοντας μόνο 5 επαναλήψεις σε κάθε μια από αυτές και χωρίς διάλειμμα ενδιάμεσα στην κάθε άσκηση και όλα αυτά για 5 λεπτά!

Η απόλυτη εκγύμναση ολόκληρου του σώματος χωρίς εξοπλισμό και με μόνο 2 ασκήσεις!

Βέβαια προσπαθήστε κάθε φορά που θα εκτελείτε ένα σετ από την κάθε άσκηση να τις προσθέτετε και μία επανάληψη ακόμα. Όλο αυτό θα σας φέρει εγγυημένα αποτελέσματα στα χέρια σας, σε δικέφαλα και τρικέφαλα!

Κλασικά σφυριά

Στάσου όρθιος με ίσιο το σώμα και κράτα δύο αλτήρες στο πλάι των μηρών σου και με τα χέρια να κοιτάζουν το ένα το άλλο. Ξεκίνα να σηκώνεις επάνω τα χέρια σου μέχρι να σχηματίζουν ορθή γωνία με το μπράτσο σου. Κάνε την κίνηση παράλληλα και στα δύο χέρια, χωρίς να κουνάς το κομμάτι από το μπράτσο και επάνω. Μείνε για ελάχιστα δευτερόλεπτα στο ανώτερο σημείο και μετά κατέβασε και  πάλι αργά τα χέρια σου!

Εκτάσεις πίσω από το κεφάλι

Μια άσκηση ιδανική για τρικέφαλα, αλλά και για ώμους. Στέκεσαι όρθιος με τα πόδια σε ελαφρά διάσταση και λίγο λυγισμένα. Πιάσε δύο αλτήρες με τα χέρια σου και φέρ’ τα επάνω και πίσω από το κεφάλι σου. Χωρίς να κουνάς το μπράτσο σου ξεκίνα να ανεβάζεις ταυτόχρονα και στα δύο χέρια τους αλτήρες και να τεντώνεις πάνω από το κεφάλι σου. Μείνει για λίγο στο ανώτερο αυτό σημείο και μετά χαμήλωσε και πάλι τους πήχης σου στην αρχική θέση!

Πέτυχε την απόλυτη γράμμωση! Η προπόνηση των 4 κινήσεων θα σε κάνει να γονατίσεις!