Skip to main content

Πραγματικά   απίστευτο αυτό που έκανε ένας Βόσνιος φαν της Μπάγερν Μονάχου.

Δείτε επίσης: Γκολ – ζεϊμπεκιά από τον Κλεμέν Γκρενιέ!

Ο Vahid Cehaja είχε υποσχεθεί στον εαυτό του πως αν η Μπάγερν Μονάχου κατακτούσε το Champions League της σεζόν 2012-2013, θα πήγαινε με τα πόδια από τη γενέτειρά του Μπουγκόνο ως την «Allianz Arena».

Ο γερμανικός σύλλογος κατέκτησε το Champions League και ο Vahid Cehaja περπάτησε 960χιλιόμετρα για να εκπληρώσει αυτό που είχε υποσχεθεί.

Ξεκίνησε από την γενέτειρά του στη Βοσνία, Μπουγκόνο και ύστερα από έξι εβδομάδες ταξιδιού και αφού πέρασε περπατώντας μέσα από πέντε χώρες κατάφερε να φτάσει στη Γερμανία.

Ο  Cehaja φορώντας φυσικά ρούχα με το σήμα της Μπάγερν Μονάχου έφτασε την Τετάρτη(24/7) έξω από το «Allianz Arena».

Το ταξίδι του Βόσνιου φιλάθλου των «βαυαρών» διήρκησε πάνω από έξι εβδομάδες, πέρασε με τα πόδια από την Βοσνία, την Κροατία, τη Σλοβενία​​, την Αυστρία και τη Γερμανία.

Ο Cehaja δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Προς τιμήν του πέμπτου τίτλου για την Μπάγερν, πήγα από την Μπουγκόνο στο Μόναχο μέσα από πέντε χώρες. Ήθελα να δείξω σεβασμό για εκείνους που κέρδισαν τον τίτλο με την Μπάγερν.