Τελικά τι μετράει πιο πολύ για μια γυναίκα; Τα λεφτά ή η εμφάνιση;

Με όποια απάντηση και να πας, πάλι ρηχός θα είσαι.. Είτε για τα λεφτά πας είτε για την εμφάνιση, ο χαρακτήρας είναι αυτός που μετράει και μένει μετά από χρόνια, αλλά δεν λες να το καταλάβεις ακόμα. Όχι ότι τα άλλα δύο δεν παίζουν ρόλο, αλλά σίγουρα δεν θα έπρεπε να παίζουν πρωτεύοντα ρόλο.

Μίλα τη γλώσσα της! Οι ατάκες που σου λέει και οι απαντήσεις που περιμένει...!

Όπως και να έχει, ότι και να λέμε, αν υπάρχει ανασφάλεια αυτά γίνονται. Τα αποτελέσματα της έρευνας κατατοπιστικά, αρκεί να μιλούν την αλήθεια.. όσο σκληρή και αν είναι αυτή. Και δεν πήραν μέρος και λίγοι... πάνω από 25.000 απαντήσεις από άντρες και γυναίκες ηλικίας 18 έως όσο πάει.. περίπου στα 70 χρόνια..

92% των αντρών που συμμετείχαν στην έρευνα θέλουν η σύντροφός τους να είναι όμορφη.

84% των γυναικών ενδιαφέρονται για την εμφάνιση. 

80% των αντρών θέλουν η σύντροφός τους να έχει ωραίο σώμα.

58% των γυναικών ψάχνει ένα σύντροφο με fit εμφάνιση.

74% των αντρών θέλει η σύντροφός του να έχει σταθερό εισόδημα,

97% των γυναικών αναζητά έναν σύζυγο με οικονομική σταθερότητα.

4 πράγματα που διεγείρουν μια γυναίκα χωρίς καθόλου κόπο!

Παρόμοια έρευνα από το πανεπιστήμιο του Τέξας ήρθε να ενισχύσει τα παραπάνω συμπεράσματα, αλλά να τα περάσει και σε μια νέα διάσταση!

Για την ακρίβεια αυτό που παρατήρησαν επιστήμονες είναι ότι όσο πιο πολύ καιρό είσαι φίλος με κάποια πριν γίνετε ζευγάρι είναι πιο πιθανό να παραβλέψεις τα εξωτερικά της ελαττώματα.

Με την πάροδο του χρόνου διαφοροποιείται η αντίληψη που έχουμε για την εξωτερική ομορφιά του άλλου επειδή τον γνωρίζουμε καλύτερα. Πιο αναλυτικά, αυτό σημαίνει ότι όση περισσότερο οικειότητα αποκτάς μαζί της, έχουν σημασία άλλοι παράγοντες στο πόσο ελκυστική θα είναι στα μάτια σου. Όπως για παράδειγμα ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα και όχι τόσο η εξωτερική εμφάνιση.

7 σημεία στο σώμα σου που λατρεύουν οι γυναίκες!