Δικέφαλα και ώμοι στα όρια! Απέκτησε τα τέλεια χέρια με μόνο μία άσκηση!

0
1298

Ήρθε η ώρα να μάθεις την μόνη συνδυαστική άσκηση που χρειάζεσαι για να αποκτήσεις τα τέλεια γυμνασμένα χέρια που πάντα ήθελες. Και μόνο 4 λεπτά αρκούν!

Η παρακάτω άσκηση αποτελείται από τρία κομμάτια που στόχο έχουν να ενισχύσουν συνολικά τη δομή των χεριών σου και όχι μόνο τα δικέφαλά σου. Η άσκηση συνδυάζει σφυριά, ανυψώσεις πάνω από το κεφάλι και πιέσεις τρικέφαλων.

Σκοπός είναι να κάνεις 4 σετ διάρκειας 1 λεπτού το καθένα και με όσες περισσότερες επαναλήψεις για κάθε σετ. Η τριμερής άσκηση πρέπει να γίνεται με όλες τις κινήσεις σε μία επανάληψη.

Fit για μια ζωή! Χρειάζεσαι μόνο αυτές τις 8 ασκήσεις!

Πώς γίνεται:

Στάσου όρθιος με τα πόδια ελαφρώς λυγισμένα και κράτα δύο αλτήρες στο πλάι του κορμού σου και με τις παλάμες να κοιτάνε παράλληλα! Για τα σφυριά που είναι και η πρώτη κίνηση θα πρέπει να σφίξεις τον κορμό σου και να φέρεις τα χέρια σου ψηλά και πάνω μέχρι να ακουμπήσουν τους δικέφαλούς σου.

Αμέσως και σε ενιαία κίνηση πίεσε τα χέρια σου προς τα πάνω μέχρι σχεδόν να τεντώσουν πάνω από το κεφάλι σου. Έτσι θα έχεις περάσει αμέσως στην δεύτερη κίνηση των ανυψώσεων. Μετά χωρίς να κουνήσεις το χέρι σου από τον αγκώνα και κάτω λύγισε τον πίσω από το κεφάλι σου μέχρι τα χέρια και οι αλτήρες να σχηματίσουν ορθή γωνία με την πλάτη σου. Αυτή είναι η τρίτη κίνηση για τις πιέσεις τρικέφαλου. Μείνε για ελάχιστα δευτερόλεπτα σε αυτή τη στάση και μετά σταδιακά επανέφερε την αρχική σου θέση. ΄Ύψωσε πρώτα και πάλι τα χέρια ψηλά και μετά κατέβασέ τα με την αντίστροφη κίνηση σε καρφιά και μετά και πάλι τελείως κάτω στα πλάγια των μηρών σου.

Πως να αποκτήσεις γραμμωμένο σώμα με 5 μόνο ασκήσεις!