Ο Ρονάλντο παραχώρησε συνέντευξη στην ''Gazzetta Dello Sport'' και μίλησε και για τον Μάριο Μπαλοτέλι.
Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσσος, μίλησε για το ταλέντο του Ιταλού και τον προειδοποίησε να μην χαραμίσει το ταλέντο του, όπως έκανε και ο Αντριανό.
"Ο Μπαλοτέλι είναι πολύ ταλαντούχος και γνωρίζει πώς να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Στη Βραζιλία αυτό είναι αρκετό για να μας κερδίσει κάποιος ως παίκτης. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αρκετά καλό γι' αυτό που θα μπορούσε να γίνει ο Μπαλοτέλι. Δεν πρέπει να χρησιμοποιεί την ηλικία του ή το ταλέντο του ως δικαιολογία για όσες βλακείες κάνει στον αγωνιστικό χώρο.
Αν ένας επιθετικός γνωρίζει πως να παίξει πάντα θα τον προβοκάρουν. Το ξέρω καλά αυτό, αλλά αν αντιδρούσα κάθε φορά που με κλωτσούσαν… Έχουμε κάνει χαζά πράγματα στη ζωή μας, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πότε πρέπει να σταματήσουμε.
Μου θυμίζει τον Αντριάνο παρόλο που η περίπτωσή του ήταν διαφορετική από του Μπαλοτέλι. Ο Αντριάνο είχε απίστευτη τεχνική και φοβερά αθλητικά προσόντα, αλλά από κάποια φάση και μετά δεν μπορούσε. Θα δώσω την εξής συμβουλή στον Μπαλοτέλι: να μη χαραμίσει το ταλέντο του. Στο "Μαρακανά" μπορείς να ξεχωρίσεις ποιος είναι ο πραγματικός παίκτης. Νιώθεις ανατριχίλα όταν παίζεις εκεί, γιατί είναι το πιο όμορφο στάδιο του κόσμου. Ποτέ δεν είχα την τύχη να βάλω ένα γκολ εκεί", δήλωσε χαρακτηριστικά το ''φαινόμενο''.