"Το Σύνδρομο του Μικρού Πέους" Μήπως το έχεις και εσύ;!

"Το σύνδρομο του μικρού πέους". Ακούγεται τρομακτικό, σωστά; Αν έχεις άγχος να διαβάσεις το παρακάτω άρθρο, πιθανότατα να πάσχεις και συ από αυτό το σύνδρομο!

 

Ξέχνα το σημείο G της! Άγγιξε την σε αυτό το σημείο για να την απογειώσεις!

Τώρα κοίτα να χαλαρώσεις. Το σύνδρομο του μικρού πέους είναι μια ψυχολογική πάθηση στην οποία ο άντρας πιστεύει πως ο «ανδρισμός» του είναι υπερβολικά μικρός, ακόμη και αν βρίσκεται σε φυσιολογικά επίπεδα.

"Είναι φυσιολογικό το μέγεθος του πέους μου;" Αυτή η ερώτηση θέλησε να εξεταστεί από Βρετανούς ερευνητές σε μια πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο BJU International.

Τα ευρήματα τους ήταν τα εξής: Το 63% των αντρών παραπονιόντουσαν για το μέγεθος τους αλλά κανένας από αυτούς δεν είχε μικρότερο πέος από το φυσιολογικό!

Ποιο είναι λοιπόν το φυσιολογικό μέγεθος του πέους; Σε πλήρη στύση ένα φυσιολογικό μέγεθος πρέπει να έχει τα 13,9 εκατοστά μέχρι τα 15.8 σε μήκος και σε πάχος τα 11.9 μέχρι τα 13 εκ. και όχι μην σκεφτείς να το μετρήσεις πάνω στο γραφείο σου!

 

Πόσο μετράει το μέγεθος για τις γυναίκες;

Αν εξακολουθείς να ανησυχείς, σκέψου πως το 85% των γυναικών δηλώνουν πως είναι ικανοποιημένες με το μέγεθος των συντρόφων τους. Σίγουρα οι γυναίκες ενδιαφέρονται για το μέγεθος ενός άντρα, ωστόσο όσον αφορά την σεξουαλική ικανοποίηση, βρίσκεται αρκετά χαμηλά στη λίστα προτεραιότητας.

Αρέσει στις γυναίκες το μεγάλο πέος;

Όχι απαραίτητα. Τα μεγάλη πέη δεν σημαίνει πως προσφέρουν πάντα έναν ανεπανάληπτο οργασμό. Στη πραγματικότητα, το μεγάλο μέγεθος του πέους είναι πιο πιθανόν να αποτρέψει έναν γυναικείο οργασμό. Οι γυναίκες δυσκολεύονται να έρθουν σε οργασμό και το στοματικό σεξ συχνά είναι περισσότερο αποτελεσματικό όπως και οι δονητές. Δεν είναι κάτι προσωπικό, απλά έτσι λειτουργεί το γυναικείο σώμα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα μεγάλα πέη, είναι πως τις περισσότερες φορές συνδέονται με άντρες που δεν έχουν τρόπους, δηλώνουν οι γυναίκες. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από έναν άντρα που ξέρει πως έχει μεγάλο πέος και νομίζει πως είναι δώρο θεού για τις γυναίκες. Αυτός ο τύπος άνδρα πιστεύει πως δεν χρειάζεται να καταβάλει καμία ιδιαίτερη προσπάθεια στην σεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας, αφού με το μέγεθος του νομίζει πως την καλύπτει πλήρως! Και όμως τις περισσότερες φορές, καμία γυναίκα δεν έχει έρθει σε οργασμό με έναν τέτοιο άνδρα.

Ο σεξολόγος Dr. Ian Kerner και συγγραφέας του βιβλίου She Comes First, δηλώνει πως οι άντρες πρέπει να εστιάζουν περισσότερο στη σεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας και όχι τόσο στο μέγεθος του πέους.

Συνήθως όταν οι γυναίκες παραπονιούνται για ένα μικρό πέος, είναι επειδή δεν έχουν έρθει σε οργασμό. Όταν όμως κορυφώνουν, παύει να τους ενδιαφέρει το μέγεθος.

Αν παρ΄όλα αυτά θέλεις να δείχνεις μεγαλύτερος μέσα της, δοκίμασε σεξουαλικές στάσεις που απογειώνουν την κλειτοριδική διέγερση όπως η στάση καουμπόισσα (όταν η γυναίκα είναι από πάνω) ή το ιεραποστολικό.

Ωστόσο η βρετανική έρευνα αποκάλυψε πως οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται τόσο για το μήκος του πέους αλλά για το φάρδος. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι πως τα περισσότερα νεύρα βρίσκονται στο χαμηλότερο μέρος του κόλπου της. Οπότε όταν ένα χονδρό πέος ακουμπάει τα χαμηλότερα τοιχώματα του κόλπου της, τότε πετυχαίνει πιο έντονη διέγερση.

Και οι άντρες όμως με πιο λεπτά πέη μπορούν να προσφέρουν την ίδια σεξουαλική διέγερση εαν επιλέξουν τις παραπάνω στάσεις ή κουνώντας κυκλικά τους γοφούς της κατά τη διάρκεια της διείσδυσης. Για όλους υπάρχει λύση.. αρκεί να υπάρχει θέληση!

 

Ποιά είναι τα μυστικά μιας σεξουαλικά ικανοποιημένης γυναίκας???