Ελληνική επανάσταση 2016

Σήμερα ,25 Μαρτίου του 2016 μια Ελληνική ομάδα , ο Ολυμπιακός , έχει την δική του μάχη απέναντι στους Ισπανούς  και πιο συγκεκριμένα , απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης 

Όλοι σήμερα μιλάνε για τον Καρα'ι'σκάκη , τον Μιαούλη , τον Κολοκοτρώνη , τον Ανδρούτσο και τον Κανάρη που πρίν απο απο 195 χρόνια έδωσαν την δική τους μάχη σώμα με σώμα για να κερδίσουν . Όμως το δικό κου μυαλό , δεν μπορεί να μην σκεφτεί τον πόλεμο που θα γίνει σήμερα στο Σ.Ε.Φ .. Εκεί που ο Πρίντεζης , ο Σπανούλης . ο Μάντζαρης , ο Παπανικολάου ο Παπαπέτρου και τα άλλα παιδιά έχουν τα δικά τους 40 λεπτά για να πολεμήσουν . Η μάχη δεν είναι ίδια αλλά όλοι οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι θα περιμένουν να δούν τους δικούς τους πολεμιστές να δίνουν όλοι την ενέργεια τους , όλη τους την ψυχή ώστε η ομάδα τους να καταφέρει να πάρει την νίκη που τόσο πολύ θέλουν για να έχουν ελπίδα για την συνέχεια . Θέλουν δηλαδή να κάνουν ότι έκαναν οι παίκτες του Παναθηνα'ι'κού εχθές μέσα στην Τουρκία.

Τι πρέπει να κάνει για να περάσει
Ο Ολυμπιακός έχει 3 αγώνες μπροστά του που είναι do or die . Ειδικά μετά την νίκη της Μπάμπερκ επι της ΤΣΣΚΑ που έχει φέρει τους ερυθρόλευκους σε δυσμενή θέση . Πρέπει δηλαδή ο Ολυμπιακός να κερδίσει απόψε την μάχη με τους Ισπανούς . Να πάει την άλλη εβδομάδα στην Χίμκι και να κερδίσει Ρώσικη ομάδα μέσα στο ''σπίτι'' της , κάτι που είναι ιδιαίτερα δύσκολο λόγω της καλής παρουσίας της Χίμκι στην έδρα της . Και τελευταίο βήμα για την πρόκριση θα είναι ο τελευταίος τελικός  με την Ρώσικη Αρκούδα του Ιτούδη στο Σ.Ε.Φ .

Video Embed: