Home Women Σχέσεις Όλα όσα πρέπει να προσέξεις όταν αποφασίσεις να γνωρίσεις τα... πεθερικά!

Όλα όσα πρέπει να προσέξεις όταν αποφασίσεις να γνωρίσεις τα… πεθερικά!

Δείξε μου την οικογένεια σου.. να σου πω ποιος είσαι! Το να γνωρίσεις τα πεθερικά σου είναι σίγουρα κομματάκι δύσκολο. Και ειδικότερα όταν προσπαθείς να τους εντυπωσιάσεις, είναι πιο εύκολο να εστιάσεις την προσοχή σου στον εαυτό σου παρά στον χαρακτήρα της οικογένειας που έχεις απέναντι σου. Ωστόσο μια παρατήρηση είναι ιδιαίτερα σημαντική αν θέλεις να καταλάβεις κάποια βασικά πράγματα για όλα όσα πρόκειται να αντιμετωπίσεις στο μέλλον.

 

Τι πρέπει να κάνεις όταν η κοπέλα σου δεν συμπαθεί τον καλύτερο σου φίλο!

Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται η γυναίκα σου όταν βρίσκεται με την οικογένεια της αλλά και ο τρόπος με τον οποίο η οικογένεια της επικοινωνεί μαζί σου, μπορεί να σου δώσει σημαντικά στοιχεία σχετικά με το κοινό σας μέλλον.

Δες παρακάτω τα 4 βασικά σημάδια που πρέπει να προσέξεις!

1. Φωνάζουν πολύ έντονα

Μαθαίνουμε να επικοινωνούμε μέσα από το οικογενειακό μας περιβάλλον. Οπότε τείνουμε να υιοθετούμε παρόμοιους τρόπους επικοινωνίας, όπως την αντίδραση μας σε έναν καυγά ή τη διαχείριση του θυμού μας. Αν η κοπέλα σου μεγάλωσε σε μια οικογένεια όπου οι τσακωμοί και οι φωνές ήταν έντονες για να εκφράσουν την γνώμη τους, το πιο πιθανόν είναι να κάνει και εκείνη το ίδιο μαζί σου.

Ωστόσο εσύ μπορείς να της πεις πως δεν σου αρέσει ο τρόπος της για να δώσετε λύση στον καυγά σας και να της δώσεις μερικές εναλλακτικές στην μέθοδο της έτσι ώστε να βρεθεί μια μέση λύση μεταξύ σας.

2. Δεν έχουν όρια

Είτε θέλει να περάσει όλο της τον χρόνο με την οικογένεια της, είτε συνεχώς οι γονείς της παραβιάζουν τον προσωπικό της χώρο, η έλλειψη ορίων μπορεί επίσης να επηρεάσει σημαντικά τη ποιότητα της σχέσης σας στο μέλλον.

 Οπότε πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως επειδή οι αποφάσεις σας σαν ζευγάρι μπορεί να περιλαμβάνουν και την οικογένεια της, γι΄ αυτό είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσεις την θέση σου πριν να είναι αργά.

3. Τα αστεία τους είναι κακοπροαίρετα

Αν τα αστεία τους και το χιούμορ τους ξεπερνούν τα όρια, τότε υπάρχει σίγουρα μια ανθυγιεινή μορφή στον τρόπο επικοινωνίας τους. Αν για παράδειγμα ο αδερφός της κοροϊδεύει συνεχώς την κοπέλα σου επειδή είχε πάρει βάρος στο λύκειο, τότε μπορείς να καταλάβεις πως οι προσβολές είναι ο τρόπος για τους για να κάνουν αστεία. Αν παρατηρήσεις κάτι τέτοιο, φρόντισε να ρωτήσεις την γνώμη της κοπέλας σου σχετικά με αυτή τη κατάσταση και από κει και πέρα κρίνεις αναλόγως.

4. Σε κάνουν να νιώθεις άβολα

Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις αντιδράσεις σου απέναντι από την οικογένεια της κοπέλας σου. Αν αισθάνεσαι άβολα και αμήχανα τότε είναι σημάδι πως υπάρχει δυσκολία στη σχέση μεταξύ σας ακόμη και αν δεν είναι προφανές από την αρχή.

Φυσικά όμως πολλοί εξαιρετικοί άνθρωποι προέρχονται από προβληματικές οικογένειες και επειδή η κοπέλα σου μπορεί να έχει κάποια αρνητικά από τα παραπάνω δεν σημαίνει απαραιτήτως πως δεν θα είναι σωστή απέναντι σου. Υπάρχουν άλλωστε πολλά άτομα τα οποία επειδή ακριβώς έβλεπαν τα προβλήματα της οικογενείας τους, να μην θέλουν να βιώσουν τα ίδια μέσα στη σχέση τους.

Για το λόγο αυτό, είναι πολύ σημαντικό να επικοινωνείτε μεταξύ σας με ειλικρίνεια και να συζητάτε όλα όσα σας απασχολούν έτσι ώστε να δίνετε λύσεις σαν ζευγάρι χωρίς τρίτους και τέταρτους να μπαίνουν ανάμεσα σας. Αν όμως αντιμετωπίζεις δυσκολία και στην μεταξύ σας επικοινωνία, τότε σίγουρα υπάρχει πρόβλημα.

 

Τα πιο απίστευτα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να είναι η κοπέλα σου χαρούμενη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ