Αύξησε τη μυϊκή σου δύναμη και εξαφάνισε το λίπος με τις πιο απλές ασκήσεις!

0
929

Ενεργοποίησε την κινητικότητα σου κι εξαφάνισε το λίπος με πέντε ασκήσεις που θα σου φέρουν άμεσα αποτελέσματα!

Κάνε το παρακάτω πρόγραμμα σε κυκλική μορφή εκτελώντας τη μια άσκηση μετά την άλλη με 30 δευτερόλεπτα ξεκούραση ανάμεσά τους. Ολοκλήρωσε 6 επαναλήψεις στον πρώτο κύκλο και μετά πρόσθετε 2 επαναλήψεις σε κάθε κύκλο. Κάνε 4 κύκλους.

5 ασκήσεις που κάθε fit άντρας πρέπει να κάνει!

1. Κάθισμα και Πιέσεις Ώμων με Αλτήρες

Στάσου όρθιος κρατώντας αλτήρες στο ύψος των ώμων με λυγισμένα χέρια. Κάνε ένα κάθισμα φέρνοντας τους μηρούς παράλληλα με το πάτωμα. Με μια εκρηκτική κίνηση τέντωσε χέρια και πόδια μαζί, έτσι ώστε οι αλτήρες να έρθουν πάνω από το κεφάλι. Χαμήλωσε τους αλτήρες κι επανάλαβε.

2. Έλξεις κι Ανύψωση Γονάτων

Κρεμάσου ελεύθερα από μια μπάρα έλξεων πιάνοντας τη με 2η λαβή κι άνοιγμα χεριών ίσο με των ώμων. Εκτέλεσε 1 έλξη και φέρε το στήθος κοντά στην μπάρα. Από εκείνη τη θέση, σήκωσε τα γόνατα ψηλά -για να έρθουν όσο πιο κοντά στην μπάρα- έτσι ώστε να ενεργοποιήσεις τους κοιλιακούς σου. Επέστρεψε στην αρχική θέση κι επανάλαβε.

3. Οπίσθια Προβολή με Αλτήρες και Κάμψη Δικεφάλων

Στάσου όρθιος κρατώντας αλτήρες με τεντωμένα χέρια. Φέρε το δεξί πόδι πίσω και λύγισε το μέχρι το γόνατο να έρθει κοντά στο έδαφος. Συγχρόνως, λύγισε το αριστερό γόνατο 90°. Μετά λύγισε τους αγκώνες μέχρι οι αλτήρες να έρθουν κοντά στους ώμους. Επέστρεψε στην αρχική θέση και κάνε το ίδιο με το άλλο πόδι. Αυτό είναι 1 επανάληψη.

4. Κωπηλατική και Πλάγια Έκταση με Αλτήρα

Πάρε θέση προβολής με το δεξί πόδι μπροστά. Στο αριστερό χέρι κράτα έναν αλτήρα κι άσε τον να κρέμεται ελεύθερα κάτω από τον ώμο. Τράβα το χέρι πίσω μέχρι ο αγκώνας να έρθει στα πλευρά. Μετά σήκωσε το χέρι στα πλάγια. Ολοκλήρωσε τις επαναλήψεις και κάνε το ίδιο από την άλλη πλευρά.

5. Κάμψεις με Κωπηλατική

Πάρε θέση για κάμψεις, αλλά ισορρόπησε τα χέρια σου σε αλτήρες. Εκτέλεσε 1 κάμψη μέχρι το στήθος να έρθει πολύ κοντά στο έδαφος. Τέντωσε τα χέρια για να σηκώσεις το σώμα και μετά σήκωσε το ένα χέρι ψηλά μέχρι ο αγκώνας να έρθει πίσω από την πλάτη. Κάνε το ίδιο και με το άλλο χέρι. Αυτό είναι 1 επανάληψη.

Η προπόνηση που θα σε κάνει καλύτερο αθλητή!