Εκεί που “καίγεται” πολύ… θέλει να νιώσει το… φιλί!

0
871

Ένα φιλί είναι ικανό να ανάψει μια γυναίκα, ειδικά αν θέλει παράφορα τον άνδρα που της το δίνει. Πολλά φιλιά σε επίμαχα σημεία του σώματός της όμως, μπορούν να την απογειώσουν. Για να ζήσεις μια νύχτα με έντονα πάθη, τότε το στόμα σου πρέπει να κάνει πολύ καλή δουλειά, τουλάχιστον στο ζήτημα «φιλιά» που είναι και το θέμα που θα αναλύσουμε. Το στοματικό σεξ είναι άλλο πράγμα. Ποια είναι αυτά τα σημεία που θα την κάνουν να μην σου αντισταθεί αν τα αγγίξεις ερωτικά με τα χείλη σου; Μα φυσικά τα εξής ακόλουθα…

Αυτιά

Μπορεί να το ξεχνάς καμιά φορά αλλά προσφέρουν μεγάλη ηδονή στη γυναίκα. Φίλα την εκεί ή χρησιμοποίησε και τη γλώσσα σου απαλά χωρίς να γίνεις ενοχλητικός και θα την αισθανθείς να «πέφτει»!

Αυχένας

Ερωτογενής περιοχή που λατρεύει να την φιλάς. Τι πίσω μέρος του λαιμού! Πιάσε την στον ύπνο που λένε με ένα απότομο φιλί εκεί και θα ξεχάσει τα πάντα! Όχι πως αν την φιλήσεις από μπροστά στο λαιμό δεν θα ξετρελαθεί…

Κατά μήκος του στέρνου

Μην πάει το μυαλό σου στο πολύ πολύ πονηρό. Πριν ακόμα βγουν ρούχα, στο πρωτογενές στάδιο,  ξεκίνα να την φιλάς στην περιοχή γύρω από το στέρνο και θα δεις ότι θα θέλει να συνεχίσετε και σε άλλα σημεία… 😉

Γοφοί

Αρέσει στις γυναίκες γιατί είναι χαμηλά, κοντά στο σημείο που θέλει να δεχθεί δυνατές απολαύσεις. Όσο πλησιάζεις λοιπόν, τόσο πιο πολύ «καίγεται» να σε νιώσει εκεί. Είτε δώσεις φιλί, είτε ακουμπήσεις τους γοφούς της με την γλώσσα σου, θα το λατρέψει. Ειδικά αν συνεχίσεις και στο σημείο που λέγαμε και που σίγουρα… έχει πάρει φωτιά!

Στήθος

Αλίμονο… Πολύ ερωτικό ένα φιλί στο στήθος, ξυπνά πάθη και την κάνει να λιώνει. Δώσε σημασία στη λεπτομέρεια και μην επικεντρωθείς μόνο σε ένα σημείο. Φίλησέ την εκεί, γλείψε τη, δάγκωσέ την απαλά και σιγουρέψου ότι το ζει κι εκείνη το ίδιο όσο εσύ. Το στήθος θέλει προσοχή.

Πρόσωπο

Υποδηλώνει τρυφερότητα, στοργή και αγάπη. Θα την κερδίσεις. Φίλησέ την στο μάγουλο, στα μάτια ακόμα και στη άκρη της μύτης της. Θα την κάνεις να κολλήσει άσχημα. Αλλά μην την γλείψεις στο πρόσωπο ούτε να την δαγκώσεις, είναι πολύ αντισεξουαλικό και θα ξενερώσει με τη μια!

*Μιλώντας για τα «do» στα φιλιά, ας πούμε ότι  ανάμεσά τους δεν βρίσκονται περιοχές όπως τα πόδια και τα οπίσθια. Πολλές γυναίκες δεν την βρίσκουν να τις φιλάνε εκεί οπότε σιγουρέψου πρωτίστως ότι το θέλει κι εκείνη και μετά προχώρα. Μην την κάνεις να νιώσει άβολα. Δεν υπάρχει και λόγος.