Μετακομίζεις; Ορίστε ο απόλυτος αντρικός οδηγός για να το κάνεις σωστά!

0
16361

Το ιδανικό θα ήταν όταν μετακομίζεις να μεταφέρονται όλα αυτόματα από ένα σπίτι στο άλλο, αλλά δυστυχώς δεν είναι ακόμα εφικτή η τηλεμεταφορά! Είναι πολύ η δουλειά που πρέπει να γίνει για να ολοκληρωθεί η μετακόμιση ακόμα και αν αναλάβει μεταφορική εταιρεία. Επειδή όμως οι καιροί είναι δύσκολοι, προσπαθείς να μειώσεις τα έξοδα κάνοντας την περισσότερη δουλειά μόνος ή με την βοήθεια φίλων και συγγενών.

5 αντρικές συμβουλές για να αλλάξεις το σαλόνι σου!

Σου δίνουμε λίγες απλές συμβουλές για να γίνει λίγο πιο εύκολη η υπόθεση μετακόμιση:

Μεταφορική ή όχι: Αν έχεις φίλους που έχουν αυτοκίνητα και  μπορούν να μεταφέρουν μικροσυσκευές ή έπιπλα που εύκολα συναρμολογούνται. Υπάρχει φυσικά περισσότερη κούραση στην μεταφορά και στο πακετάρισμα, αλλά σκέψου τα χρήματα που θα σου μείνουν.

Μετακόμιση ή μεταφορά: Αν επιλέξεις μεταφορική, πρέπει να σκεφτείς αν θα αναλάβουν μόνο την μετακόμιση ή και το πακετάρισμα. Καλό θα είναι αν θες να απαλλαγείς από το φορτίο και την κούραση του πακεταρίσματος, να ζητήσεις μια προσφορά οικονομική για όλο το πακέτο και να αποφασίσεις τι σε συμφέρει περισσότερο.

Ποια μεταφορική να διαλέξεις: Σε αυτό θα χρειαστεί να κάνεις μια καλή έρευνα αγοράς για να επιλέξεις την καλύτερη δυνατή προσφορά. Απέφυγε όμως αγνώστους ή γνωστούς γνωστών χωρίς να ρωτήσετε τιμή, συνήθως η “φιλική” τιμή είναι ακριβότερη, οπότε ρώτησε πρώτα. Και να ελέγξεις όλα τα έξοδα που θα προκύψουν και να ενημερωθείς για τελική τιμή με φόρους για να μην έχεις εκπλήξεις.

Οδηγός διακόσμησης για άνδρες! Φτιάξε το σπίτι σου έτσι όπως πρέπει!