Η άσκηση που θα κάνει τους δελτοειδείς, τα μπράτσα, τους ώμους και τους κοιλιακούς σου να εκραγούν!

0
679

Στόχευσε σε πολλούς μύες ταυτόχρονα και χτίσε τη δύναμη και την αντοχή σου με μία απλή τροποποίηση στην πιο παραδοσιακή αντρική άσκηση!

Οι πιέσεις πάνω από το κεφάλι με ένα χέρι εναλλάξ είναι η πιο γνωστή και αποτελεσματική άσκηση που κάνεις στο γυμναστήριο και δουλεύεις τους δικέφαλους, τρικέφαλος, δελτοειδείς μύες, αλλά και τους κοιλιακούς σου, κάτι που την καθιστά την καλύτερη άσκηση για το πάνω μέρος του σώματος.

Αλλά αν κάνεις εναλλαγές κατά τη διάρκεια της άσκησης στο πώς κάθεσαι, στέκεσαι ή γονατίζεις, μπορείς να ενισχύσεις την απόδοση της άσκησης και να δουλέψεις τις μυϊκές ομάδες που αναφέραμε παραπάνω από διάφορες οπτικές γωνίες!

Για παράδειγμα αν μετακινηθείς από μία καθιστή εκτέλεση της άσκησης σε μία εκδοχή τςη γονατιστός μπορείς να δουλέψεις αποτελεσματικά ακόμα και τους γλουτούς σου! Αντίθετα αν εκτελέσεις τις άρσεις γονατιστός μόνο στο ένα πόδι και το άλλο το έχεις μπροστά εξασκείς μέχρι και τους προσαγωγούς σου!

Το 5-λεπτο superset που θα λαξεύσει τον τέλειο κορμό για το σώμα σου!

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις συγκεκριμένες παραλλαγές καθώς και με 5 ακόμα.

Οι πιέσεις με αλτήρα πάνω από το κεφάλι είναι μόνο ένα παράδειγμα για το πώς η εναλλαγή στην θέση που εκτελείς μια κλασική άσκηση μπορεί να λειτουργήσει και σε άλλα σημεία του σώματος και να σου παρέχει οφέλη και σε περιοχές και μύες που ούτε καν το φανταζόσουν.

Η πιο hardcore προπόνηση με Κettlebell που θα μεταμορφώσει το σώμα σου!