Η καλύτερη και ευκολότερη προπόνηση για κοιλιακούς και γλουτούς που έχεις κάνει ποτέ!

0
709

Ετοιμάσου για μερικές ασκήσεις που μπορεί να είναι αρκετά επίπονες,όμως θα τις ακολουθείς μια ζωή αφού τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Και μην ανησυχείς διαρκούν μόλις 18 λεπτά!

Το απόλυτα γρήγορο και αποτελεσματικό πρόγραμμα που θα δεις στο βίντεο περιλαμβάνει τρία ζεύγη ασκήσεων στα οποία χρειάζεσαι μόνο το βάρος του σώματός σου. Τα ζεύγη ασκήσεων περιλαμβάνουν μία για τους κοιλιακούς και μία για τους γλουτιαίους μύες σου και έχουν διάρκεια 30 δευτερόλεπτα η κάθε μία.

Χωρίς γυμναστήριο μπορείς! Οι 5 +1 ασκήσεις που γίνονται ακόμα και στο σαλόνι σου!

Για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος μπορείς να ασχολείσαι εναλλάξ σε κάθε άσκηση μία με το μπροστινό ναι μία με το πίσω μέρος του σώματός σου. Έτσι θα δώσεις την δυνατότητα στις μυικές σου ομάδες να γυμνάζονται και να ξεκουράζονται εναλλάξ όσο εσύ θα ασχολείσαι πότε με τις ασκήσεις χαμηλών κοιλιακών,πότε με αυτές για την ενδυνάμωση των γλουτών σου.

Οι παρακάτω ασκήσεις είναι αποκλειστικά στοχευμένες στην μέγιστη απώλεια λίπους αφού είναι σχεδιασμένες να αυξάνουν τους καρδιακούς σου παλμούς και η κόπωση να γίνεται μεγαλύτερη.

Το βίντεο είναι πραγματικά η λύση για να χάσεις πόντους από την κοιλιά να ανορθώσεις και να δυναμώσεις τους γλουτούς σου!

Συμπληρώματα διατροφής: Τα χρειάζεσαι και αν ναι, πότε;

 

Θέλεις μόνο 4 λεπτά! Απέκτησε τη γυμνασμένη πλάτη που πάντα ήθελες! (video)