5 τροφές που σε εμποδίζουν να αποκτήσεις το 6-pack

0
1015

Τι ζητάνε όλοι από τη ζωή τους εκτός από μια καλή δουλειά και ευτυχισμένη προσωπική ζωή; Ένα ωραίο σώμα με 6-pack.

Το περιβόητο 6-pack με τους εντυπωσιακούς κοιλιακούς θέλει πολύ κόπο για να αποκτηθεί και αν είστε στην προσπάθεια καλό είναι να αποφύγεται κάποιες τροφές που «μπλοκάρουν» τις προσπάθειές σας.

Παρακάτω θα δείτε 5 τροφές που σας εμποδίζουν να αποκτήσετε τους τέλειους κοιλιακούς:

Ένας πλήρης οδηγός σωστής διατροφής για κοιλιακούς.. φέτες!

1. Κόκκινο κρέας

Το κόκκινο κρέας είναι πλούσια πηγή πρωτεϊνών ωστόσο πρέπει να αποφεύγεται όταν είναι σε μορφή αλλαντικού. Προτιμήστε ένα απλό ψητό φιλέτο.

2. Αναψυκτικά

Όσο και αν σας αρέσουν τα αναψυκτικά καλό είναι να τα αποφεύγετε καθώς περιέχουν μπόλικη δόση ζάχαρης που στην ουσία μας είναι άχρηστη και πέραν από την απόλσυεση δεν προσφέρουν κάτι στον οργανισμό.

3. Ζυμαρικά

Αν σας αρέσου οι μακαρονάδες και κάθε είδους ζυμαρικό καλό είναι τα ελαττώσετε ειδικά την περίοδο που προσπαθείτε να χάσετε κιλά και να πετύχετε γράμμωση. Οι υδατάνθρακες των ζυμαρικών διασπώνται εύκολα από τον οργανισμό, στη συνέχεια μετατρέπονται σε γλυκόζη η οποία με τη σειρά της αποθηκεύεται στο σώμα υπό μορφή λίπος γεγονός που δεν επιθυμεί κανείς.

4. Προϊόντα διαίτης

Πολύς κόσμος νομίζει πως τα «light» προϊόντα είναι «αθώα» και όταν μπορεί να καταλώσει μεγάλη ποσότητα από αυτά κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Τα προϊόντα διαίτης περιέχουν παραπάνω αλάτι από όσο χρειάζεται ο οργανισμός και κατά συνέπεια δημιουργείται κατακράτηση υγρών και φούσκωμα.

5. Φασόλια

Τα φασόλια δεν πρέπει να τα βγουν εντελώς απο τη διατροφή απλώς να καταναλώνονται σε μικρή ποσότητα καθώς δημιουργούν φούσκωμα. Κατά τα άλλα τα συστατικά που περιέχουν όπως οι  φυτικές ίνες, οι πρωτεΐνες,  τα αμινοξέα και τα αντιοξειδωτικά βοηθούν στην καταπολέμηση των βλαβερών ελεύθερων ρίζων.

Προτιμήστε να φτιάξετε οι ίδιοι τα φασόλια και όχι να πάρετε τα κονσερβοποιημένα καθώς έχουν συντηρητικά και μπόλικο αλάτι.

Ήρθε η Τσικνοπέμπτη και θέλεις να φας άφοβα χωρίς τύψεις; Δες τι πρέπει να κάνεις!