Home Αυτά τα ηλεκτροκίνητα είναι το μέλλον των έξυπνων μεταφορών!

Αυτά τα ηλεκτροκίνητα είναι το μέλλον των έξυπνων μεταφορών!

Το electic style δεν έχει να κάνει μόνο με τέσσερις τροχούς. Υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές που δεν είναι τα τελευταία μοντέλα της Tesla. Στην πραγματικότητα, τα ηλεκτρικά οχήματα έρχονται σε σχεδόν κάθε σχήμα και μέγεθος.

 

Η ηλεκτρική μεταφορά καλύπτει τα πάντα, από τα καλύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα έως πιο ασυνήθιστες, υδρόβιες δημιουργίες. Έχουμε εντοπίσει το καλύτερο σε όλες τις ηλεκτρικές μεταφορές στην ξηρά και στη θάλασσα.

 

 

Smacircle S1

 

fut2.jpg

 

 

Το Smacircle S1, που ζυγίζει μόλις 6,8 κιλά και μπορεί να καταρρεύσει μέχρι 19,5cm x 29cm x 49cm, είναι το μικρότερο πτυσσόμενο ηλεκτρικό σκούτερ στον κόσμο. Περιλαμβάνει ένα πλαίσιο από ίνες άνθρακα, τροχούς που απορροφούν κραδασμούς, πλατφόρμες με κλίση προς τα κάτω και ένα κάθισμα με μαλακή επένδυση, μπορεί να μεταφέρει αναβάτες μέχρι 100kg.

 

Το εύρος τιμών υπολογίζεται 19 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση, με μέγιστη ταχύτητα 20 χιλιομέτρων / ώρα, που τροφοδοτείται από έναν κινητήρα με μπροστινό τροχό χωρίς ψήκτρες 240 W και από μπαταρία Samsung με αντάρμωση των 5,800 mAh που είναι κρυμμένη στο κάθισμα.

 

Οι δρομείς μπορούν να συνδεθούν μέσω Bluetooth με την υποχρεωτική εφαρμογή σύντροφος για να παρακολουθήσουν το επίπεδο μπαταρίας, να παρακολουθήσουν τα ταξίδια και να ενεργοποιήσουν το κλείδωμα ασφαλείας. Ο μηχανισμός αναδίπλωσης οφείλει χρέος στο Brompton, αλλά με το στύψιμο των τροχών μέσα στο πλαίσιο – και χωρίς πετάλια – ο Smacircle έχει κάνει μια έξυπνη δουλειά να εξαφανίζει το σχέδιό του

 

Nikola NZT

 

 

05-18-gearpt2_07-copy.jpg

 

Το Nikola NZT είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό και διασκεδαστικό ηλεκτροκίνητο off-roader με χωρητικότητα 0-100 χλμ. / Ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα σε μια περιοχή μέχρι 240χλμ. Ο κινητήρας εναλλασσόμενου ρεύματος 400 V, που τροφοδοτείται από την επιλογή των 75kWh, 100kWh ή 125kWh μπαταρίας ιόντων λιθίου, μπορεί να χτυπήσει 590hp (που είναι το ίδιο με ένα Ferrari Portofino) και να φορτίσει μέσα σε τρεις ώρες.

 

Τα ελαστικά ενισχυμένα Kevlar των 33 ιντσών προσδίδουν διατρήσεις στο παρελθόν και με τους τέσσερις τροχούς που έχουν 51 εκατοστά διαδρομής από τα εσωτερικά παράθυρα παράκαμψης FOX Podium και 37 εκ. Από το έδαφος, το NZT είναι καλό να πάει σχεδόν οπουδήποτε. Το αμάξωμα και το στρατιωτικό κυλινδρικό κλουβί έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν σοβαρή κακομεταχείριση και να φιλοξενούν έξυπνα το πακέτο μπαταριών με το IP67.

 

Δεν είναι χωρίς πολυτέλεια: υπάρχει μια οθόνη αφής χρώματος 12,2 ιντσών, κλειδί ανάφλεξης, εξαιρετικά μαλακά καθίσματα, πολλαπλές πρίζες, φωτισμός LED και πλήρης ήχος Bluetooth.

 

Fliteboard eFoil

 

 

05-18-gearpt2_08.jpg

 

Χαρακτηριστικό και σχεδόν αθόρυβο καθώς αγκαλιάζει το νερό, αυτό το κομψό ηλεκτρικό υδροπτέρυγα είναι μια έξυπνη αναδιαμόρφωση του ήρεμου θρυμματισμένου τζετ σκι. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ξύλο Paulownia, ανοξείδωτο ατσάλι, αλουμίνιο και άνθρακα, ενώ ο σχεδιασμός του δεν δημιουργεί ξυπνήστε, ώστε να μπορείτε να οδηγήσετε χωρίς να διαταράξετε άλλους ανθρώπους ή άγρια ​​ζώα.

 

Ένας ηλεκτροκινητήρας χωρίς ψήκτρες υψηλής ροπής έχει μέγιστη ταχύτητα 36kph με χρόνο λειτουργίας περίπου μία ώρα πριν από την επαναφόρτιση. Ο έλεγχος ταχύτητας έρχεται μέσω ενός αδιάβροχου τηλεχειριστηρίου Bluetooth με έγχρωμη οθόνη, αλλά ο έλεγχος κατεύθυνσης είναι κάτω από τον αναβάτη.

 

Τα εκπαιδευτικά βίντεο στο κανάλι YouTube του Fliteboard υποδεικνύουν ότι θα χρειαστείτε δεξιότητες σερφ για να σηκωθείτε και να παραμείνει ένας εγκέφαλος για snowboarding

 

Sublue’s WhiteShark MIX

 

 

fut1.jpg

 

Σας βγάζουμε ένα βήμα πιο κοντά στο Nemo, το WhiteShark MIX της Sublue είναι ένα προσιτό, συμπαγές και εξαιρετικά ικανό υποβρύχιο σκούτερ που μπορεί να σας μεταφέρει μέσα από τα βάθη σε ένα εντυπωσιακό 5.6kph.

 

Ζυγίζοντας 2,8 κιλά, μπορεί να τρέξει μέχρι και 60 λεπτά ανά φόρτιση και να βουτήξει σε βάθη 40 μέτρων, καθιστώντας το ιδανικό αξεσουάρ για τους τεμπέληδες κολυμβητές ή τους άπειρους δύτες που θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δεξαμενές οξυγόνου τους.

 

Έξυπνα, το MIX έρχεται επίσης με μια καθολική βάση GoPro στην κάτω πλευρά, ώστε να μπορείτε να καταγράφετε τις περιπέτειές σας στο POV, καθώς και τους προστατευτικούς δακτύλιους για να προστατεύετε τα περίεργα δάχτυλα από τις έλικες. Η λειτουργία είναι ασφαλής και απλή, απαιτώντας από τον κολυμβητή να πιάσει τις ράβδους, πιέζοντας και τις δύο σκανδάλες για να ξεκινήσει τις έλικες και στη συνέχεια απλά να κρεμάσει το τιμόνι, όπως μπορείτε να κάνετε ένα ποδήλατο.

 

Ο κινητήρας θα αποκοπεί εάν αφήσετε το χέρι σας – και αν αφήσετε τελείως, η μηδενική του πλευστότητα σημαίνει ότι το MIX δεν θα βυθιστεί σαν πέτρα ούτε θα γυρίσει πίσω στην επιφάνεια.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ