3 έξυπνοι τρόποι να κερδίσεις μια γυναίκα με το τηλέφωνο σου

Μια γυναίκα δύσκολα θα «πέσει» απλά με ένα τηλέφωνο. Οι γυναίκες πρέπει πρώτα να σε εμπιστευτούν, να νιώσουν άνετα, να βγουν για ένα ποτό, να βγουν και για ένα δεύτερο και μετά να αφήσουν τα πράγματα να εξελιχθούν. Ωστόσο, το τηλέφωνο μπορεί να γίνει μια καλή αρχή για να τεστάρεις τα νερά και να κάνεις τα πρώτα δύσκολα βήματα. Εδώ σημειώνουμε τι πρέπει να κάνεις ώστε να χρησιμοποιήσεις σωστά το τηλέφωνο.

 

Πειράγματα: Είναι ένας τρόπος. Δηλώνουν αμέσως ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον χωρίς ακόμα να υπάρχουν σοβαρές δεσμεύσεις για κάτι παραπάνω, είναι μια αρχή. Προσοχή όμως. Επειδή το πείραγμα εμπεριέχει ένα σοβαρό ποσοστό κινδύνου θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι τα πειράγματα σου δεν θίγουν ευαίσθητες χορδές και εύκολα και άμεσα αντιληπτά. Δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερα σύνθετο γιατί αν δεν το καταλάβει η άλλη πλευρά θα υπάρξει το αντίθετο αποτέλεσμα. Επίσης απαγορεύονται οι γνωστές ατάκες πεσίματος όπως το «ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου…» γιατί είναι εντελώς αντιαισθητικές και κοινότυπες.

 

3 σπουδαία συλλεκτικά ρολόγια
Συμβουλές για μια καλύτερη (και πιο ήρεμη) στάση ζωής!

 

Παιχνίδια: Η μοναδική περίπτωση να χρησιμοποιήσεις μια ατάκα τύπου «ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου…» είναι στα πλαίσια ενός παιχνιδιού όπου και οι δύο, αφού έχετε εξασφαλίσει ότι τα πάντα είναι παιχνίδι, παίζεται ένα σκετσάκι τύπου «ένα βράδυ στο μπαρ» ή «οι δέκα πιο γελοίες ατάκες». Γενικότερα τα παιχνίδια είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αποφύγετε την αμηχανία και την κοινοτυπία. Όπως και στο πραγματικό ραντεβού δεν χρειάζεται να μιλάτε κυριολεκτικά ή να αναλύετε τα εσώψυχα σας. Μπορείτε να μιλήσετε για τα πάντα εκτός από σας και μέσα από αυτή τη διαδικασία να καταλάβετε τα πάντα ο ένας για τον άλλο.

 

Μάντεψε τις απαντήσεις της. Ένας άλλος τρόπος να διασκεδάσετε και να κρατήσεις το ενδιαφέρον ψηλά είναι να προσπαθήσεις να μαντέψεις τις απαντήσεις τις. Προσοχή, μην το παρακάνεις σε σημείο που εκνευριστεί ή χαλάει η συζήτηση. Και επειδή κανείς δεν θέλει λόγια στο στόμα του μην επιμείνεις και δείξε έντονα ότι το κάνεις για πλάκα. Για παράδειγμα, το κείμενό σας σε ένα κορίτσι θα μπορούσε να διαβάσει: «Τι κάνεις  μέχρι αυτό το Σαββατοκύριακο; Επιτρέψτε μου να μαντέψω ... γιόγκα» Και από εκεί ξεκινάς μια συζήτηση για γιόγκα και χόμπι. Μην προβλέπεις συνεχώς και τα πάντα, δεν είναι διαγωνισμός.