Έγινε και αυτό σε ποδοσφαιρικό γήπεδο και ευτυχώς όχι σε Ελληνικό, γιατί αλλιώς τι θα είχαμε να ακούσουμε για ακόμη μια φορά.
Η Μίλγουολ λοιπόν για την Championship της Αγγλίας, αγωνίστηκε απέναντι στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ με φανέλες της… τελευταίας για ένα ημίχρονο, γιατί οι δικές της είχαν ξεχαστεί από τον φροντιστή.
Συγκεκριμένα, οι παίκτες της Μίλγουολ για ένα ημίχρονο αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν τις περσινές εκτός έδρας εμφανίσεις των γηπεδούχων (χωρίς-φυσικά-ονόματα στην πλάτη), μέχρι να φτάσουν οι κανονικές τους φανέλες και να εμφανιστούν όπως έπρεπε στο δεύτερο μέρος, καθώς ο φροντιστής της ομάδας ξέχασε να φέρει μαζί του, όχι κάτι σημαντικό, απλά τις εμφανίσεις της.
Η αλλαγή αυτή πάντως έφερε μάλλον γούρι στη Μίλγουολ, αφού μετά το 2-1 του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να ισοφαρίσει στο 87’ στο τελικό 2-2.