Skip to main content

Μπορεί ο Φάμπρι να μην έκλεισε ούτε μήνα στον πάγκο του Παναθηναϊκού αλλά ήδη βρίσκεται πολύ κοντά στην αποχώρηση με τους Γκμοχ και Βαζέχα να βρίσκονται στη  λίστα των υποψήφιων αντικαταστατών του.

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας  των «πρασίνων» από τον Φάμπρι η ομάδα δεν έχει νικήσει ούτε μία φορά ενώ αποκλείστηκε και από το Κύπελλο από τον Πλατανιά.

Δείτε ακόμη: 280 εκατ. ευρώ για μεταγραφές

Εξάλλου και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας είναι κάκιστη με την κατάσταση να χειροτερεύει όσο περνάνε τα παιχνίδια.  Ο επόμενος αγώνας του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα είναι  με τον Ατρόμητο όπου αν και τότε δεν υπάρξει βελτίωση πολύ πιθανό ο Φάμπρι να αποτελέσει παρελθόν και από Δευτέρα να αναλάβει νέος τεχνικός.

Μάλιστα, ο 57χρονος  προπονητής σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες είναι τόσο πολύ απογοητευμένος από την κακή κατάσταση στα αποδυτήρια που σκέφτεται να παραιτηθεί.

Τέλος, όσον αφορά τους αντικαταστάτες του Φάμπρι σε περίπτωση που φύγει τα πρώτο ονόματα που σκέφτεται  Γιάννης Αλαφούζος είναι των Γιάτσεκ Γκμοχ και Κριστόφ Βαζέχα. Οι δυο τους είναι αγαπητοί στον κόσμο του Παναθηναϊκού αλλά και στους παίκτες αλλά πάντα υπάρχει και η σκέψη για ξένο προπονητή.