Το ΑΠΟΛΥΤΟ 5-λεπτο που θα σου χαρίσει γραμμωμένους κοιλιακούς και θα εξαφανίσει το σωσίβιο!

0
20344

Οι ασκήσεις που έχεις να κάνεις είναι μόλις δύο, αλλά ο συνδυασμός τους και η παράλληλη εναλλαγή τους με όσο το δυνατόν περισσότερα σετ είναι αυτό ακριβώς που θα κάνει το κοιλιακό λίπος να εξαφανιστεί και θα σου δώσει κοιλιακούς για… τρίλιζα!

Η προπόνηση περιλαμβάνει συνδυασμό των κλασικών κάμψεων και ισορρόπησης του σώματος σε ανάποδη σανίδα! Για να την κάνεις σωστά θα πρέπει να βγάλεις όσα περισσότερα push-ups μπορείς μέσα σε 30 δευτερόλεπτα και αμέσως να περάσεις στην επόμενη άσκηση και να μείνεις στην θέση που θα δεις παρακάτω για άλλο μισό λεπτό. Μόλις ολοκληρώσεις και αυτό θα έχεις κάνει έναν γύρο. Συνολικά πρέπει να βγάλεις 5 γύρους!

Κάνε τις κάμψεις 3 φορές πιο αποτελεσματικές και δες το σώμα σου να αλλάζει!

Superset κάμψεων

Στόχος, όπως είπαμε και παραπάνω είναι να βγάλεις όσες περισσότερες επαναλήψεις μπορείς μέσα σε 30 δευτερόλεπτα και να ξεκουράζεσαι στο πέρας αυτών όσο λιγότερο γίνεται! Πέσε στο πάτωμα και πάρε την κλασική θέση των κάμψεων. τα χέρια λυγισμένα στο πλάι των ώμων σου και τα πόδια πίσω και τεντωμένα. Το σώμα σε ευθεία και σε πλήρη έκταση. Η αρχική σου θέση πρέπει να σε βρει με τα χέρια τεντωμένα τελείως και τον κορμό σου ανυψωμένο από το έδαφος. Μόλις πάρεις τη συγκεκριμένη θέση πίεσε τους κοιλιακούς και τους γλουτιαίους σου και ξεκίνα να κατεβαίνεις προς τα κάτω λυγίζοντας τα χέρια σου. Κατέβα μέχρις ότου το στήθος σου ακουμπήσει σχεδόν στο πάτωμα. Μόλις φτάσει στο χαμηλότερο σημείο δώσε ώθησε στα χέρια σου και με σφιγμένους τους κοιλιακούς σου ανέβα και πάλι στην αρχική θέση. Αυτό είναι μια επανάληψη!

Ισορρόπηση του σώματος σε σανίδα ανάσκελα

Σκέψου την σας μια στατική άσκηση που κάνει το σώμα σου μια ζυγαριά που πρέπει να ισορροπήσει στην πλάτη και τους γλουτούς σου. Σκοπός είναι να κρατήσεις την στάση που θα μάθεις παρακάτω για 30 δευτερόλεπτα χωρίς να χαλάσεις καθόλου τη θέση σου και να χάσεις το ύψος των χεριών και των ποδιών σου! Ξάπλωσε ανάσκελα στο πάτωμα και τέντωσε τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι και τα πόδια σου κράτα τα τεντωμένα και ενωμένα μεταξύ τους. Σφίξε τους κοιλιακούς σου και σήκωσε από το έδαφος τα τεντωμένα χέρια και πόδια σου στον αέρα και προσπάθησε να τα τεντώνεις συνέχεια σαν να θες να τα επιμηκύνεις κι άλλο. Σκοπός για να γίνει σωστά η άσκηση είναι να κρατάς τους μύες της κοιλιάς σου σφιγμένους και να επικεντρώνεις σε αυτούς όλη σου την ένταση μέχρι να τελειώσουν τα 30 δευτερόλεπτα του πρώτου σετ και ξεκινήσει το επόμενο.

Δικέφαλα και ώμοι στα όρια! Απέκτησε τα τέλεια χέρια με μόνο μία άσκηση!