3 συνήθειες γυμναστικής που πρέπει να “κλέψεις” από την κοπέλα σου

0
843

Για πιο αρρενωπό σώμα πρόσθεσε μερικά οιστρογόνα στη ρουτίνα σου.

Το άλλο σου μισό έχει να σε διδάξει μερικά πραγματάκια για τη γυμναστική.

Ορίστε ποια είναι αυτά:

Ασκήσεις για να κάψεις το λίπος και να αυξήσεις την μυική σου μάζα

1. Βρες παρέα

Οι γυναίκες απολαμβάνουν ένα ραντεβού στο γυμναστήριο με φίλες. Κι εσύ καλό θα ήταν να το δοκιμάσεις, αφού η αίσθηση επικοινωνίας θα κάνει το χρόνο να περάσει πιο ευχάριστα. Έρευνα μάλιστα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης έχει αποδείξει πως όταν κάποιος γυμνάζεται με παρέα, απελευθερώνει τη διπλάσια ποσότητα ενδορφίνης που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα! Επιπλέον, ο συναγωνισμός μπορεί να σε κάνει ακόμα καλύτερο!

2. Ασχολήσου με την ισορροπία και την ευλυγισία σου επίσης

Για να το πετύχεις αυτό μπορείς είτε να γραφτείς σε κάποιο πρόγραμμα γιόγκα είτε να βάλεις σχετικές ασκήσεις στο πρόγραμμά σου. Δοκίμασε να κάνεις ασκήσεις που απαιτούν για παράδειγμα ισορροπία και δύναμη στο ένα πόδι μιας και η μονομερής άσκηση μπορεί να εκθέσει τις αδυναμίες σου που διαφορετικά μπορεί να περνούσαν απαρατήρητες επηρεάζοντας ωστόσο αρνητικά την αθλητική σου απόδοση.

3. Δούλεψε και το κάτω μέρος του σώματός σου

Οι άντρες έχουμε μια τάση να γυμνάζουμε το στήθος, τα μπράτσα, την πλάτη, τους κοιλιακούς, αλλά όχι και τόσο τα οπίσθια ή τα πόδια μας. Για αυτόν ακριβώς το λόγο πολλοί έχουν άλλωστε το λεγόμενο φαινόμενο “chicken legs”, δηλαδή αδύνατα και αδύναμα πόδια, ακόμη και αν στο πάνω μέρος τους σώματός τους έχουν όγκο. Επιπλέον, είναι γνωστό πως οι γυναίκες πάντα κοιτάνε τα οπίσθια σε έναν άντρα…

Μυϊκή δύναμη: Συμβουλές και μέθοδοι ανάπτυξής της στο γυμναστήριο!