Skip to main content

Το φθινόπωρο φέρνει δροσιά και, φυσικά, την ανάγκη για ένα στυλάτο ανδρικό μπουφάν, που θα προσθέσει την απαραίτητη δόση κομψότητας στο καθημερινό σου look. Από διαχρονικά bomber μέχρι μοντέρνα puffer, οι επιλογές γι’ αυτή τη σεζόν είναι πολλές.

 

Ας δούμε ποια ανδρικά μπουφάν θα είναι της μόδας και σε ποια κομμάτια αξίζει να επενδύσεις φέτος.

#1:The king of winter ή αλλιώς το διαχρονικό δερμάτινο μπουφάν

Αναμφίβολα, το δερμάτινο μπουφάν είναι ένα από τα πιο εμβληματικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα κάθε άντρα. Φέτος, η μόδα αναδεικνύει το minimal στυλ, με καθαρές γραμμές και διακριτικά φινιρίσματα. Επένδυσε σε ένα κλασικό μαύρο ή καφέ δερμάτινο μπουφάν, το οποίο συνδυάζεται τέλεια τόσο με casual όσο και με πιο επίσημα σύνολα.

#2: Το puffer jacket για άνεση και ζεστασιά

Τα puffer jackets δε θα μπορούσαν να λείπουν από τις φθινοπωρινές τάσεις, προσφέροντας τόσο στυλ όσο και πρακτικότητα. Αυτό το φθινόπωρο, τα oversized puffer jackets σε ουδέτερες αποχρώσεις με διακριτικές χρωματικές πινελιές κυριαρχούν. Επένδυσε σε ένα κομμάτι με ελαφριά υλικά, το οποίο θα σε κρατά ζεστό day and night.

 

Τα puffer μπουφάν της Calvin Klein Jeans αποτελούν τέλεια επιλογή, με μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα: https://modivo.gr/c/andres/roucha/boufan/marka:calvin_klein_jeans.

#3: Το bomber jacket για urban στυλ

Το bomber μπουφάν είναι ίσως το πιο cool και ευκολοφόρετο μπουφάν της σεζόν. Ιδανικό για casual looks, μπορεί να συνδυαστεί με τζιν ή chinos και ένα ζευγάρι sneakers για ένα νεανικό και μοντέρνο αποτέλεσμα. Επίλεξε bomber μπουφάν σε χρώματα όπως μαύρο, χακί, ή γκρι για ένα σίγουρα στιλάτο αποτέλεσμα.

#4: Αντιανεμικά μπουφάν για τις φθινοπωρινές βροχές

Τίποτα δε φωνάζει «φθινόπωρο» καλύτερα από ένα κομψό αντιανεμικό μπουφάν. Ιδανικά για τις βροχερές μέρες, αυτά τα μπουφάν προσφέρουν προστασία από τις καιρικές συνθήκες χωρίς να θυσιάζουν το στυλ. Τα αντιανεμικά με κουκούλα ή αδιάβροχο φινίρισμα είναι must-have για τον απρόβλεπτο φθινοπωρινό καιρό.

#5: Κλασικά trench coats για διαχρονική κομψότητα

Αν ψάχνεις για κάτι πιο κομψό και επίσημο, το trench coat είναι η ιδανική επιλογή. Το φθινόπωρο είναι η τέλεια εποχή, για να φορέσεις ένα κομψό trench coat σε αποχρώσεις του μπεζ ή του μαύρου. Συνδύασέ το με tailored παντελόνια ή τζιν και ένα ζευγάρι loafers για ένα μοντέρνο και διαχρονικό look.

 

Αυτά είναι τα βασικά μπουφάν που θα κυριαρχήσουν αυτό το φθινόπωρο! Ανεξάρτητα από το προσωπικό σου στυλ, μπορείς να βρεις το ιδανικό κομμάτι που θα σε κρατήσει ζεστό και κομψό, επιλέγοντας μπουφάν ανδρικά από το MODIVO.