Η παγωμένη, σκληρή αλήθεια είναι πως κάποια φρούτα και λαχανικά μπορούν να χάσουν τη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά τους όταν παγώσουν, ενώ κάποια άλλα ευδοκιμούν στον πάγο.
Εμείς συγκεντρώσαμε μια λίστα με τη δεύτερη κατηγορία τροφίμων. Έχε απλά στο νου σου, πως όταν φυλάσσεις πάλι την ποσότητα που έμεινε αχρησιμοποίητη, πρέπει να πιέζεις τη σακούλα για να βγει ο περιττός αέρας.
1) Καλαμπόκι
Πόσο κόκκινο κρέας πρέπει να τρώμε;
2) Αρακάς
3) Σπανάκι
4) Μύρτιλα
5) Κεράσια
Διαιτητικά αναψυκτικά: μήπως δεν είναι τόσο αθώα όσο νόμιζες;