Συμβουλές για να πετύχεις το τέλειο σβήσιμο στο κούρεμα σου!

Το σβήσιμο στα ανδρικά κουρέματα έχει εγκατασταθεί για τα καλά στην ανδρική μόδα και όχι άδικα αφού κολακεύει σχεδόν όλους τους τύπους ανδρών ανεξαρτήτου ηλικίας. Οπότε την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς τον κουρέα σου, φρόντισε να ρίξεις πρώτα μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές για να πετύχεις το τέλειο σβήσιμο στο κούρεμα σου!

 

Τι κούρεμα να κάνεις όταν τα μαλλιά σου αρχίζουν να υποχωρούν

Το κούρεμα

Το σβήσιμο στο πλάι πρέπει να είναι αρκετά κοντό αλλά όχι τόσο ώστε να φαίνεται το δέρμα σου. Τα εντελώς ξυρισμένα σβησίματα έχουν γίνει πολύ της μόδας, ωστόσο το καλύτερο θα ήταν να διατηρήσεις μια μέση λύση στο κούρεμα σου.

Οπότε, φρόντισε να φαίνεται ξεκάθαρα το σβήσιμο αλλά να μην έχει τεράστια διαφορά γυμνού δέρματος και μαλλιών. Ούτως ή άλλως τα μαλλιά σου μεγαλώνουν πολύ γρήγορα, οπότε μπορείς να τα κόψεις λίγο παραπάνω στο πάνω μέρος του κεφαλιού σου.  Επίσης μια καλή συμβουλή είναι να βρεις ένα κούρεμα που σου αρέσει σε κάποιον διάσημο και να αποθηκεύσεις τη φωτογραφία στο κινητό σου, έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς τον κουρέα σου να μπορείς να του δείξεις ακριβώς τι θέλεις.  Οι περισσότεροι στυλίστες άλλωστε είναι περισσότερο οπτικοί τύποι και θα μπορέσουν καλύτερα να δημιουργήσουν το look όταν το δουν παρά όταν τους το περιγράφεις.

Το στυλ

Καλό θα είναι να ξεκινάς το styling με μια μικρή ποσότητα προϊόντος μέτριου έως δυνατού τζελ σε βρεγμένα μαλλιά και να τα βουρτσίζεις μέχρι να τους δώσεις το επιθυμητό σχήμα. Επίσης το πιστολάκι μαλλιών θα βοηθήσει ιδιαίτερα τα μαλλιά σου με τη θερμότητα που βγάζει να πάρουν ένα ωραίο στυλ. Μόλις στεγνώσουν, εφάρμοσε στα μαλλιά σου χτενίζοντας με τα δάχτυλα σου λίγη ποσότητα πηλού για ένα πιο ματ αποτέλεσμα. Μην χρησιμοποιήσεις χτένα στα μαλλιά σου αν δεν θέλεις να έχεις ένα πολύ στιλιζαρισμένο look.

Επίσης μην ξεχνάς τα φρύδια και τα γένια σου κάθε φορά που φτιάχνεις τα μαλλιά σου, αφού οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που μπορούν να χαντακώσουν όλη σου τη προσπάθεια. Φρόντισε λοιπόν να τριμάρεις τα φρύδια σου αρκετά μέχρι να δώσεις ένα ομοιόμορφο σχήμα χωρίς όμως να φαίνονται.. παραφτιαγμένα!

 

Αντιμετώπισε τα άσπρα στίγματα στο δέρμα σου μια και καλή!